Şimdi Ara

Adios ile Amerika gidiş-dönüş uçak bileti 399 TL puanla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
8.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

399 TL puan toplamak için kaç TL'lik alışveriş yapmak gerekiyor ?..

Normal harcamalarla bu kadar puan biriktirmeniz zor ama, avans puan kullanıp kampanyalardan süreli verilen puanlarla avans kapatırsanız kolay olur. Sorunuzan örnek olması için 28 şubatta vatan bilgisayarda %25 puan kampanyası vardı, 399 TL için 1596 TL. lik harcama yeterli idi.

Peki bu kampanya da kazanılabilecek maksimum word puanın bir limiti yok muydu?.. Ben kampanyayı takip etmedim ama kredi kartları bu şekilde reklamını yaptıktan sonra genelde küçük puntolarla "bu kampanyadan maksimum XX TL kazanılabilir" diye belirtiyorlar ve bu miktar da çoğu zaman 30 ila 50 TL arasında oluyor, ondan sordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Hepsiburada'dan 750 Tl harcayıp 75, 23 Nisan kampanyasından 100 Tl harcayıp 23 puan cebe indirilir. 399'un 98'i toplanır.

23 nisan kampanyasını nereden öğrendiniz bilgi verebilirmsiiniz?
  • quote:

Süreli puanların Avans Puanı kapatmak için kullanılabilmesi çok iyiymiş, buna sevindim. Peki mevcut Word Kartımdaki puanları Aidos'a aktarabilir miyim? Bir de ben Word Kartımı kullanmaya devam etsem, biriken word puanlarımı Aidos Kart aldığım anda ona aktarmam mümkün olur mu? Böylelikle yeterli puanı topladığımda Aidos'a başvururum hem Aidos'un kart ücretini ödememiş olurum hem de puanlarım hazır olur, tabi eğer bu mümkünse..

World kartınızı bir telefonla 30dakika içinde adios özelliği kazandirabiliyorsun. Aradaki fark sadece plastik kart;) yurtdışı gezilerinizde sigorta , alışverişlerinize 3 taksit ve en güzeli havaalanındKi lounge hizmeti:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Hepsiburada'dan 750 Tl harcayıp 75, 23 Nisan kampanyasından 100 Tl harcayıp 23 puan cebe indirilir. 399'un 98'i toplanır.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48403421&p=3#48416757

Buradan bakabilirsin eger açılmazsa sıcak fırsatlarda mevcut konusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_48403421/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Süreli puanların Avans Puanı kapatmak için kullanılabilmesi çok iyiymiş, buna sevindim. Peki mevcut Word Kartımdaki puanları Aidos'a aktarabilir miyim? Bir de ben Word Kartımı kullanmaya devam etsem, biriken word puanlarımı Aidos Kart aldığım anda ona aktarmam mümkün olur mu? Böylelikle yeterli puanı topladığımda Aidos'a başvururum hem Aidos'un kart ücretini ödememiş olurum hem de puanlarım hazır olur, tabi eğer bu mümkünse..

World kartınızı bir telefonla 30dakika içinde adios özelliği kazandirabiliyorsun. Aradaki fark sadece plastik kart;) yurtdışı gezilerinizde sigorta , alışverişlerinize 3 taksit ve en güzeli havaalanındKi lounge hizmeti:))

Yani sanırım bunun anlamı; birikmiş world puanlarımızı Aidos'a aktarmamızın mümkün olduğu, öyle değil mi?..

Peki Vatan Bilgisayar'ın yapmış olduğu %25 kampanyasında bir sınırlama olup olmadığı konusunda bir bilgi var mı?..

• quote:

quote:

quote:

Yani sanırım bunun anlamı; birikmiş world puanlarımızı Aidos'a aktarmamızın mümkün olduğu, öyle değil mi?..

Peki Vatan Bilgisayar'ın yapmış olduğu %25 kampanyasında bir sınırlama olup olmadığı konusunda bir bilgi var mı?..

Tabi, world kartın otomatik olarak adios olduğu için sadece ordaki puanlar değil tüm taksitli alışverişlerin taksitleri de, avrsa otomatik ödeme talimatların da aynen geçiyor. Dediğim gibi sadece plastik değişiyor, son kullanma kart no cv2 falan hepsi aynı, görsel farklı.. Hatırladığım kadarıyla vatandaki %25 olayında puanlar geri alınıyordu ama emin değilim..

• world'un yeni kampanyasında puanlar geri alınmıyor.
    %23 puan veriyor ama maks.23TL.

http://forum.donanimhaber.com/m_48403421/mpage_2//tm.htm#48435137
  • quote:

quote:

quote:

Normal harcamalarla bu kadar puan biriktirmeniz zor ama, avans puan kullanıp kampanyalardan süreli verilen puanlarla avans kapatırsanız kolay olur. Sorunuzan örnek olması için 28 şubatta vatan bilgisayarda %25 puan kampanyası vardı, 399 TL için 1596 TL. lik harcama yeterli idi.

Peki bu kampanya da kazanılabilecek maksimum word puanın bir limiti yok muydu?.. Ben kampanyayı takip etmedim ama kredi kartları bu şekilde reklamını yaptıktan sonra genelde küçük puntolarla "bu kampanyadan maksimum XX TL kazanılabilir" diye belirtiyorlar ve bu miktar da çoğu zaman 30 ila 50 TL arasında oluyor, ondan sordum..

Kartınızı internet bankaciliğiyla 30 saniyede adiosa cevirebilirsiniz ve elinizdeki kartı o andan itibaren adios özelliğiyle kullanabilirsiniz, bir hafta içinde adresinize adios kartınız gelir.

