Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.176
Cevap
178
Favori
350.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle karılı bi fps vardı oyundan çok ilgi görmüştü bu olay.soundtrack şarkısı güzeldi ama bir bölümdü şak diye bitmişti ikincisi asla çıkmadı.çok basit bir ismi var haaa doğru diyecem ama sabah sabah aklıma gelmedi.

• buldum daha doğrusu bulamadım sağdaki hatunun ismini hatırladım o zaman oyunu buldum Sin Episodes imiş 2006

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

şu da dediğim şarkı

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]FRENZYMAXyoutube
    ===LYRICS=== What's the world come to When everything's going the way of the gun What's the world come to If life is a shadow of what has been done I want you to know Don't take it slow Just come undone And the sin will take hold I can't hold it back It's too much to ask You know the way You're up to the task But please don't tell us same What's the world come to When bullets are all that you can undestand What's the world come to When all that I touch will leave blood on my hands I want you to know Don't take it slow Just come undone And the sin will take hold I can't hold it back It's too much to ask You know the way You're up to the task But please don't tell us same What's the world come to What's it all come to Nothing to see through It's all been spoken Shattered and broken Give it to me Don't tell me What's the world come to
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D8_0-fmORYks&q=EgQuLZpEGIqbx48GIhDASvqgJ0zO-j6J85GzKq6wMgFy

• Herkese merhabalar, inanın bu durum benim için o kadar saplantı haline geldi ki artık kafayı yemek üzereyim. Direk konuya girip oyunu anlatıyorum; 98-2000 yılları arasında dayım bu oyunu oynarken sürekli izler ve büyük mutluluk duyardım (dayım da malesef ismini hatırlamıyor) oyun çizgi film tarzındaydı tam olarak hatırladığım şey ise merkezi bir yerde kocaman bir uzay istasyonu gibi (kare şekilde de olabilir) bir sürü yaratık oraya girmek için sırada bekliyorlardı. Yaratıklardan kastım ise gayet şirin mi şirin yaratıklar:)) bir de uçabildiğimi hatırlıyorum o uzay mekiği gibi olan şeyin üstüne zıplayabiliyordum. Hatırladığım şeyler bunlar, pek faydalı bilgiler veremediğimin farkındayım fakat bir umut işte belki birileri yardımcı olur ümidi ile gecenin bu vaktinde bu satırları yazıyorum:))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biilmiorum malesef space x olabilir

• onuriiks O kullanıcısına yanıt

Pc mi konsol mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar :)

• FashionC0L0Rs kullanıcısına yanıt
    Maalesef:(

Görsel olarakta buna benziyordu sanki

Düşük ihtimal creatures raised in space olabilir. Oyunun bir hikayesi var mıydı yani bölüm bölüm ilerleyip sonunda bitiyor muydu yoksa hep aynı haritada strateji tarzı mıydı hatırlıyor musun ? Aslında ilk aklıma gelen oyun Space station silivon valley oldu ama Pc’de yok bu oyun konsol özel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Şubat 2022; 4:29:13 >

Spyro the Dragon veya Crash Bandicoot gibi mi?

• Beyler bir browser oyunu Küçük adamlarlar göreve gidiyorduk. Binalarda siviller vardı onları kurtarıp diğer askerleri öldürmeye calisioduj.Ajan Smith gibi giyiniyordu hepsi. Satın alabileceğimix asker Türleri vardı. Molotofcu normal asker komando. Ajan alırsan görünmüyordun belli mesafeye kadar. Oyunun bilen barsa çok ii olur?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Aaaa Sypro the dragona çok benziyor görsel ve oyunun kamera açısı aynı bunun gibiydi

• Bende Yıllar önce bir oyun oynadım böyle menüsünde falan iki adam mezarın başında ellerinde silah falan alttan konuşma sesleri falan geliyor. Bir görevde falan da sevdiğimiz bir kız bizim için askere giriyor kılık değiştiriyor falan oyuna dair hatırladığım şeyler bunlar bide bi tane daha oyun vardı böyle bu da eski gizli bir bölgeye girmeye çalışıyoruz ajan gibiyiz elimizde mp5 falan oluyor gireceğimiz yer fabrika gibi bir yer kocaman sürekli korumalar falan çıkıyor. Son oyun da böyle bir adam üstünde bir kız onu taşıyor sürekli yaratıklar falan geliyor onları öldürüyor öyle bir oyundu hepsini aynı yılda oynamıştım ama isimlerini hatırlamıyorum.

• 2014 sonu 2015 başında ineternet cafede oynadığım bir oyun vardı.Grafikleri güzeldi ama o senelerinki kadar olduğunu düşünmüyorum.Nerden baksanız 4-5 senelik vardı.Ama bir tahmin sonuçta daha yeni de olabilir orasını bilemiyorum.İlk görev miydi hatırlamıyorum ama direkt bir sniper ile başlıyorduk tropikal orman gibi bir yerde çimlerin çok olduğu bir yerde.Biraz ilerisinde bir vadi/uçurum gibi bir yer vardı ve üstünden uzun bir asma köprü geçiyordu.Biz de asma köprüyü geçmeden köprünün diğer tarafında bekleyen düşmanları indiriyorduk.Tüm hatırladığım bu adını bilen yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

• ÇAPAR01 kullanıcısına yanıt

sniper ghost warrior ? yada bu serilerin ilk oyunları olabilir.

• 2007 yılında oynadığım bir oyun vardı. Hapishaneye yeni girmiştik, elimizdeki aile fotoğrafına bakarken deprem gibi bir şey oluyordu. Sonrasında mahkumların çoğu ölmüştü birinin göğsünden bıçağı alıp oyuna başlıyorduk. Hapishaneyi çok bacaklı iskelete benzer yaratıklar basmıştı. Onlardan kaçmaya çalışıyorduk ama oyunu bir türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• dabutcu kullanıcısına yanıt

The Suffering

• X kare kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Venoma benzer bir canavar vardı şehirde başkalarını siyah örümcek adam gibi içine çekip sonrada onların kılığına dönüşebiliyordu şehirde kaos yaratıyordu binalara tırmanıp atlayabiliyordu bu bilgisayar oyununu hatirlayanız varmı

• Suskun09 S kullanıcısına yanıt

Prototype olabilir mi?

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 75% on Prototype™ on Steam
    https://store.steampowered.com/app/10150
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.