Şimdi Ara

İSTANBUL-EDİRNE TEM OTOYOLU NE DURUMDA GİDEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın sabah 11-12 gibi istanbul'dan edirneye gitmeyi planlıyorduk paralı otoban yani Tem üzerinden fakat yolların durumu nasıl bilen giden var mı?Kar yağışı durmuş edirnede temizleme çalışmaları yapılmış yolda ama başka bilgi alamadım.

Hani bu akşam giden vs varsa yolun durumunu söyleyebilir mi?

Zincirde var arabada ama çok kötüyse ona göre çağresine bakarız

• http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13668403.asp?gid=229

şu anda tekirdağ kapalıymış.
  • An itibarı ile kapalı edirne ve tekirdağ yönü...
  • Edirne Merkeze gidicem ben bu kaza sınıra daha yakın yerde olmuş galiba.

Benim merak ettiğim acaba kar yüzünden tem otoyolu gidilmicek gibi midir hani bu akşam gelen giden varsa bilgi verir diye açtım konuyu inş biri çıkar
  • http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/Kameralar.aspx

şuradan bir bakın isterseniz gideceğiniz güzergahların durumuna.
  • gitmeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/Kameralar.aspx

şuradan bir bakın isterseniz gideceğiniz güzergahların durumuna.

Büyükçekmece - Silivri tarafları yol kenarları falan hep kar yada yolda araçlar yok.Tekirdağa yaklaşınca kameralar iptal durumda ve gerisi yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi içimi karartmayın akşam akşam heves ettik arkadaşlarla gidicez diye ayarladık 1 hafta öncesinden geldi bugün kar yağdı olmaz böyle iş valla

İnş yarına kadar yollar düzeldirde gideriz.

Öğlen gitmeyi düşünüyoruz hala ısrarlıyız,azimliyiz fakat "gençler kar kurbanı oldu" başlığıyla eşleşmekde istemiyoruz

Temi açarlar diye düşünüyorum avrupa bağlayan yol bizi gece durcakmış kar güya ama...
  • az önce izmirden geldim....gelebildim daha doğru olur heralde
    bütün yol silecek en hızlı şekilde geldim inanılmaz bir yağmur var ve kalitesi çok düşük yollarımızdaki birikmeler yüzünden çok tehlikeli anlar yaşanıyor...

bursa süpürgelik asfalt görünmüyordu yoğun kar vardı 5-10 km hızla inip çıktım çok şükür....ben geçtikten hemen sonra yol kapanmış zaten..(5.30 gibi geçtim)
    eskihisar topçular vapur çalışıyordu ancak vapurdan indikten sonra çok büyük sıkıntı oldu.... Tem kilit bütün bağlantılar kilit gişelerden hemen çıktıktan sonra yerler o kadar kötüydüki araba durduğu yerde kaymaya başladı (kar lastiği var)

en sonunda zincir taktım ki oda başka bir işkence...işte saat 10 yeni geldim eve...(başıbüyük anadolu yakası)

• http://forum.donanimhaber.com/m_37266736/tm.htm

Genel bir konu altında toplanırsa, daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar yarın sabah 11-12 gibi istanbul'dan edirneye gitmeyi planlıyorduk paralı otoban yani Tem üzerinden fakat yolların durumu nasıl bilen giden var mı?Kar yağışı durmuş edirnede temizleme çalışmaları yapılmış yolda ama başka bilgi alamadım.

Hani bu akşam giden vs varsa yolun durumunu söyleyebilir mi?

Zincirde var arabada ama çok kötüyse ona göre çağresine bakarız

Tek şerit halinde rahat bir şekilde devam edebilirsin. Ben Tekirdağ'da oturuyorum, minibüs ve otobüsler çalışıyor Edirne'ye.. Hayırlı yolculuklar..
  • Arkadaşlar yolların durumu bugun nedir kar gece durmuş çünkü herhalde açılmıştır diye düşünüyorum internettede bişey bulamadım.

İlla gidip mahmutbey gişelerine bakmak mı gerekiyor anlamadım

Demin karayolları genel müdürlüğünün danışma hattını aradım yolu sordum.Yol açıldı kar yok ama buzlanma tehlikesi var dediler.

Teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 3 Şubat 2010; 12:00:49 >
  • quote:

Arkadaşlar yolların durumu bugun nedir kar gece durmuş çünkü herhalde açılmıştır diye düşünüyorum internettede bişey bulamadım.

Demin karayolları genel müdürlüğünün danışma hattını aradım yolu sordum.Yol açıldı kar yok ama buzlanma tehlikesi var dediler.

mesajımı okumadın herhalde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner_soner

quote:

Arkadaşlar yolların durumu bugun nedir kar gece durmuş çünkü herhalde açılmıştır diye düşünüyorum internettede bişey bulamadım.

Okudum hocam ama istanbulda mahmutbey gişelerinden sonrasıda önemli benim için ordada yoğun kar vardı dün.Galiba şuan tüm yollar açık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soner_soner

quote:

Okudum hocam ama istanbulda mahmutbey gişelerinden sonrasıda önemli benim için ordada yoğun kar vardı dün.Galiba şuan tüm yollar açık.

Doğrudur, hepsi açık, zaten otoyollara alkol/glikoz karışımı bir kimyasal döküyorlar ve sürekli çalışıyorlar o yüzden kapanmıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.