Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prodans

arkadaşlar thy yi seviyorum ama çalısanlarına her gecen gün ki sacma davranısları iyice cileden cıkarıyordu beni.
    once gecenlerdeki eleman çıkartmaları.
    bilen bilir calısanların ağır calısma kosulları.
    ve üstüne üstlük ankaradaki ucus ekibini kapatıyorlar.
    300 kisilik bir çalısan grubunu 1 ay içinde istanbula tasıyorlar.
    ankarayı kapatıp.
    bize yani ankarada yasayanlara bakalım nasıl geri dönüşü olacak ankara uçuşları konusunda. bilmiyorum ama o kadar insanın hayatını bu kadar umursamaz davranmaları (1 aylık süreden bahsediyorum), thy nin bakıs acısını her zamanki gibi gösteriyor bence.

sözümün özü şu ben bundan sonra tabiki thy kampanyalarından almaya calısıcam biletlerimi ama başka bir havayoluyla aynı şartlarda oldugu sürece diğer havayolunu tercih edicem.

inanın kabin ekibinden her hangi bir şey isticeğim zaman bile aklıma bu hostesin kimbilir kacıncı git geli,
    kimbilir kac saat uykuyla son 24 saatte bana hizmet veriyor bunları sorgular oldum.
    en azından baska havayollarının başka ülkelerinin calısanlarını paramla bana köle etmiş olurum, bu şekilde!

söylediklerim tamamen benim şahsi düşüncem ve duygularımdır, ama yukarda anlattıklarım ise gerceklerdir.
    herkesin secimlerinede saygılıyım kısacası.

dostum; ağır çalışma koşulları, hosteslerin bilmemkaçıncı git-gelleri aklına gelirken bunların karşılığında aldıkları ücretleri de aklına gelsin bence. kimse babasının hayrına çalışmıyor.

• @Prodans +1
    @Attorney, ustad haklisin da verilen hic bir maas duzeyi mobbingi hakli kilmaz. THY calisanlarinin hasta olduklari halde rapor almaktan korktuklarini ben yakindan biliyorum.
  • Ustadlar Kizilay civarinda kipa nerede var?

3.parti teslimat icin lazim sorun cikarmayacak bi yer olursa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

Ustadlar Kizilay civarinda kipa nerede var?

3.parti teslimat icin lazim sorun cikarmayacak bi yer olursa daha iyi olur

berat sana en yakın kipa panora yaw.
    zaten panora dışında armada var diğeride sanırım tee etlik forumda , ankarada 3 tane die hatırlıorum simdilik

bu arada ;

üye işyeri olup olmadıgını kontrol etmenin en kolay yolunu bugunki kuyumcu sayesinde buldum sanırım,
    onun fikriydi yani ;

puan bilginizi görebiliyorsa? yani puanınızı kullanabiliyorsa!
    üye işyeridir, sanırım bunun başka alternatifi yok,
    puan kullanabiliyor muyuz deriz puanımıza bakmak isteriz okse! tamamdır üye işyeridir

• quote:

Berat sana en yakın kipa panora yaw.
    zaten panora dışında armada var diğeride sanırım tee etlik forumda , ankarada 3 tane die hatırlıorum simdilik

Yapma ya bu pek iyi olmadi. Arabayi da tam satacak zamani bulmusum kampanyalarin yogun doneminde

Kipayi 2 tur yapip Yilbasi kampanyasinin 2 islemini oyle halletmis olacagim.

Makro ve Sok tan toplam 3 alisveris yaptim

1 kuyumcu alisverisi oldu

geriye kalan 5 alisverisi de kuyumcudan hallederiz gene son anda bi kampanya cikmazsa

• bugünkü altını 100 tl den aldım marifetten. daha da düşmesin artık yoksa kampanya koşullarını sağlayamıyacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

quote:

Berat sana en yakın kipa panora yaw.

Yapma ya bu pek iyi olmadi. Arabayi da tam satacak zamani bulmusum kampanyalarin yogun doneminde

Kipayi 2 tur yapip Yilbasi kampanyasinin 2 islemini oyle halletmis olacagim.

Makro ve Sok tan toplam 3 alisveris yaptim

1 kuyumcu alisverisi oldu

geriye kalan 5 alisverisi de kuyumcudan hallederiz gene son anda bi kampanya cikmazsa

kipa batıkent'te de var.atlantis avm'de.batıkent metro son durağına yakın.yürüme mesafesi değil ama 1,5 km vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

bugünkü altını 100 tl den aldım marifetten. daha da düşmesin artık yoksa kampanya koşullarını sağlayamıyacaz

bende az önce marifet'ten 100 tl'ye aldım.uğurlu ve anvers 102 tl diyor.101'e bile düşmediler.gama işhanı'nda ki güvenal'da gram altın kalmamış.marifet'te de kalmamıştı da 2 tane yarı gram altın verdiler.o anda telefonda sipariş veriyorlardı.gram altın ihtiyacımız var diye.bugün bir arkadaş 9 tane birden almış bitirmiş gram'ları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

bugünkü altını 100 tl den aldım marifetten. daha da düşmesin artık yoksa kampanya koşullarını sağlayamıyacaz

bende az önce marifet'ten 100 tl'ye aldım.uğurlu ve anvers 102 tl diyor.101'e bile düşmediler.gama işhanı'nda ki güvenal'da gram altın kalmamış.marifet'te de kalmamıştı da 2 tane yarı gram altın verdiler.o anda telefonda sipariş veriyorlardı.gram altın ihtiyacımız var diye.bugün bir arkadaş 9 tane birden almış bitirmiş gram'ları.

