Şimdi Ara

İş için gideceğim 3 bölge hangisi daha iyidir Alanya-Kemer-Manavgat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3 bölgeden birini tercih edeceğim.
    Tatil amaçlı genelde konaklıya gittiğim için bu 3 bölge hakkında pek bilgim yok.
    Bir kaç koşulu göz önünde bulundurunca alanya 4. deprem bölgesi iken kemer 1.ci deprem bölgesi ve manavgatta 3.deprem bölgesi olarak görünüyor.
    Büyük ihtimal iş hayatımın tamamını (yaklaşık 30 yıl) geçireceğim için bu bölgede yaşamış kişilerden ciddi tavsiyelere ihtiyacım var.
    Kira - yemek - yaşam kalitesi (bir süre bekar yaşacağım için) yönünden nereyi tercih etmeliyim?
    Mersinde askerliğimi yaptığım için az buçuk hava şartlarınıda tahmin edebiliyorum.
    Tatile gitmiş arkadaşlardan ziyade burada yaşamış kişiler yardım ederse çok sevinirim.
    "Bu arada ortalama gelirim aylık = 2000-2500 arası birşey olacak."

• ne iş yapacaksınız? hepsi cennet gibi yerler çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

ne iş yapacaksınız? hepsi cennet gibi yerler çünkü
    kamu gelir uzm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus Bayram

kamu gelir uzm.

Alıntıları Göster
    Memleket,yaşadığın yer neresi? Özel bir yönün var mı? (Köken,dini inanç,yaşama bakış vs).Bu yazdığın yerlerden başkasını seçebiliyor musun bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 8 Ekim 2012; 19:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Memleket,yaşadığın yer neresi? Özel bir yönün var mı? (Köken,dini inanç,yaşama bakış vs).Bu yazdığın yerlerden başkasını seçebiliyor musun bir de?

Alıntıları Göster
    antalyanın bir çok bölgesi olabilir ama öncelik bu 3ünde.
    doğma büyüme ankara.
    yaşama bakış açısı hocalarımında dediği gibi: "inanılmaz rahat"
  • quote:

antalyanın bir çok bölgesi olabilir ama öncelik bu 3ünde.
    doğma büyüme ankara.
    yaşama bakış açısı hocalarımında dediği gibi: "inanılmaz rahat"

Alıntıları Göster
    Kemer,eğer şehir hayatından kopamıyorsan ama nispeten sakinlikte istiyorsan aradığın yer.Yazın turist yoğunluğu açısında (yerliye oranla) en çok olanıdır.Olimpos vb Antalyanın sakin yerlerine de yakındır.Biraz Beypazarı gibi düşünebilirsin.

Manavgat deniz kenarında değildir,daha yerli ağırlıktadır.Turistik bir şehirden çok normal bir şehir yaşantısı sürersin ama istediğin an tatil şehri yaşantısına da dönersin.Side ve Managat bitişik iki şehir gibi birşey zaten (Side deniz kenarında)

Alanya eğer büyükşehirden kopamam dersen biraz uzak ( 120 km kadar, diğer iki şehir 50 km kadar uzakta merkezden) Antalyaya, fakat ilçeler arasında en gelişmişidir.

Ankaraya göre hepsi yaşam standartı olarak ucuzdur.(güzide semtlerini düşünürsen Ankaranın).Kemer içlerinde en pahalısı diğer ikisi nispeten aynı diyebilirim.Antalyanın batısından doğusuna gittikçe deprem riski azalır,en doğusunda tamamen biter.Ama 2000 seneye yakında öğle büyük bir deprem olmamış oralarda.

Atla otobüse git,gez kendin gör bu üç ilçeyi ve merkezi derim.Ona göre kararını verirsin.

• quote:

Kemer,eğer şehir hayatından kopamıyorsan ama nispeten sakinlikte istiyorsan aradığın yer.Yazın turist yoğunluğu açısında (yerliye oranla) en çok olanıdır.Olimpos vb Antalyanın sakin yerlerine de yakındır.Biraz Beypazarı gibi düşünebilirsin.

Manavgat deniz kenarında değildir,daha yerli ağırlıktadır.Turistik bir şehirden çok normal bir şehir yaşantısı sürersin ama istediğin an tatil şehri yaşantısına da dönersin.Side ve Managat bitişik iki şehir gibi birşey zaten (Side deniz kenarında)

Alanya eğer büyükşehirden kopamam dersen biraz uzak ( 120 km kadar, diğer iki şehir 50 km kadar uzakta merkezden) Antalyaya, fakat ilçeler arasında en gelişmişidir.

Ankaraya göre hepsi yaşam standartı olarak ucuzdur.(güzide semtlerini düşünürsen Ankaranın).Kemer içlerinde en pahalısı diğer ikisi nispeten aynı diyebilirim.Antalyanın batısından doğusuna gittikçe deprem riski azalır,en doğusunda tamamen biter.Ama 2000 seneye yakında öğle büyük bir deprem olmamış oralarda.

Atla otobüse git,gez kendin gör bu üç ilçeyi ve merkezi derim.Ona göre kararını verirsin.

