Şu videoda bilinen tüm tank oyunlarını derlemişler bir bak istersen hocam! Louay Khemiriyoutube The Evolution of Tank Games From 1974 to 2020
List 📑
►0:13 Tank 1974
►0:33 Combat 1977
►0:53 Battlezone 1980
►1:13 Robot Tank 1983
►1:33 Battle City 1985
►1:53 Arcticfox 1986
►2:13 Firepower 1987
►2:33 Sherman M4 1989
►2:53 Nova 9 The Return of Gir Draxon 1991
►3:13 Tokyo Wars 1996
►3:33 M1 Tank Platoon II 1998
►3:53 Panzer Front 1999
►4:13 Steel Beasts 2000
►4:33 Iron Warriors: T-72 Tank Commander 2004
►4:53 Panzer Elite Action: Fields of Glory 2006
►5:13 Steel Fury Kharkov 1942 2007
►5:33 World of Tanks 2010
►5:53 Steel Armor Blaze of War 2011
►6:13 Armored Warfare 2015
►6:33 War Thunder 2016
►6:53 Tanks VR 2018
►7:13 Tank Mechanic Simulator 2020
↪︎Twitter 🐦 www.twitter.com/louaykhemiri
↪︎ Instagram⏺ www.instagram.com/louay_khemiri
↪︎ XBOX LIVE 🎮 LouayKhemiri
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (233. sayfa)
-
-
3 karakterle oynadıgımız bir oyun vardı savaş oyunu
orklarla yılanlarla trollerle savaşıyoruz
oyunun başında warior olarak başlıyoruz sonra diğer karakterle geliyor
f1 f2 f3 tuşlarlıyla karakterleri değiştirebilioruz
karakterlerin biri mage biri warior diğerini hatırlamıyorum
dragon age tarzı değil daha iyi grafikli daha canlı bir oyundu
umarım bilen vardır 2010 2015 arasında oynadım oyunu
-
Lost Vikings
-
Return Fire?
-
Trine serisi olabilir mi , baya canlı grafikleri vardır.Sanırım 3. oyunda troll vardı.
-
Yok hocam bu değildi, bunun grafikleri biraz iyi diğeri simülasyon tadındaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatmadan evvel izleyeceğim hocam
@Rindaman Bu da değil hocam. GTA vari kamera açısı vardı. APC tarzı bir tanktı çünkü 6 tane tekerleği vardı tankın. Armored Fist’e aşırı benziyor ama bir türlü 6 tekerlekli tankın olduğu videoyu bulamadım. Belki Armored Fist diyeceğim ama hatırlıyorum o zamanlar demiştim “6 tekerlekli tank hızlı gidebilir” APC tankı kontrol ediyordum. Bizim takımdan diğer tanklarda vardı harita da büyüktü. Free roam - sandbox havası vardı yıllardır bulamadım şu oyunu bulsam direkt oynayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows Vista veya 10 du sanırım hatırlamıyorum. Oyun servisi içerisinde bir oyun vardı. Yanlış hatırlamıyorsam piramit gibi bir yer vardı. gizli nesneleri bulup kullanarak, işte ne biliyim kürekle yeri kazıp mesela ordan çıkan nesneleri gerekli yerlerde kullanarak kapıyı açarak ilerliyorduk. oyun belli bir bölümden sonra satın almamızı istiyordu. klasik bulmaca tarzı nesneleri bulup kullanarak ilerlemeli bir oyundu aslında ama daha kapsamlı ve grafikleri daha iyiydi. bu oyunu hatırlamıyorum. agoramıydı agopamıydı o tarz bişeydi sanki ama bulamadım bir türlü. bu oyunu hatırlayan varmıdır.
-
Adera vardı bahsettiğin isim ile alakalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 13 Ocak 2022; 18:14:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet aderaymış. çok teşekkürler :)
-
Merhaba arkadaşlar benimde adını hatırlayamadığım bir oyun var. Oyunu kesik kesik hatırlıyorum. Oyunun hikaye modunda bi vadiden geçiyoruz önümüzde bi komutan var. Birden bize elini yumruk yapıp dur işareti veriyor. Sonra işte pusuya düşüyoruz bizim bir tankımızı patlatıyorlar. Sonra biz onlara ateş ederken havadan bir helikopterle askerler gelip tankı tamir ediyor ve tanka biz geçiyoruz. Önden bir tane üstünde makineli silah bulunan şu küçük askeri araçlardan var hızlı bi şekilde önden gidiyor sonra düşmanın askeri üssünde bi savunma kulesi var piramit bi kule üst tarafı kırmızı ve lazer atıyor diye hatırlıyorum. O kuleyi yıktıktan sonra ekran kararıyo ve birden çift namlulu bi tankla düşman üssüne giriyoruz. Bu kadarını hatırlıyorum. Bilen var mıdır aranızda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Growtopia
Maalesef değil
Üzgünüm ama aradığım oyun bu da değil yine teşekkürler
Oda değil oyunu net bi şekilde hatırlamadığım için yanlış yönlendiririm diye daha fazla ipucu vermek de istemiyorum
Hayır bu da değil maalesef benim ki askeri bi oyundu. En net hatırladığım şey şu üstü kırmızı altı simsiyah olan piramit ince uzun savunma kulesi
Buda değil ama bi tık benziyo benim oyunum ya fps yada 3. Bakış açısıyla oynanan bi oyundu.
Hyr maalesef oyunda bide serbest mod vardı o modda iki üs var biri iyi biri kötü o üslerin arasında biraz ileride bi yer vardı oraya özel araçla gidebiliyoduk yoksa zehirlenip ölüyorduk o özel araçla gittiğimizde ordan bi şey topluyoduk ama ne olduğunu hatırlamıyorum sonra bi ekran vardı ordan aracı seçiyoduk iyide garajdan çıkıyodu kötüde uçak indiriyodu
Değil 😞
Hyr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X