Şimdi Ara

Lustral kullanma günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50mg tablet aldım.1 hafta yarım doz 25 mg kullanicam sonra tam kapsül.insallah sorunlarından kurtulurum.bu bir günlük olacak.etkileri yan etkileri vs hepsini yazacam zamanla

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lustral Kullanım Deneyimleri: Bir Günlük

Lustral, bir tür antidepresandır ve serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) olarak bilinir. Duygudurum bozukluklarını tedavi etmek için yaygın olarak kullanılır. Lustral'ın kullanımıyla ilgili bazı deneyimleri aşağıda bulabilirsiniz:

• Bir kullanıcı, 10 yıldır Lustral kullandığını ve hayatını değiştirdiğini ifade etmektedir. Depresyon ve anksiyete semptomlarını önemli ölçüde azalttığını belirtmektedir.
    • Bir diğeri, Lustral'ın kendisini Selectra'nın neden olduğu yan etkilerden kurtardığını söylemektedir. Daha az uyku hali ve mide bulantısı yaşadığını bildirmektedir.
    • Bir kullanıcı, Cedrina 25 mg kullandığını ve olumlu sonuçlar aldığını belirtmektedir. Semptomlarının azaldığını ve genel yaşam kalitesinin iyileştiğini söylemektedir.
    • Lustral 100 mg kullanan bir kişi, ilaç sayesinde depresif duygularında belirgin bir azalma yaşadığını ifade etmektedir.
    • Bazı kullanıcılar, Lustral'ın Cipralex'e kıyasla daha etkili olduğunu düşünmektedir. Ancak, bu, kişiden kişiye değişebilen öznel bir görüştür.

Bunlar yalnızca Lustral kullanım deneyimlerinin birkaçıdır. Lustral, herkes için uygun olmayabilecek bir ilaçtır. Bir antidepresan kullanmayı düşünüyorsanız, her zaman bir sağlık uzmanına danışılması önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir ilaca fazla anlam yüklememiş misin?
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu sürede tabiki kendimi değiştirmek için çabalarım olacak.ama diğer konuda dedim mesela aşırı tipsiz ve itici bir tipim.disarda her kız gördüğümde ve her Elele sevgili gördüğümde çıldırıyorum.guzel bir bayan görüyorum çıldırıyorum.cirkin bir bayan görüyorum yine çıldırıyorum sıradan bir insan olsaydım onlardan biri benim olabilirdi ama sıradanin kat kat altında olunca en cirkinini bile bakmıyor.ve ben çıldırıyorum.

Çok denedim kendime söz verdim umursama lan artık bunları görmemezlikten gel ama başaramadım sürekli kaset başa sarıp kendini tekrarlıyor.

Dediğin gibi içimde muhakka bu ilaca büyük anlamlar yükledim.tamam lan artık duzelicem diye ama ke dimi buna.inamdirmamaya çalışıyorum.

Ki bu dediğim konu hayatımda hep başıma geldi sürekli çok küçük şeylere anlam yüklüyorum mesela gecen; kilo almaya çalışıyorum.spora gidicem diyorum ama tavuk yapma imkanım yok sonra birden a101 de dolaşırken yaprak donerleri gördüm hazir pişmiş o an için çok sevindim ve hemen aklımda fantaziler kurdum işte şimdi kendimi gerçekleştireceğim al donerini yap pilavını ohhh miss felan bildiğim cildiriyorum.

Ama şimdi düşünüyorum evet güzel birşey keşfettim ama benim hayatımdaki büyük problem yukarda bahsettiğim takıntilarim.bu işe başlayınca yine kız görünce yine sevgilileri görünce tüm hayat enerjim düşüyor herşey anlamsız geliyor.

Şuanda kafamdaki temel konu bu psikolojik sorunlarından kurtulmak.

