Şimdi Ara

Vodafone'da eş sim kart, ikiz sim kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
34.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell'de vardı sanırım. Eşcell ve İkicell olarak geçiyor olması gerek...

Vodafone'da var mıdır acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Eş Sim Kart (Eşkart) ile Bir Numaradan İki Hat Kullan

Vodafone Eş Sim Kart hizmetiyle, tek bir telefon numarasıyla iki farklı sim kart kullanabilirsin. Bu özellik, aynı anda hem kişisel hem de iş hattına ulaşmanı sağlar.

Vodafone Eş Sim Kart (Eşkart) Nasıl Çalışır?

Vodafone Eş Sim Kart, fiziksel bir nano sim kart ve sanal bir eSIM'den oluşur. Fiziksel sim kartı telefonunun birinci sim kart yuvasına, eSIM'i ise ikinci sim kart yuvasına tanımlarsın.

Vodafone Eş Sim Kart (Eşkart) Avantajları

• İki Hattı Birden Yönet: Aynı anda hem kişisel hem de iş hattından arama yapabilir, mesajlaşabilir ve veri kullanabilirsin.
    • Numaranı Değiştirme Zahmetinden Kurtul: İki farklı hat kullanmak için artık numaranı değiştirmene gerek kalmaz.
    • Uluslararası Seyahatlerde Pratik Kullanım: Seyahat ederken, yerel bir sim kart kullanırken Vodafone numaranı da aktif tutabilirsin.
    • Esneklik ve Kontrol: Hattını istediğin zaman kapatabilir veya açabilir, böylece zamanını ve paranı daha iyi yönetebilirsin.

Vodafone İkiz Sim Kart ile Eş Sim Kart Arasındaki Farklar

Vodafone İkiz Sim Kart hizmeti, Vodafone Eş Sim Kart'a benzer ancak bazı farklılıkları vardır:

• Fiziksel Sim Kartlar: Vodafone İkiz Sim Kart, iki fiziksel nano sim kart içerirken, Vodafone Eş Sim Kart bir fiziksel sim kart ve bir eSIM içerir.
    • Cihaz Uyumluluğu: Vodafone İkiz Sim Kart, çift sim kart desteği olan tüm cihazlarda kullanılabilirken, Vodafone Eş Sim Kart yalnızca eSIM desteği olan cihazlarda kullanılabilir.

İhtiyaçlarına ve cihaz uyumluluğuna bağlı olarak, Vodafone Eş Sim Kart (Eşkart) veya Vodafone İkiz Sim Kart'ı tercih edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • varsa benim çok işime yarar, varmı acaba hakkaten?
  • ikiz simcart var suan kullaniyorum biri micro telefonumda biri normal cuzdanimda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotusih

ikiz simcart var suan kullaniyorum biri micro telefonumda biri normal cuzdanimda
    Var fakat shoplardan istemeyin. Direk vodafone'dan isteyin. İki aydır getiremedi vodafone shop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Var fakat shoplardan istemeyin. Direk vodafone'dan isteyin. İki aydır getiremedi vodafone shop.

Alıntıları Göster
    Peki Eşkart tarzı bir şey var mı? 2 numaranın tek sim kartta olması gibi...
  • quote:

ben müşteri hizmetlerini aradım shoplara başvuracaksınız dediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

quote:

ben müşteri hizmetlerini aradım shoplara başvuracaksınız dediler..

Alıntıları Göster
    Shoplardan isteyince geliyor.
    Ancak benimki biraz geç gelmişti. 2 hafta kadar sürmüştü gelmesi..
    İkiz kartlardan sadece bir tanesi çalışıyor. Diğeri çalışmıyor eş zamanlı haberiniz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Shoplardan isteyince geliyor.
    Ancak benimki biraz geç gelmişti. 2 hafta kadar sürmüştü gelmesi..
    İkiz kartlardan sadece bir tanesi çalışıyor. Diğeri çalışmıyor eş zamanlı haberiniz olsun...

Alıntıları Göster
    ortalama 2 hafta ıcerısınde elınıze ulasır.
    2 numara tek sım kartta olurmu bılmıyorum da olmaz gıbı gelıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotusih

ortalama 2 hafta ıcerısınde elınıze ulasır.
    2 numara tek sım kartta olurmu bılmıyorum da olmaz gıbı gelıyo

Alıntıları Göster
    Turkcell'de vardı sanırım; o yüzden sormuştum..

Peki, aynı numarayı 2 sim karta tanıttık diyelim. Tamamen aynı özelliklere mi sahip?

Çünkü Turkcell MH, ikinci kartın "data" kullanımına kapalı olacağını söylemişti...

Amacım, biri iPhone'da iken, diğerinin Vodem'de durması...

Biri açıkken, diğerinin kapalı olması önemli değil. Tek derdim, çıkar-tak olmasın....

Ve, kurumsal hatlarda durum nedir acaba?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Peki, aynı numarayı 2 sim karta tanıttık diyelim. Tamamen aynı özelliklere mi sahip?

Çünkü Turkcell MH, ikinci kartın "data" kullanımına kapalı olacağını söylemişti...

