< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (234. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Command & Conquer Renegade olabilir, siyah kırmızı renk dediğinde aklıma geldi, obeliskler vardı o renk piramit gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TA KENDİSİ ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YILLARDIR ARIYORUM SONUNDA BULDUM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana benle uğraş diyen yok ki hem bulduk zaten sağol yardımın için
Ben videolara baktım ve karşıma bu çıkmadı çıksa niye seni uğraştirim ve hatırlsan o oyunda sana benziyor dedim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamehole797@gmail.com -- 21 Ocak 2022; 18:49:11 >
Kimseyle dalga geçtiğim falan yok . Ayrıca ülkede ruh hastası olan tek kişi değilsin sonuçta burası Türkiye ve şartların farkıdasın. Neyse onlarca tahmşnde bulunup yardım etmeye çalıştığım için teşekkürler Allah senden razı olsun sen hakkını helal etmesende.
2007 gibi oynadığım bir oyun vardı sonunu görememiştim adı gelmedi aklıma. Bu prince of persia oyunlarından biri ama hangisi bulamamıştım bir türlü hep hatırımdadır :)
-
İyi bari kafa dengi bi ruh hastasısın sevdim seni 😁😁😁 tekrar teşekkürler yardımın için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamehole797@gmail.com -- 21 Ocak 2022; 19:38:6 >
Sene 1996-97 street fighter, mortal combat ilk versiyon dönemleri. Oyunum ilerlemeli bir oyun .yani stage tarzı .karakterimiz bir kasap hafif korku tarzı,yaratıklar geliyor her bölüm.hatırladıgım tek bölüm ise bir ringe çıkıp gelen sülük tarzı yaratıklara sadece tekme ile vurarak geçiliyordu.
Shadows of the Damned'a bak istersen benziyor.
-
Splatterhouse mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amiga oyunlarini bilen var mı arena isminde öyle bi oyun vardı ama bulamıyorum bi türlü.
Arkadaşlar 90 larin sonun 2000 lerin başında Sega mega drive 2 diye bir konsolum vardı. kasedi takiyorum bir çok oyun çıkıyordu. mesela final Zone , Sonic, Mortal kombat vs.. bir oyun vardı adını hatırlayamıyorum. Bir kırmızı takım, bir mavi takım olmak üzere2 tane uçak tarzı şey savaşıyordu. Üs bulup uçup kendi parcalarindan asker üretiyor ele geçiriyordu. Mavi uçak tan mavi kurşun kirmizdan kırmızı kurşun çıkardı:) en çok üssü ele geçiren mi kazaniyordu öyle bişey. Bir türlü bulamadım nette.
Herzog zwei
muhtemelen kimsenin bulamayacağı bir oyun. bir cdvardı evimizde, içinde çokfazlaca oyun vardı. çocuk oyunlar.çeşitli karakterlerle 2d macera oyunları oynuyorduk. geneldeçoğu tıkla ve ilerle şeklindeydi yani tüm ekrandaki şeyleri tıklardık ve doğru objeyi bulurduk. farkl farklı oyunlar vardı içinde. mektupları doğru ülkeye gönderme, dedektiflik, bunun gibi irili ufaklı macera oyunları. kids collections diyesim var ama bulamadı o şekilde.
-
Bravo oyunum buydu.2 senedir uğraşıyordum adını bulmak için .
Hocam muthissiniz:) çok teşekkür ederim
Adını hatırlayamadığım hiç bir oyun yok oynadıklarım arasında. Ancak 5 para etmez deyip başlar başlamaz bıraktıklarım var. Onların bir kısmını hatırlamam. Bir kısmını da sırf kötü bir oyun olduğu için iyi hatırlarım.
Seven Kingdoms vardı mesela o kadar uğraştım sevmek ve oynamak için. Ama yok oyun çok kötüydü çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 23 Ocak 2022; 12:55:54 >
Ben küçükken bilgisayar yeni evimize gelmisti 2009 2010 2011 yillari o zamanlar abi cd den bir oyun yüklemişti yanliş hatirlamiyorsam oyun bi fps shooter oyunu idi silahlari oyuna baslamadan seciyorduk oyunda 2 karakter vardi. Karakterler arasi geçiş yapabiliyorduk.ilk gorev bizi sinamatikte sandalla ağaçlık bir alana geldigimizde başlıyordu ilerisinde çadır vardı ordaki düşmanları öldürmemiz gerekiyordu ve devam ediyorduk.teması soluk bir tema vardi nereye gitmemiz gerektiği oyun içi ekranda duran noktalar gösteriyordu.fizik motoru konusunda iyidi zamnina gore (cs 2.5 gibi).oyunun iconu dik durmuş bir sürü mermiler önünde romen rakami ile II yada III (2 YADA 3)vardi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Nesta -- 24 Ocak 2022; 1:9:43 >
O değildir o zaman , Pc'de sadece emulatör ile çalışıyormuş.Ben Pc'ye de çıktı sanıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X