• Lustral gayet etkili, orjinal ve guzel bir ilactir. 3 sene kullandim, 150 mg'a kadar ciktim, cok memnundum, lakin yaşadığım anksiyete semptomu farklılaşınca maalesef ilaç değiştirmek zorunda kaldim. Ama lustral bende tamamen negatif düşünceleri unutturmuyordu, taktirmiyordu ama gene ? isareti oluyordu. Bi ara doktorum arifay (aripiprazol) adli ilacla kombin etmişti, o donem uçuştaydım resmen, hiç birşeyi takmıyordum.
  • hafif bir rahatlama ve kayıtsızlık gelecek bir ay sonra. fazla bişey bekleme hayal kırıklığı olmasın.
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    hocam lustral anksiyetelerde kullanılıyor mu ?
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Tabi ki. Karisik-Yaygin anksiyete, depresif bozukluk tedavisinde endikedir. Benim ilk baslangicim Lustral 50 mg ve buspon 5 mg la oldu (sabah/aksam 10mg gun/doz). Gayet etkili bir tedavi süreci geçirdim busponu kafama göre biraktigim halde Lustral beni bayagi götürdü, tabi sonrasinda 100 e çıktık.
    ben cipralex kullanıyorum ama hala kaygı seviyem yüksek. 4 ay oldu bir dahaki seansta değişirir belki ilacı.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Sahsen ben Essitalopram etken maddeli ilac hic kullanmadim 4.5 yillik anksiyete sürecimde. Genelde Sertralin (Lustral), Buspon) Buspiron, Arifay (aripiprazol) uyku bozuklugu için de Desyrel (Trazodon), Cedrina (Ketiapin) kullandim hep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 21 Ekim 2019; 18:29:17 >
  • ben 25 mg lustral kullanıyorum hiçbir etkisi yok suan. 50 mg'a çıkılacak yanında rexapin vardı almamaya başladım çünkü hiçbir etkisini görmüyordum. yoğun anksiyete ve depresyon problemlerim var daha da kötü oldu su sıralar. şuan çok kötü durumdayım açıkcası yarın doktor randevum var
    doktor gibi yazmışsın. suan ne kullanıyorsun acaba?
  • 4 yıl kullandım ve hala daha kullanıyorum selectra diğer adıyla lustral bu ilaçlar doğru bişekilde kullanildi mi hayat kurtarır. Ilk başladıktan 1 1.5 ay sonra vücut tamamen alışır zaten
  • Estagf dostum. Rahatsizligin verdigi etkiyle maalesef herşeyi araştırıyoruz. Etken maddeydi, yan etkilerdi, hastalik semptomlariydi vesayre.
    Suan Cymbalta (Duloksetin) muadili Duxet kullaniyorum 120mg/gun/maximum doz bir de uyku için Cedrina (Ketiapin) 25 mg kullaniyorum.
    hocam benim yaptıklarımı saymaya kalksam gün yetmez. işin ticari iktisadi tarafını da çok araştırdım. gruplara girdim üye oldum aylarca. ilaçsız yaşamaya calıstım ama. olmadı.cymbalta 7 sene kullandım solian ile birlikte. 60 mg idi. 120 mg cok daha etkilidir sanıyorum. en son rexapin bıraktım duman oldum. hala düzelemiyorum ve bu durumu yaratan kök sebepler mi yoksa ilaç bırakmak mı bilmiyorum. hiç kullandınız mı acaba rexapin.
  • Dogrudur hocam, daha once postlarinizi gormustum, yazismistik postlarda da. Durumunuzu uzulerek biliyorum. Ben de rahatsizlik klasik nefes problemi, el ayak boşalması, sıcak-soguk basması, ağızda tükürük artışı, yutkundugumu hissetme, yutkunurken bogazdan gelen ses ve bunun yarattigi bende kesin birşey var kaygısıyla doktor doktor gezdirerek vb. gibi semptomlarla başladı. Sonra tedaviyle kontrol altina alindi lakin bi kac yil sonra biraz da doktor kurbani olarak, farkli semptomlarla geldi, şakak ağrısı, kafamın yanlarına bastırınca ağrı, kafada doluluk hissi, göze vuran ağrı gibi ve bunun yarattigi depresif bozukluk, bende, beynimde birşeymi var düsüncesi. Hemen hemen her gün, doktor değiştirdim, iyi ve guvendigim bir hekime gittim, sirasiyla duxet ilacim 30-60-sonrasinda direk 120 mg a cekildi, 13 eylulden beri 120 mg maximum doz'da kullaniyorum duloksetin'i. Keske cymbalta kullanabilsem hocam hammaddesi cok iyi ve orjinal duloksetin ürünü, lakin maalesef devlet geri odemeden kaldirdigi için muadillerini kullaniyoruz. En yayginlari Duxet, Duloxx ve Dulester. Hocam diger tedavileri denediniz mi? EMDR, EKT gibi?

• Hocam ben de öyle bırakınca olmuyo beyin çok karmaşık bi organ.. Ölünceye kadarda kullanicam.Migren anksiyete panik atakları ve bipolar bozukluklarda ilaç o kısmı baskiliyo ve hayatına devam edebiliyosun.Ayrica bunun yaninda aşırı kafaya takma durumu uykusuzluk ve sosyal fobiye de iyi geliyor Ama Bırakırsan tekrar en başa sariyo.
    suan evden çıkmıyorum hocam öyle söyleyeyim erenköy ruh ve sinir hastalıklarında psikoterapiye başlayacaklar bunun dışında özel bir psikiyatriste gidiyorum. dediğiniz teknikleri hiç araştırmadım ama TMS önerildi daha önce. onu hiç denemedim. EKT ye baktım şimdi. bunlar için özel kliniklere gitmem gerekiyor sanırım onun için de maddi gücüm el vermiyor. ama gittiğimde doktoruma soracağım.
  • Terapiste gitmeyi düşündün mü? Hayat tarzını değiştirmeden ilacın tek başına mucize olmasını bekliyorsan hayal kırıklığına uğrarsın
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum

Cabalayacagim tabi

Şuanda mesela bir rahatlık çöktü bana kafam felan bı rahatladım 25 mg etki etmeye başladı heralde hayatımı degistirmeye kararlıyım sadece su herşeyi kafama takmaktan kurtulmam gerek reis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.