Şimdi Ara

Antidepresan günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce daktır amcadan reçetemi alıp "Lustral" isimli antidepresan ilacını satın aldım. Sözlüklerde yan etkileri falan bayağı tartışma konusu olmuş. Ben de günü gününe etkilerini buraya yazmaya karar verdim. Bazen aksayabilir.
    KAFA AÇACAKLAR OKUMASIN LÜTFEN

Birazdan yemek yiyip bir tane alacağım. Yarından itibaren yazmaya başlarım. İyi forumlar

• aramıza hoşgeldin (gerçi ben kullanmıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 1 sene kullandım faydası oldumu hayır , attım çöpe , Antalyada yaz tatilinde çalışmaya başladım , yabancılarla iletişim.beni biraz daha iyi hissettirdi , ardından gezdim dolaştım , kasılsamda yaptım.korkularımın üstüne gittim kimmişki o ? ardından yani bu yıl üniversite kazandım , saçlarım , giyinişim gayet güzeldi ki ilk günden diğer erkekler sus pus otururken ben çoğu kızla takılır hale geldim , ben eskiden kendimi ezik , çekingen gören ben şimdi diğerlerinden daha iyi haldeyim , üstelik çekingen çocukları görünce onların yanına gidiyor onlara destek oluyorum , çağırıyorum bir yerlere çünkü onlar benim eski halim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 2 Ekim 2014; 10:04:52 >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. İlk geceyi geçirdim. Pek zor olmadı. İshal oldum. Gece bayağı midem bulandı. Ve çok saçma bir şey oldu. İnternetten falan baktım hiç bunu yaşayan yok. Uykudayken bilincim açıldı. Rüya olmadığına eminim çünkü evdekilerin konuşmalarını falan duyuyordum, gözlerim kapalıydı sanki ben nefes alıp vermiyordum yani bedenimin kontrolü yoktu. Sadece beynimden zzzz diye sesler geldiğini duydum. Anlatılmaz yaşanır desem yeridir çünkü anlatamıyorum . Aslında gece bi daha içmemeye karar verdim şimdi tekrar içmeye karar verdim. Aslında gece dediğim saat 5-6 arası tam gece demek doğru olmaz. 23:35 civarında uyudum 5'te bilincim açıldı "nolü la" diyerek bi 10 dakika geçirdim sonra korkup yeter dedim fırladım . Öyle aman aman bi yan etkisi yok. Sadece yerli yersiz çenem kasılıyor dişlere zararı var mı bilmiyorum ama o kadar sert bi kasılma değil. Kasıldığının farkına bile varmıyorum zaten bi bakıyorum baskı var ağzımda. Duygu olarak pek bi değişim yok. Hala sokuk hissediyorum desem yeridir. Ama bana sorarsanız ilaçlar hep ikinci planda olması gereken, insan kimyasını bozan saçma şeyler.

Özet geçersek ilk günden yaşadığım yan etkiler:
    İshal
    Uyku problemleri
    Halsizlik

Ha bu arada televziyon izlerken bile avel avel dalışlarım başladı

Antidepresan ilaçların cildi yaşlandırdığı doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 3 Ekim 2014; 10:28:37 >

• Şu an kendimi iyi hissediyorum sayılmaz. Duygusal yönden pek bi yararını göremedim. Yersiz ve sebepsiz ereksiyonlar başladı. Yutkunmakta güçlük çekiyorum nedense. Esnedikten sonra kusacakmış gibi oluyorum dişlerimi sıkmam gerekiyor. Dediğim gibi ilaçlar ikinci planda kalması gereken vücut kimyasını bozan şeylerdir. Bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 4 Ekim 2014; 16:00:04 >
  • Aramıza hoşgeldin. 1 yıldır kullanıyorum.
  • 2 tane at mis gibi bonzai kafası yaşarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendi kendinize triplere girmeyin yahu lustral kullanıyorum diye
  • Hocam ben de psikolojik ilaç kullandım ve şunu diyebilirim ki oturup da yan etkilerini beklerseniz yararını değil zararini gorursunuz.

• Valla ben paxil kullandım 1.5 ay kadar. Hiç zararını görmedim
    10 numara ilaç :)

• Tam midemin üzerinde yersiz bi mutluluk var yersiz olduğu için mutlu değilim
  • Paxil kullanıyorum bende 10 gündür ve baya iyi hissettiriyo.

• Bu ilaç ne üçin kullanılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyusturucu niyetine atmak lazim iki tane.nereden bulabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni ilaci yaklasik 3 yil once sevgilimden (ilkim) ayrildiktan sonra kullanmaya baslamistim. Ayrilmanim detaylarina pek girmeyecegim ama bir terk etme meselesi yok. Neyse ilaci yaklasik 1 ay depresyon surecinden sonra aldim. bu surecte kac gun yemek yemedigim oldu ve burda detayina girmek istemedigim surecler yasadim. Neyse sonunda major depresyon teshisi konuldu ve receteli lustral kullanmaya basladim. Lustral etkisi biraz gec baslayan bir ilac. Ama etkisi basladiginda en etkililerdendir. Fiziksel yan etkileride diger ilaclara gore minimal duzeydedir. Ilk hafta halsiz hissedeceksim ve depresif durumun artabilir sonralari ise hayatta hic bir seyi umursamamaya baslayacaksin. Sadece kendi hazzini dusunceksin ama beynin calismiyor gibi olacak ve kafani bi seye takamicaksin dunyaya aval aval bakacaksin..

Iyi eglenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.21 Gigawatss

Bu ilaç ne üçin kullanılır

Depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, anksiyete için kullanılır bu ilaçlar. Psikolojik ilaçlardır yani

• reçetesiz alınabilen var mı

• Beels kullanıcısına yanıt
    Belli hiç ise yaramamış.

Edit:

Bugüne kadar kullandıklarım:

Prozac
    Lustral
    Risperdal
    Cipram

Son ikisini halen kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 4 Ekim 2014; 16:29:05 >
  • Yalnız cidden mala bağlıyor insan

Edit: Çene neden kasılıyor sebebini bilen var mı ilacı aldıktan 15 dakika sonra başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 4 Ekim 2014; 16:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Belli hiç ise yaramamış.

Edit:

Bugüne kadar kullandıklarım:

Prozac
    Lustral
    Risperdal
    Cipram

Son ikisini halen kullanıyorum.

ilacı bıraktıktan 1 sene sonra yaşadıklarım.bunlar kendim.aştım ben , siİ mutlu eden şeylere yönelin , başkalarının istedikleri.i değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.