Alıntıları Göster
    tercihlerin sırasıda var ama 1. 2. 3. olarak. yakın bi süre içinde karar vermem gerek;
    şimdi 1.ye gidip manavgat yazarsam oraya gitmek zorundayım.
    ama tatilde olsun - yaşamak içinde olsun gördüğüm kadarıyla kemer gibi görünüyor.
    sahibindennoktacom sitesindende kiraya baktım fiyatlar baya uygun geldi. ama tek sorunum yemek olabilir gibi.
    ömrü hayatımda hiç yapmadığım için dışarıdan yeme gibi bi sıkıntım olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tercihlerin sırasıda var ama 1. 2. 3. olarak. yakın bi süre içinde karar vermem gerek;
    şimdi 1.ye gidip manavgat yazarsam oraya gitmek zorundayım.
    ama tatilde olsun - yaşamak içinde olsun gördüğüm kadarıyla kemer gibi görünüyor.
    sahibindennoktacom sitesindende kiraya baktım fiyatlar baya uygun geldi. ama tek sorunum yemek olabilir gibi.
    ömrü hayatımda hiç yapmadığım için dışarıdan yeme gibi bi sıkıntım olacak.

Alıntıları Göster
    Esnaf lokantlarında yiyebilirsiniz.Yemek pahalı değildir.

• quote:

Esnaf lokantlarında yiyebilirsiniz.Yemek pahalı değildir.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim yardımın için.
  • quote:

teşekkür ederim yardımın için.

Alıntıları Göster
    Alanyada oturuyorum sorularınızı cevaplayabilirim
  • manavgatda oturmalısın orası memur kenti biz manavgatta oturuyoruz babam eminiyette :P ama alanyada olabilir bekersan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 9 Ekim 2012; 3:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

manavgatda oturmalısın orası memur kenti biz manavgatta oturuyoruz babam eminiyette :P ama alanyada olabilir bekersan
    Alanya en güzeli çünkü şehir gibi.Kemer küçük bir yer.Yazın çok sıcak oluyor arkasında dağ var nem hapsoluyor yazın çekilmez.Manavgata hiç gitmedim.Kemer antalya merkeze yakın 40 km kadar.Orada kiralık ev bulunur mu bulunursa kaça oturulur bilemem.Maaş yetmez oraya.
  • quote:

manavgatda oturmalısın orası memur kenti biz manavgatta oturuyoruz babam eminiyette :P ama alanyada olabilir bekersan

her türlü alanya manavgatta yaşanır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: What is love

quote:

adam memur senın gıbı hovardamı :D alanyada bi ev kirası kaç para manavgatta kaç para tabi sana para beleşten babandan geldigi için nasıl kazanıldıgını bilmiyorsun ayrıca bekar oldugunu sonradan gordum alanyada olabilir ama ailesi ile alanyada zor geçinir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: What is love

quote:

adam memur senın gıbı hovardamı :D alanyada bi ev kirası kaç para manavgatta kaç para tabi sana para beleşten babandan geldigi için nasıl kazanıldıgını bilmiyorsun ayrıca bekar oldugunu sonradan gordum alanyada olabilir ama ailesi ile alanyada zor geçinir

Alıntıları Göster
    şimdi kafam karıştı bu kadar alanya taraflısı çıkınca.
    mersinde kısa dönem askerlik yaptığımdan havasının ne kadar berbat olduğunu görmüştüm, çekilcek gibi değildi.
    alanyanın ne gibi avantajları var arkadaşlar kemere göre yazabilirmisiniz acaba?

• quote:

şimdi kafam karıştı bu kadar alanya taraflısı çıkınca.
    mersinde kısa dönem askerlik yaptığımdan havasının ne kadar berbat olduğunu görmüştüm, çekilcek gibi değildi.
    alanyanın ne gibi avantajları var arkadaşlar kemere göre yazabilirmisiniz acaba?

Alıntıları Göster
    Hava olarak soruyorsan hepsi MersinX1,5...Hava sorunsa Egeye doğru rotayı çevireceksin.En büyük ilçesi dolayısıyla pek eksi yönü yok (merkeze uzaklık hariç)
  • Yazlari turizm tasimaciligi yapiyorum bu ilceleri karis karis dolasirim. Her muhabbet ortaminda dile getiririm yasamak istedigim tek yer Kemer. Gece klupleri olsun sokaklarin canliligi olsun benim icin ayri bi sempatisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Senedir manavgatta ogrenciyim memnunum netland ve alper netten cikmam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

Alanyada oturuyorum sorularınızı cevaplayabilirim

alanya ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Yazlari turizm tasimaciligi yapiyorum bu ilceleri karis karis dolasirim. Her muhabbet ortaminda dile getiririm yasamak istedigim tek yer Kemer. Gece klupleri olsun sokaklarin canliligi olsun benim icin ayri bi sempatisi var.

İstediğim böyle bir cevaptı. teşekkür ederim arkadaşım.
    1.tercih kemer
    2.tercih alanya yazacam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.