Şimdi Ara

Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rezalet hocam ya bir de LTE 1800 / 20 BW olmasına rağmen 5 mbps verdi. Bence de takviye yapması lazım zaten upload'da sorun yok bazen 41 bazen 46 oluyor upload.

Edit : Şükür benim evde Türk Telekom'un hızı iyi, hatta kayıt açtırdım daha da iyi oldu. Artık sorunsuz 30-40 mbps alıyorum 4.5G'de, önceden hız 10-15 aralığındaydı. Biraz düzeltme yapıp, internetin vanasını bana doğru açtılar. Şuan oluk oluk vanadan internet içiyorum.

Ev : Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin! Muğla civarı merkezi yerde yaşamıyorsanız sakın Vodafone'a geçmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 5 Eylül 2021; 1:33:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• samsunda da hiç tavsiye etmem. şehrin göbeğinde 4g full çeken yerde bile 10 mbps i geçmiyor interneti evin içinde kafası karışıyor dk başı 3g 4g arası dönüp duruyor. onu bi şekilde 4g ye sabitleyip kurtardım ama internet hızı rezil rüsva. 1 hafta oldu geçeli ay sonu iptal edip başka bir operatöre geçeceğim.

• hkaplan55 kullanıcısına yanıt
    10 mbps Vodafone ortalamasında ciddi iyi bir hız, Ankara’da İzmir’de İstanbul’da bir cok merkezi yerde 0.05 mbps gibi hızlar veren bir firmadan bahsediyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi tarfife bu 20 gb 56 TL?

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    RaHat Gülümseten 20 GB hocam. Arkadaş yazmamış, güzel fiyat ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieldTeam -- 14 Eylül 2021; 10:22:31 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Rahat 20 gb

• maaart M kullanıcısına yanıt

maxı 10 mbps olan bir firmadan bahsediyoruz. evin içinde internete girmek için neler çektiğimi bir ben bir allah bilir. 1 hafta oldu geçeli psikolojimi bozdu lanet olası operatör. akşam saatlerinde 10 olan hız 3-5 anca görüyor. buna da 4.5g diyorlar .d

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.