Şimdi Ara

Adios ile Amerika gidiş-dönüş uçak bileti 399 TL puanla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
8.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam size takındıkları tavır anlamsız olmuş . Harcama düzeyiniz ne durumda ykb ile . Ben her harcamamı ykb ile yapıyorum belki o yüzden iade işleminde sorun çıkarmıyorlar
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Gerçekten ilginç irresistible86, ben daha önceden World Kartımın 40 TL olan aidatını iptal ettirmek için aradım Yapı Krediyi, aynı şeyleri söyledim, hatta ücreti iade etmezlerse kartımı iptal ettireceğimi söyleyerek blöf yaptım ama benimkini iade etmediler, hatta isterseniz kartınızı iptal ettirebilirsiniz dediler.. Bu işin sırrı nedir?..
  • Şu anda World extremi sıfırladım ve uzun zamandan beri daha çok Bonus ile alışveriş yapıyorum ama kart ücretine itiraz ettiğim zamanlarda aylık ortalama 400-500 TL harcamam vardı World Kartla..
  • arkadaşlar hangi havayolları kampanya dahilinde?
  • quote:

Gerçekten ilginç irresistible86, ben daha önceden World Kartımın 40 TL olan aidatını iptal ettirmek için aradım Yapı Krediyi, aynı şeyleri söyledim, hatta ücreti iade etmezlerse kartımı iptal ettireceğimi söyleyerek blöf yaptım ama benimkini iade etmediler, hatta isterseniz kartınızı iptal ettirebilirsiniz dediler.. Bu işin sırrı nedir?..

Sanırım işin sırrı olumlu cümleler kullanmak. Kart ücretini iade etmezseniz kartı kapatacağım demek yerine kart ücretini iade ederseniz kartınızı daha çok kullanacağım gibi.

Az kullananlara genelde düşük harcama hedefleri vererek kart ücretini iade ediyor YKB. Eğer böyle bir teklif gelmezse siz "böyle bir teklif yapmışsınız arkadaşlarıma, bana da teklif edin" deyin ve cevabı bekleyin. Eğer yine de sonuç değişmezse kartı kapatın gitsin.

• Sanırım ya kartı kapatacağım ya da Tüketici Hakem Heyeti yoluyla söke söke alacağım.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astery99
    arkadaşlar hangi havayolları kampanya dahilinde?

Setur.com dan seç beğen al:))
    Ayrıca orada göremediğin ucuz havayolu varsa git setura şu şirketin şu uçuşunu istiyorum de aracılık yapıp ayarlıyorlar....
  • Arkadaşlar eskiden worldu fazla kullanmazken harcama sözüyle yıllık üyelik ücretinde iptal işlemini yapıyorlardı, Play özelliği ve sonra adiosa geçince puan için başka kartlarda kampanya yoksa tüm alışverişimi adiosla yapıyorum, şimdi yıllık ücret için aradığımda 2 dakika sürüyor konuşmama

Ben: iyi günler kartıma yansıyan yıllık ücretle ilgili görüşcektim
    M.H.: Bir saniye kartınızı inceliyorum

15 - 20 saniyelik bekleme süresinden sonra

M.H.: Yaptıgım incelemede ücret iptalının gerçekleşebileceğini görüyorum, isterseniz iptal edebilirim
    Ben: Lütfen
    M.H.: Tamam iptal ettim, başka bir arzunuz
    Ben:teşekkürler, iyi günler
    M.H.:iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar eskiden worldu fazla kullanmazken harcama sözüyle yıllık üyelik ücretinde iptal işlemini yapıyorlardı, Play özelliği ve sonra adiosa geçince puan için başka kartlarda kampanya yoksa tüm alışverişimi adiosla yapıyorum, şimdi yıllık ücret için aradığımda 2 dakika sürüyor konuşmama

M.H.: Yaptıgım incelemede ücret iptalının gerçekleşebileceğini görüyorum, isterseniz iptal edebilirim

ben aramıyorum bile onlar otomatikmen iptal ediyor. ancak şunuda söylemeliyim her ay kartımın ekstresi 1500 -2000 tl civarı geliyor..

• Avans puanı hemen harcamanız gerektirmeden alabiliyormusunuz ? Mesela Romaya ucacaktım su kadar avans puan kullanmak istiyorum gibi bir bahane ileri surmek gerekirmi , avansı takip eden su kadar gun icinde avans puanı kulllanmak sartı var mı ?

Bir de avans puan aldıktan sonrada yine kartıgerektiginde playe sonra yeniden adiosa cevirme hakkı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

ben aramıyorum bile onlar otomatikmen iptal ediyor. ancak şunuda söylemeliyim her ay kartımın ekstresi 1500 -2000 tl civarı geliyor..