28 Şubat kampanyasında tabiki limit vardı ama yok desek daha güzel olur, çünkü limit max. 3500 TL.lik puan kazanabiliyordunuz. Onun içinde 14.000 TL harcama lazımdı

• Kart limitinin izin verdiği kadar avans puan kullanıp, yıl içinde + puana geçmeye çalışmak daha mantıklı.

Kart Limiti Avanspuan Limiti
    0 - 500 3.000 WP = 15 TL
    501 - 1.000 15.000 WP = 75 TL
    1.001 - 3.000 30.000 WP = 150 TL
    3.001 - 5.000 50.000 WP = 250 TL
    5.001 - 8.000 75.000 WP = 375 TL
    8.001 - 10.000 100.000 WP = 500 TL
    10.001 - 60.000 125.000 WP = 625 TL
    60.001 ve üstü 150.000 WP = 750 TL

http://www.adioscard.com.tr/adios-ile-seyahat/worldpuanlar-ile-seyahat/avanspuan.aspx

• Evet harbiden limit yok sayılırmış.. World Kart bu 28 Şubattakine benzer kampanyayı sık sık yapar mı?.. Harbiden güzel olaymış, çünkü LCD TV almayı düşünüyordum, böyle bir kampanya ile LCD TV alsam bir de Amerika'ya gidiş-dönüş uçak bileti kazanabilirim, LCD TV bedavaya gelmiş gibi birşey oluyor, ya da Amerika'ya gidiş-dönüş bileti.. Daha ne olsun..
  • Peki Word Kart ile Aidos Kartın yıllık kullanım ücretleri arasındaki fark konusunda bilgisi olan var mı?..
  • quote:

Peki Word Kart ile Aidos Kartın yıllık kullanım ücretleri arasındaki fark konusunda bilgisi olan var mı?..

Adios premium için 100tl ama hep iptal ettiriyorum, wotld hakkında bilgim yok
  • Nasıl yani? İptal ettirdiğinizde 100 TL kart ücretini ödemiyor musunuz? İptal ettiriyorsanız kartı nasıl kullanıyor ve gerekli puanları topluyorsunuz? Bir de Aidos'un premium dışında hangi türleri var ve aralarındaki fark ne?
  • Vakıf World ile Vatan kampanyasından gerçekten ihtiyacım olan Laptop'u 1.840 TL yerine 2.000 TL aldım ama programlı olarak gideceğim 1.400 TL'lik Hong Kong uçak biletini 500 wp ile parasız alıp 2 ürünü 2.000 TL'ye alarak Laptop bana 600 TL'ye geldi.
  • quote:

Nasıl yani? İptal ettirdiğinizde 100 TL kart ücretini ödemiyor musunuz? İptal ettiriyorsanız kartı nasıl kullanıyor ve gerekli puanları topluyorsunuz? Bir de Aidos'un premium dışında hangi türleri var ve aralarındaki fark ne?

Kartı değil ücreti iptal ettiriyorum

Adios ile ilgili tüm bilgiler için:http://www.adioscard.com.tr/default.aspx?home

• quote:

quote:

Yani bir laptop alsaydık bileti bedavaya mı geitrecektik?
    Bende Haziran-Eylül arası ABD'ye gidiş-geliş bilet alacağım.
    Hani varsa bildiğiniz böyle bir kampanya 1500-2000 TL'lik bir şey alsak 399 puan toplaya bilir miyiz?

• quote:

quote:

Nasıl yani? İptal ettirdiğinizde 100 TL kart ücretini ödemiyor musunuz? İptal ettiriyorsanız kartı nasıl kullanıyor ve gerekli puanları topluyorsunuz? Bir de Aidos'un premium dışında hangi türleri var ve aralarındaki fark ne?

Adios ile ilgili tüm bilgiler için:http://www.adioscard.com.tr/default.aspx?home

Bunu nasıl yapıyorsunuz?..

Bir de mevcut world kartımı Aidos karta dönüştürdüğümde birikmiş olan puanlarım da Aidos'a aktarılıyor mu?.. Eğer aktarılıyorsa şimdi Aidos alıp 100 TL kart ücreti ödemenin hiç mantığı yok; madem bir telefonla olay halloluyor, bilet için yeterli world puanı topladığımda Aidos'a başvururum ve 100 TL ücreti ödemem, ya da en azından geciktirmiş olurum.. Öyle değil mi?..

• Hocam adios , kredi kartı ücretini iptal etmede hiç bir sorun çıkarmıyor . Daha doğrusu ykb sorun çıkarmıyor . Yıllık ücret geliyor . Telefonla arıyorsunuz , böyle böyle yasal değil bu diyorsunuz . Tabi efendim hemen artı bakiye olarak yatırıyorum hesabınıza diyor .
    quote:

quote:

quote:

Bunu nasıl yapıyorsunuz?..

Bir de mevcut world kartımı Aidos karta dönüştürdüğümde birikmiş olan puanlarım da Aidos'a aktarılıyor mu?.. Eğer aktarılıyorsa şimdi Aidos alıp 100 TL kart ücreti ödemenin hiç mantığı yok; madem bir telefonla olay halloluyor, bilet için yeterli world puanı topladığımda Aidos'a başvururum ve 100 TL ücreti ödemem, ya da en azından geciktirmiş olurum.. Öyle değil mi?..

• Gerçekten ilginç irresistible86, ben daha önceden World Kartımın 40 TL olan aidatını iptal ettirmek için aradım Yapı Krediyi, aynı şeyleri söyledim, hatta ücreti iade etmezlerse kartımı iptal ettireceğimi söyleyerek blöf yaptım ama benimkini iade etmediler, hatta isterseniz kartınızı iptal ettirebilirsiniz dediler.. Bu işin sırrı nedir?..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.