Biri açıkken, diğerinin kapalı olması önemli değil. Tek derdim, çıkar-tak olmasın....

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    voda açısından sorun yok. Her ikiside her türlü kullanılabiliyor.
    TRCell'i bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

voda açısından sorun yok. Her ikiside her türlü kullanılabiliyor.
    TRCell'i bilmiyorum

Alıntıları Göster
    faturasız hatlarda olmuyor sanırım peki faturalıya çevirip ikiz kart alıp sonra faturasıza çevirsek ikiz kartları iptal ederler mi sizce? shopa sordum kadın güldü doğal olarak cevap veremedi :)
  • quote:

Teşekkürler...

Bende çıkar tak olmasın diye şimdi bu konuyu açacaktım. Vodafone"dan isterken eş kart diye mi isteyeceğiz yoksa yedek sim kartta aynı şey mi?
  • quote:

2 tane vodafone shopa sordum, yüzüme tuhaf tuhaf baktılar, bizde öyle bir sistem yok dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

2 tane vodafone shopa sordum, yüzüme tuhaf tuhaf baktılar, bizde öyle bir sistem yok dediler

Alıntıları Göster
    Aynen. Bende bir tanesine sordum, yok öyle birşey dedi...

Gerçi bazı TİM'ler de habersiz. Vodafone'da değil yani tek :)

Burada bilgili bayi arkadaşlar vardır umarım son noktayı koyacak...

Aynı numarayı, 2 sim karta entegre edebiliyoruz Vodafone'da anladığım kadarıyla...

Peki,

2 farklı numarayı, tek sim karta entegre edebiliyor mu Vodafone Turkcell'de olduğu gibi?

• quote:

quote:

Yahu nasil egitim veriliyor anlamadim 7 sene evvel Telsim hattimla ben kullandim birisi arabanin orjinal telefonuna takili digeri telefonda araca bindigimde telefonu kapatiyordum arac telefonunu actimmi o devreye giriyordu.Aractan inince aractakini kapatip telefonu aciyordum sistemde yalniz birisi kapali olmasi lazim cok kullanisliydi.

• quote:

Aynı numarayı, 2 sim karta entegre edebiliyoruz Vodafone'da anladığım kadarıyla...

Peki,

2 farklı numarayı, tek sim karta entegre edebiliyor mu Vodafone Turkcell'de olduğu gibi?

Ben Müşteri Hizmetlerine mail attım gelen cevap:

"Tek bir telefon cihazında, tek bir simkart ile iki ayrı aboneliğin ve iki farklı Vodafone GSM numarasının kullanıldığı İkili Hat uygulamamız bulunmakta olup, ancak iki hattın da yasal sahibinin aynı kişi olması gerekmektedir. Hattın yasal sahibinin Vodafone Cep Merkezlerine başvurması ve ikinci bir Vodafone GSM numarası (faturalı ya da faturasız) alması durumunda ikili hat uygulamasından yararlanabilirsiniz."

Ben mobil Tv için ikinci bir hat çıkartmak istediğim için sormuştum bu soruyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

quote:

Peki,

Ben Müşteri Hizmetlerine mail attım gelen cevap:

"Tek bir telefon cihazında, tek bir simkart ile iki ayrı aboneliğin ve iki farklı Vodafone GSM numarasının kullanıldığı İkili Hat uygulamamız bulunmakta olup, ancak iki hattın da yasal sahibinin aynı kişi olması gerekmektedir. Hattın yasal sahibinin Vodafone Cep Merkezlerine başvurması ve ikinci bir Vodafone GSM numarası (faturalı ya da faturasız) alması durumunda ikili hat uygulamasından yararlanabilirsiniz."

Ben mobil Tv için ikinci bir hat çıkartmak istediğim için sormuştum bu soruyu.

Alıntıları Göster
    İkinci hattın "yeni" olması şartı mı var acaba? Sanki öyle anladım.

Ki Turkcell'de de öyle. 2 mevcut numarayla yapılamıyor; birinin yada ikisinin yeni olması gerekiyormuş...

• quote:

İkinci hattın "yeni" olması şartı mı var acaba? Sanki öyle anladım.

Ki Turkcell'de de öyle. 2 mevcut numarayla yapılamıyor; birinin yada ikisinin yeni olması gerekiyormuş...

Ben mailde ikinci bir hat çıkartmak istediğimi belirttiğim için emin değilim ama bence de ikinci hattın yeni olması şartı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

quote:

quote:

Yahu nasil egitim veriliyor anlamadim 7 sene evvel Telsim hattimla ben kullandim birisi arabanin orjinal telefonuna takili digeri telefonda araca bindigimde telefonu kapatiyordum arac telefonunu actimmi o devreye giriyordu.Aractan inince aractakini kapatip telefonu aciyordum sistemde yalniz birisi kapali olmasi lazim cok kullanisliydi.

valla mail attım artık vodafone, bakalım ne cevap gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

quote:

Teşekkürler...

Bende çıkar tak olmasın diye şimdi bu konuyu açacaktım. Vodafone"dan isterken eş kart diye mi isteyeceğiz yoksa yedek sim kartta aynı şey mi?

Vodafone'daki adı ikiz(Twin) kart...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.