Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ipekece3317

Slm arkadaşlar.Eşimin rahatsızlığı nedeniyle bir kaç gündür foruma giremiyorum.Eşim başarılı bir ameliyat sonucunda dün akşam eve geldi.Şu anda durumu maşallah iyi.Çok istememe rağmen geleneksel 3.Ankara Adioscular buluşmasına katılamayacağım ama inanın kalbim sizle. Tüyoları Çağatay ve İlyas tan alırım.Hepinize selam eder iyi eğlenceler dilerim.

tekrardan geçmiş olsun kardeşim. selamlar yengeye
  • quote:

Slm arkadaşlar.Eşimin rahatsızlığı nedeniyle bir kaç gündür foruma giremiyorum.Eşim başarılı bir ameliyat sonucunda dün akşam eve geldi.Şu anda durumu maşallah iyi.Çok istememe rağmen geleneksel 3.Ankara Adioscular buluşmasına katılamayacağım ama inanın kalbim sizle. Tüyoları Çağatay ve İlyas tan alırım.Hepinize selam eder iyi eğlenceler dilerim.

Çok geçmiş olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: prodans

ya çağatay doğru sen mail atacaktın herkesin bilgileri, öyle bir mail gelmedi ki?
    bu arada bende 17.30da gelebilirim sanıırım

Şimdi kontrol ettim senin mail adresini yanlışlıkla gmail yerine hotmail yazmışım. Şimdi sana mail attım. Kusura bakma dostum.

Bende 17:30-18:00 arasında orda olurum.

ben demiştim biraz daha erken saatte buluşalım diye ama pek dikkate alınmadı...

ben de 17:30'da orada olurum.
  • quote:

allah şifa versin hocam...
  • quote:

uğur geçmiş olsun tekrar tekrar, bişi gerekirse söyle oldumu?

çağatay şimdi geldi e posta cok saol,
  • akşam bunu ayrıntılıda konuşuruz ama simdiden paylasıyım istedim.

şimdi goggle takvimin cok güzel bir özelligi var, takvim ekliyebiliorsunuz.
    bir sefer ekledikten sonra o takvim üstündeki güncellemeleri otomatik kendi yapıyor.
    bunun bizimle ne alakası var derseniz.

birisi kampanyaları kendi takvmininde hazırlasa, bizde takvimi eklesek ordan bize düşsse?
    ben hala tam cözemedim google takvimi bunu yapabilecek kimse varmı?

hatta kampanya takvimi ortak olur, hangimizin vakti varsa o takvimi hazırlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

ya çağatay doğru sen mail atacaktın herkesin bilgileri, öyle bir mail gelmedi ki?
    bu arada bende 17.30da gelebilirim sanıırım

Şimdi kontrol ettim senin mail adresini yanlışlıkla gmail yerine hotmail yazmışım. Şimdi sana mail attım. Kusura bakma dostum.

Bende 17:30-18:00 arasında orda olurum.

ben demiştim biraz daha erken saatte buluşalım diye ama pek dikkate alınmadı...

ben de 17:30'da orada olurum.

Dostum sen 17:00 demiştin. Şimdi millet işten çıkıp gelecek yetişemezler diye üzerinde durmamıştık.
    Official saatimiz 18:30 ama erken gelebilenlerle buluşuruz.

• quote:

Çok geçmiş olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

marifet kuyumcusunun hepinize selamı var arkadaşlar. tüm adiosçulara gram altın satmaktan şeref duyarız dedi. fiyat 100 tl +%1 wp. sıkıntı olmaz isteyen gelsin dedi. yarın kişiye özel kampanyalar için konuşacağım. eğer kabul ederse %2 gibi bir oran teklif edeceğim.

Sinsi sinsi adamları ele geçirdin
    Bir kaç ay sonra sen oraya Adios tahsilat şubesi de kurarsın...
  • quote:

Gecmis olsun dostum...
  • ugurlu 100tl
    marifet 100tl
    anvers 102tl

etti 9. yarin marifetten 1 tane daha alip donguyu tamamlayacagim insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ipekece3317 dostum. Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen haber verin.

• Aksam bende erken gelirim Ustadlar.

Ancak malesef sehir disindan beklenmedik bir misafirim gelecek cok kalamayacagim o nedenle.
  • Kizilaydan giden varmi suan beni alabilirmi giden varsa

05447655777

• quote:

Büyük geçmiş olsun.
  • bu bulşmaya katılamıyorum arkadaşlar.. inşallah bir sonraki buluşmaya..
  • Arkadaşlar nazik dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Hepinize teker teker teşekkür ederim.Yakın zamanda görüşmek üzere..
  • Bu güzel organizasyon için düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür ederim. İlerleyen toplantılarda görüşmek üzere...
  • 205 55 16 teker ebadı,

kampanyalı teker nerden alabilirim sizce?

dün aksamdan sonra,dersimi aldım sanırım
  • quote:

205 55 16 teker ebadı,

kampanyalı teker nerden alabilirim sizce?

dün aksamdan sonra,dersimi aldım sanırım

Tekrar geçmiş olsun dostum. Biraz daha bekle istersen Hepsiburada kampanya yapınca ordan alırsın. HB nın lastik fiyatları uygun. Birde çek kampanyası yakalarsan süper olur.

Bu arada dünkü buluşmayı rutin hale getirelim mi arkadaşlar ne dersiniz? 2 haftada bir perşembe akşamı. Bir sonraki buluşma 03/01/2013 perşembe akşamı.

Birde şöyle nargilesi filan olan daha rahat bir ortamı bulunan başka bir mekanda buluşsak iyi olmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.