Eskiden 24 mbit kullanıyorsundur. Türknete geçince 100mbit almışsındır. O yüzden kopmuyordur. Sen Turk Telekoma geçince gene 24 alacaksın ve kopmayacak. Burada sorun turknet değil, senin hattın 100 kaldırmıyor |
Turknet'e geçmeyin, geçirmeyin (2. sayfa)
-
-
Hizmetinizi kontrol etiğimde net uzmanımız sabah yapmış olduğunuz görüşmede hat güncelleme ve port resetleme işlemi yaptığını ve kontrol ederek akşam bilgi vermenizi istemiş. -
Türknet en yüksek hızı veriyor hızın 24'den 100'e çıktıysa hattın kaldırmamıştır hız düşüşü iste.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 5 Nisan 2022; 17:10:57 > -
100 megabit geliyor demedim ki ben 50 megabit destekliyor altyapı. Bir de İnternet yavaş demiyorum akşamları hiç yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 5 Nisan 2022; 17:26:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam olunca belli olur Turknet Bey düzelip düzelmediği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 5 Nisan 2022; 17:27:10 >
Selamlar. port o bu şu bozuk olabilir. ben 8 yıldır kullanıyorum 49 liraya mı ne çıkmıştı ta o zamandan beri. sorun sıkıntı yaşamadım. müşteri temsilcisi ile ilişkim o bu şu olmadı. aynı net diger firmalarda 3x 5x fiyattı zamanında. şimdi makas daraldı fibere gecme zamanı geldi.
-
Evet akşam oldu İnternet hakkın rahmetine kavuştu.. Bu sefer daha erken gitti. Elveda Turknet buraya kadarmış hizmet almak için ödeme yapıyoruz size sürünelim diye değil. İnterneti size geçirdiğimden beri mobil veri kullanıyorum niye varsınız ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 5 Nisan 2022; 18:27:54 >
Merhaba, resetleme işleminden sonra da hizmette sorun yaşadığınızı ekiplere ilettim. İptal kaydınız da açılmış gözükmektedir. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. -
İptal işleminin tamamlanmasını heyecan ile beklemekteyim.
Ekiplerimiz gün içinde sizinle iletişime geçecektir. -
Yüksek hızlı İnternet vaad eden Turknet İnternet hızınızı düşürürsek sorun olmaz diyor şakamısınız siz. biz zaten yavaş kullandığımız için size geçtik hızlı kullanalım diye tahahüt bozdum ben 600 lira borca girdim üstüne daha kullanmadığım internetin faturasını kestiniz yazıklar olsun böyle şirkete
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaq -- 7 Nisan 2022; 13:5:45 >
Altyapınız 50 mbps hızı desteklememesi kaynaklı akşam yoğunluk saatlerinde internet kesiliyor olabilir. Saha ekipleri gerekli kontrolleri sağlayacaktır. Size önerilen durumum hattınızın aldığınız hızı desteklememesinden kaynaklıdır. -
Tamam kapatın hattı diyorum arayın verelim şu onayı
İptal ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek sözlü onayınızı alacak. -
Ve kurtulduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X