Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cartok

Bugün uğurlu ve marifet 100 TL %1 puan

seturun sitesinde cornelia nın fiyatları yazmıyor sen nerden baktın fiyatlara üstad. bir de 2 tane var hangisini seçtin de luxe olan mı diamond olan mı? ikisinin arasında fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Bugün uğurlu ve marifet 100 TL %1 puan

seturun sitesinde cornelia nın fiyatları yazmıyor sen nerden baktın fiyatlara üstad. bir de 2 tane var hangisini seçtin de luxe olan mı diamond olan mı? ikisinin arasında fark var mı?

Seturun sitesinde nedense ağustos ayında 1 haftalık fiyat görünüyordu. Ordan ayıktım Setur ofise fiyat sordum. O bir haftalık fiyatlarda diamondun fiyatı daha yüksek olduğu için delux tercih ettim ama söylediğin iyi oldu haftaya onuda sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 26 Aralık 2012; 17:05:55 >
  • bugün büyükçarşıdaki gizemden kim altın aldı? selamı var.
    ben de oradan almıştım bugün., %2 veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

bugün büyükçarşıdaki gizemden kim altın aldı? selamı var.
    ben de oradan almıştım bugün., %2 veriyor.

Dün 3. ve son kez uğramıştım oraya yılbaşı kampanyası için. Özellikle "bugün gelenlerden" diye belirtmediyse selamı üzerime alınayım :) Onları foruma önerdiğimi anlatmıştım, gelen sayısından da epey memnunlar. Onlar da yakında adiosçular kervanına katılacaklar zannediyorum :)
    Benim listemde şu an için, hizmet olarak Ankara'daki ilk 3'ü Gizem, Güvenal ve Marifet oluşturuyor.
    Marifet'i 2 alışverişten sonra, garanti olsun diye bırakmıştım, world internet sitesinde üye işyeri olarak görünmediği için. %99 üye ama uğraşmak istemedim her ihtimale karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumptuous -- 26 Aralık 2012; 18:07:13 >
  • Bugün ulus anafartalar caddesindeki altınkaynak ve marifet'ten birer 24 ayar gram altın aldım.
    İkisi de kredi kartına 100 TL istediler ve 1TL puan verdiler.
  • Altında bu günkü kızılay piyasası Uğurlu:100 tl %1 puan Marifet 100 tl %1 puan
  • altın düşüyor o zaman...
  • bu turkuaz kuyumculuğun telefon numarası 4194140 gözüküyor google da. arıyorum yanlış no diyor. alın fyatını soracaktım. bilen var mı telefonunu dostlar?
  • güvenal ı kurutmuşsunuz bu arada :) adam ancak müşteri bozmak için getirirse satabilirim, hiç yok diyor.
  • şimdiye kadar konuşulan tüm altıncılardan fiyat sordum. en uygunu gizem, ciritli ve arzu. gizem kuyumculuk artık favorim. bugün 101 tl den aldım. %2 puan veriyor. çocuk çok da efendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

şimdiye kadar konuşulan tüm altıncılardan fiyat sordum. en uygunu gizem, ciritli ve arzu. gizem kuyumculuk artık favorim. bugün 101 tl den aldım. %2 puan veriyor. çocuk çok da efendi.

Ustad ugurlu ve marifetten 100tl den aliyorum 2gundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu ciritli üye işyerleri arasında gözükmüyor.bilginiz olsun
  • Ciritçi yenilerde üye olmuş, ondan daha eklememişlerdir internet sitesine büyük ihtimal. Tavsiye etmiyorum bu arada Ciritçi'yi. İlk gün 102'den satıp 97'den alan eleman, ertesi gün gittiğimde zarar ettiğini 105'ten aşağı satamayacağını söylemişti. Min 100tl olmak üzere, ortalama fiyat 102tl'ydi o zaman. Ben de uğramadım daha. Uğurlu'ya da uğradığımda 105'ten aşağı inmiyordu, hafiften tartışmıştık. Almadım oradan da. Bir kez mecbur kaldığım için Özgü'den 102'ye almıştım geçenlerde, bir daha oradan da alacağımı zannetmiyorum. Forum memnun değildi zannediyorum oradan.

