Şimdi Ara

Vodafone'da eş sim kart, ikiz sim kart? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
34.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafonede 1 simkarta 2 numara tanıttırdığınızda 1. hattı 2. hatta veya tam tersi 2.hattı 1. hatta ücretsiz yönlendirebiliyorsunuz..
  • Konuyu açtıktan aylar sonra başvurdum sonunda bugün :)

1 hafta içinde gelir dedi Vodafone Shop. Bakalım. İkisinide Mikro Sim olarak istedim, OK dediler...

iPad ve iPhone'da kullanacağım. Phoneit ile iPad'de de telefon olayını hallettiğim için, ulaşılamaz olmayacak hiçbir zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 7 Temmuz 2011; 13:08:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Var fakat shoplardan istemeyin. Direk vodafone'dan isteyin. İki aydır getiremedi vodafone shop.

2 tane vodafone shopa sordum, yüzüme tuhaf tuhaf baktılar, bizde öyle bir sistem yok dediler

çoğu bilmiyor sanki burdakilerde aynı durumda
  • Ben şanslıyım o zaman. Eleman direk tabii dedi, başvurumu aldı.
  • Konu hort olcak ama,
    Vodafonun İKİZ SİMKART hizmeti devam ediyor mu?
    Kullanan varsa bilgilendirsin lütfen,
    Devam ediyorsa benim çok işime yarayacak,
    Birisi iphone diğeri ipad için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Konu hort olcak ama,

Bende bu ara ikinci hattımı vodafone yaparak ikiz-eş herneyse adı kart almayı düşünüyorum bayiye sordum oluyor ama elimizde yok dedi bende o zaman pratikte olmuyor dedim ve çıktım hattımı taşımadım sitesinde de bulamadım cevap veren olursa var mı varsa ek ücreti var mı nasıl ulaşılır v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: benonur2000

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Konu hort olcak ama,

Bende bu ara ikinci hattımı vodafone yaparak ikiz-eş herneyse adı kart almayı düşünüyorum bayiye sordum oluyor ama elimizde yok dedi bende o zaman pratikte olmuyor dedim ve çıktım hattımı taşımadım sitesinde de bulamadım cevap veren olursa var mı varsa ek ücreti var mı nasıl ulaşılır v.s

konuyu tekrar hortlatıyorum:D ben bugün 2 tane yer gezdim 1.si saçmaladı neyden bahsettiğimi bile anlamayıp bana aklınca birşeyler öğretmeye çalıştı neyse 2.si ise saolsun yardımcı oldu adam dediki çok az yer yapıyo bunu dedi ankarada kızılayda biyer soyledi bende ordayken numarayı internetten bulup aradım dükkanı söyledim siparişimi aldılar başta dükkana gelmemi istediler daha sonra ben uzak fln diyince telefonla aldılar 2. simkart siparişimi, fiyatını konuşmadık fakat bana 30 lira dedi sadece bir defalık ödemeyle 2. vodafonedaki eleman. ayrıca bende cepte wifi deki sim kartımı ipad için 2.sini istiyorum merak ederseniz diye söylüyorum:D

• arkadaşlar benim şöyle bir sorum var çift sim kart almak istiyorum cep net i ikinci sim kartdada kullanabilirmiyim ? çift sim kartda galiba teki micro sim oluyor micro sim vodem e girermi cep net paketimle int kullanımı yapılırmı ?
  • İnternet paketini kullanabilirsiniz. Yalnız sadece tek sim aktif oluyor; diğeri pasif. Yani hangisinde hareket varsa o çalışır. İkisi birden aktif olmaz.

Dilediğiniz şekilde getiriyorlar.

2 x mikro, 1 x mikro + 1 normal yada 2 x normal
  • tanriseven 1tane normal 1 tane micro alıp microyu ipad2 de kullansam diğerini normal telefonda dediğiniz gibi biri aktif diğeri pasif durumda olur mu turkcell bu işlemi yaparmı bide elimde 1 tane 128kb lık micro sim var sadece data hattı için o işime yarıyacak mı ayrıca bu işlemler için tahmini ne kadar ücret talep ederler. İşlemi yaptıran arkadaşlarda yazarsa memnun olurum çünkü olmadık yere fazla ücret vermek istemiyorum.
    Teşekkürler şimdiden :)
  • Merhaba.

Turkcell'de bildiğim kadarıyla 1 mikro + 1 normal alınamıyor. 2x normal veya 2x mikro olmak zorunda...

Ücretlerini ise bilemiyorum; Vodafone'da ise ücretsizdi ben aldığım zaman...
  • Ücretler Turkcell 12.5 X2 = 25 TL

Ben de araştırıyorum

Turkcellde Eşcell diye bişey var
  • Turkcell 12.5 x 2 = 25 TL

Ben de araştırıyorum

Bir VINN da bir ipad de kullanmak için
  • Eskiden kart kopyalama olayı olayı vardı. hatta telefoncuların yanından gecerken 7 simkart tek simkartta diye yazılar görürdük. acaba ne oldu bu kopyalama devam ediyor mu? Hem telefon hemde vınnda devamlı hat değiştirmek yorucu oluyor acaba kopyalama yöntemiyle bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.