Şimdi Ara

Vodafone mobil veriden youtube uygulaması açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir problemim var. Telefonda youtube uygulamasına mobil veri açıkken giremiyorum. Ağ bağlantılarınızı kontrol edin diyor. Wifi üzerinden girince hiçbir sorun yok lakin her zaman wifi bulamıyorum ve mobil veriden girmem gerekiyor çoğu zaman. Şöylede bir şey var uygulamayı wifi ile açıp mobil veriye dönünce videolar açılıyor. Sorun nedir sizce? Vodafonu aradım interneti sıfırladı yeniledi ama sorun çözülmedi. Bizden kaybaklanan bir sorun yok dedi. Daha öncd pttcell dim böyle bir sorun olmuyordu. Sizce problem ne arkadaşlar. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Mobil Veride YouTube Uygulamasının Açılmama Sorunu

Vodafone kullanıcıları olarak, mobil veri kullanırken YouTube uygulamasının açılmama sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Nedenleri:

• Zayıf Sinyal Gücü: Bulunduğunuz yerdeki Vodafone sinyal gücü zayıfsa, YouTube videolarını yüklemekte zorlanabilirsiniz.
    • Ağ Ayarları: Cihazınızın ağ ayarları düzgün yapılandırılmamış olabilir ve bu da YouTube'a erişiminizi engelleyebilir.
    • Güncel Olmayan Uygulama: YouTube uygulamanız güncel değilse, mobil veri ile video oynatmayla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
    • Veri Sınırlamaları: Vodafone aboneliğinizde veri sınırlamanız varsa, kotayı aştığınızda YouTube videoları açılmayabilir.
    • Vodafone Tarafındaki Sorunlar: Vodafone ağında geçici bir sorun olabilir ve bu da YouTube erişiminizi engelleyebilir.

Çözümleri:

• Sinyal Gücünü Kontrol Et: Bulunduğunuz yerdeki Vodafone sinyal gücünü kontrol edin. Zayıfsa, daha iyi bir sinyal alanı olan bir yere taşımayı deneyin.
    • Ağ Ayarlarını Yeniden Yapılandır: Cihazınızın ağ ayarlarını sıfırlayın ve ardından Vodafone ağınıza yeniden bağlanın.
    • YouTube Uygulamasını Güncelle: Google Play Store veya Apple App Store'dan YouTube uygulamanızı en son sürüme güncelleyin.
    • Veri Kullanımını Kontrol Et: Vodafone hesabınıza giriş yapın ve veri kullanımınızı kontrol edin. Kotayı aştıysanız, ek veri satın almanız gerekebilir.
    • Vodafone Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Vodafone destek ile iletişime geçin. Ağlarında bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benzer sorunu yaşıyordum. Herşeyi denemiştim. Fabrika ayarlarına döndüm sorun çözüldü.
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim.
  • Youtu uygulamasındanmuı denedınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi30

Cevabınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Apn'lerde vfd live diye bir şey var. Onu sildim, vodafone hattım düzeldi. Telefon oneplus one.
  • Bende de aynı sıkıntı vardı. YouTube uygulamasında gizli mod seçeneğini aktif ettim girdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.