Benim 2000 geçiyor ama ben bunada razıyım, 2 dakikada iptal olduktan sonra sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses

Avans puanı hemen harcamanız gerektirmeden alabiliyormusunuz ? Mesela Romaya ucacaktım su kadar avans puan kullanmak istiyorum gibi bir bahane ileri surmek gerekirmi , avansı takip eden su kadar gun icinde avans puanı kulllanmak sartı var mı ?

Bir de avans puan aldıktan sonrada yine kartıgerektiginde playe sonra yeniden adiosa cevirme hakkı var mı ?

Sorunuz karmaşık olmuş ama anlayabildiklerime cevap vereyim;

Avans puanı isteyip alamıyorsunuz yani telefon açıp avans puan istiyorum dediğinizde kartınıza istediğiniz miktarda puan yüklenmiyor, avans puan kullanımı bir işlem yaparken eksik kalan puanları kartınıza borç olarak yansıtıyorlar. Mesala bilet alırken 99 TL (19,800 WP) karşılığı puan lazımsa ve sizin 53 TL. lik (10,600) puanınız varsa 46 TL lik (9,200) puanı avans kullanıyorsunuz ve kartınızdaki avans word puanlar - 9,200 olarak gözükür

Avans puanla işlem yaptıktan sonra internet bankacılıgından hemen kart çeşidini değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 23 Nisan 2011; 14:46:42 >

• quote:

M.H.: Evet buyrun?

1-2 saniyelik yutkunmadan sonra

Ben: kartıma yansıtmış olduğunuz 40 TL'lik yıllık ücretin haksız yere istendiğine inanıyorum ve iptalini istiyorum.
    M.H.: yanılıyorsunuz, bankacılık kanunları ve imzaladığınız sözleşme gereği yansıttığımız ücret bankamızın hakkıdır ve yasaldır
    Ben.: o yüzden mi konuyla ilgili açılan davalarda sürekli olarak kaybediyorsunuz tüketici mahkemelerinde?
    M.H.: ...
    Ben: tüketici mahkemeleriyle uğraşmak istemiyorum ve yansıttığınız ücreti iade etmezseniz kartımı iptal ettirmeyi düşünüyorum
    M.H.: Siz bilirsiniz.
    Ben: :/

• Tskler dangeraus sorumu cozmussun aslında Ama bu kotu olmus keske bir sekilde onceden borclanabilseydik
  • Beyler boşuna asabınızı bozmayın eğer yağlı müşteriyseniz o ücreti saniyede iptal ederler.

Ekstresi 600-700 lira gelen adamla uğraşmazlar "sen bilin" diyip kapatırlar
  • Yani aylık 600-700 TL'lik ekstre az mı diyorsun sioux kart ücretini iptal ettirmek için?.. Zaten aylık daha fazla ekstre ödeyen birine dokunmaz ki kredi kartının yıllık ücreti.. ;)
  • Ek kartla beraber 90 lira gelen aidat için 3 ayda 2500 lira harcama hedefi koydular. hemen kabul ettik, zaten gelecek hafta 2400 liraya klima alacaktık. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Benim 2000 geçiyor ama ben bunada razıyım, 2 dakikada iptal olduktan sonra sorun yok

benim de aylık ekstre 5.000'i geçiyor. ekstre 5.000'i geçince otomatikman onlar aramaya başladı. mesela geçen gün arayıp, abi istediğin bir şey varsa çekinme dediler.

var mı arttıran

• Aylık 5000 TL ekstre ödeyebilecek kadar gelirim olsun da yıllık 1000 TL kart ücreti ödeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses

Tskler dangeraus sorumu cozmussun aslında Ama bu kotu olmus keske bir sekilde onceden borclanabilseydik

Önceden borçlanıp ne yapacaksın ki ? nasıl olsa harcamayı bankanın müşteri hizmetlerinden yaparken onlar anında avans puanı hesabına yansıtıyorlar. Başka truzim acantelerinde puanları x3 olarak kullanabilsen, dediğin mantıklı 100 TL.lik puanın varken 50 TL avans puan al, git acentaya 150 x 3 = 450 TL.lik işlem yap, bunu anlarım ama siz şu anda ne düşünüyorsunuz onu anlamadım.

• quote:

Aylık 5000 TL ekstre ödeyebilecek kadar gelirim olsun da yıllık 1000 TL kart ücreti ödeyim..

Aylık 5000 TL ödersen para almayı bırak üstüne extra avantajlar verirler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.