o 9 altını alan bizdik dostum hatta 8 tane 1 gr kalmıştı elinde 2 tane de 0,5 gr aldık. dedik yarın gene gelicez. sipariş verelim demişlerdi. kızılaydan 3-4 yerden altın aldık şimdiye kadar. hepsi ikinci gün fiyatları arttırmaya kalktı. bakalım marifet ne yapacak. gerçi iki gündür oradan alıyoruz. yarın belli olur.

• Arzu ve Güvenal'da kalmamış :)
    Gizem, Özgü ve Anvers'ten 102 tl'den aldım. Sırasıyla %2, %1.5 ve %0.75 puan veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

3. Adios Buluşması
    Konu: Son kampanyalar çerçevesinde gün ışığına çıkan, şeytana papucunu ters giydirecek yeni fikirlerin paylaşımı :)
    Yer. Çukurambar Liva
    Tarih:20/12/2012
    Saat:18:30

ben gelebiliyorum sanırım iyiyim :)
    bu sefer değişiklik yapıp çukur ambar madoda buluşssak? yok dersenizde livada olur,
    değişiklik iyidir diye dedim ama livada olur

livada veya modada yarın görüşürüz
  • Yarın buluşuluyor değil mi? Programda değişiklik yok? Ben de gelmeye çalışcam inşallah birşey çıkmazsa..

Bir de kesin gelecek olan arkadaşlardan biri bana pm ile cebini iletirse bulmam rahat olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 20 Aralık 2012; 1:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Yarın buluşuluyor değil mi? Programda değişiklik yok? Ben de gelmeye çalışcam inşallah birşey çıkmazsa..

Bir de kesin gelecek olan arkadaşlardan biri bana pm ile cebini iletirse bulmam rahat olur :)

Telefon numarasını gönderdim hocam. Akşam görüşmek üzere.

Bu arada başka ilk defa görüşeceğimiz arkadaşımız varsa PM atsın numaramı göndereyim.

Can 3-4 gündür liva dedik şimdi değiştirirsek belki okumayan olur. Yanlışlık olmasın. 4. buluşmayı mado da yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 20 Aralık 2012; 9:09:50 >
  • arkadaslar siz bu kadar altın alırken fiatın dusmesi de enteresan yani
    arz talep dengesi sasti sanki..
    bu arada ben bu aksamki bulusmaya katılamıyorum..
    umarım 4. ye katılabilirim
  • quote:

Bu arada başka ilk defa görüşeceğimiz arkadaşımız varsa PM atsın numaramı göndereyim.

Can 3-4 gündür liva dedik şimdi değiştirirsek belki okumayan olur. Yanlışlık olmasın. 4. buluşmayı mado da yapalım.

tamamdır bidakini madoda yaparız, ilk defa görüşmüoruz ama bende de yok telin :P
  • quote:

quote:

tamamdır bidakini madoda yaparız, ilk defa görüşmüoruz ama bende de yok telin :P

Telefon numaralarını hepinize mail attım ya.

Bu arada bugün belki erken gidebilirim. Başka erken gelebilecek var mı? 17:30-18:00 civarı
  • ya çağatay doğru sen mail atacaktın herkesin bilgileri, öyle bir mail gelmedi ki?
    bu arada bende 17.30da gelebilirim sanıırım
  • quote:

ya çağatay doğru sen mail atacaktın herkesin bilgileri, öyle bir mail gelmedi ki?
    bu arada bende 17.30da gelebilirim sanıırım

Şimdi kontrol ettim senin mail adresini yanlışlıkla gmail yerine hotmail yazmışım. Şimdi sana mail attım. Kusura bakma dostum.

Bende 17:30-18:00 arasında orda olurum.
  • marifet kuyumcusunun hepinize selamı var arkadaşlar. tüm adiosçulara gram altın satmaktan şeref duyarız dedi. fiyat 100 tl +%1 wp. sıkıntı olmaz isteyen gelsin dedi. yarın kişiye özel kampanyalar için konuşacağım. eğer kabul ederse %2 gibi bir oran teklif edeceğim.
  • Slm arkadaşlar.Eşimin rahatsızlığı nedeniyle bir kaç gündür foruma giremiyorum.Eşim başarılı bir ameliyat sonucunda dün akşam eve geldi.Şu anda durumu maşallah iyi.Çok istememe rağmen geleneksel 3.Ankara Adioscular buluşmasına katılamayacağım ama inanın kalbim sizle. Tüyoları Çağatay ve İlyas tan alırım.Hepinize selam eder iyi eğlenceler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.