Bu arada yanılmıyorsam Gizem ve Turkuaz'ın sahibi aynı. Üye işyeri numaraları farklı ama ikisi de Gizem Mücevherat olarak geçiyor. Turkuaz'dı yanılmıyorsam, bir arkadaş uğramıştı geçenlerde.
  • Arkadaslar 5-6 bin tl para ihtiyacim var.

Kredi kartindan taksitli cekip direk para odeyecek kuyumcular var mi bildiginiz?

Bazi kuyumcular yapiyor diye duymustum bu sekilde

Ne kadarlik bir kayip oluyor birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

Arkadaslar 5-6 bin tl para ihtiyacim var.

Kredi kartindan taksitli cekip direk para odeyecek kuyumcular var mi bildiginiz?

ulusta kuyumcular %2,25 le dediğini yapıyorlar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

quote:

Arkadaslar 5-6 bin tl para ihtiyacim var.

ulusta kuyumcular %2,25 le dediğini yapıyorlar dostum.

Taksitle yapıyorlar mı? Yoksa tek çekim mi?

İkisini de yapıyorlar ama taksit isteyince oranlar artıyor. Ulusda doğru yeri bulursan hizmette sınır yok

Adios konusu hakkında da haklısın dostum. Ben artık öbür konuyu takip edemez oldum. Sürekli birşeyler yazılıyor. Ykb danışma hattı gibi oldu orası. Tüm yazılanları takip edeyim derken kafam beynim ağrıyor bazen. Artık orayı okurken hızlı hızlı geçiyorum. Daha çok burayı takip eder oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Sanalpazar dan kendimize satis yapsak nasil olur ?

Komisyon orani %5 diye biliyorum.

Tanidik birine 5000TL lik bir ilan actirsam onu alsam 250 TL gibi bir zararla 12 taksitle kapatiyorum isi

Bunu deneyen oldu mu daha once ?

Burası adios ana başlıktan bağımsız rahat ortam oldu sanki :)))
    Hocam sanalpazar satışları çok sıkı denetleniyor. Hatta miktar öyle 5bini filan bulunca hem alıcı hem satıcı aranıyor filan. Bayağı didikliyorlar. Ben daha önce deneyip yakalanan ve satışı iptal edilenlerdenim :) Planlı ve dikkatli olursan belki. Bir de hayali satışın maliye tarafı var. Onu da düşünmek lazım.

5 tane 1000 liralik olabilir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• and çarşısı girişi arzu kuyumculuktan cuma akşamı 100 tl'den aldım %1 puanla.gizem 101'e verdi %2 puan.marifet'te gram kalmamış.uğurlu'da 102'ye verdi %1 puan.bu arada gizem 96,5'tan alırım demişti
  • Dostlar acısıyla tatlısıyla eski bir yılı geride bırakmak üzereyiz.Gelecek olan 2013 yılının tüm dostlara sağlık,huzur,başarı,bol kazanç ve bol adios puanlı bir yıl getirmesini temenni ederim.Yeni yılınız kutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekece3317

quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

arkadaşlar, ankarada wings için uygun tek çekim fiyat veren bildiğiniz bir kuyumcu var mı? (üye işyeri olması şart değil)

İzmir caddesinde moda çarşısı içinde bir kuyumcu var kredi kartına fark almıyor.İlkönce pazarlıkla altın fiatını sor sonra kredi kartına tek çekime fark almıyor.Birde Büyük altıncılar çarşısının yanında dışarda bulvar üzerinde Hasaltın var onlarda fark almıyor.

hocam bugün moda çarşısında dediğin kuyumcuyu bulamadım. sadece bir gümüşçü var. sende telefonu falan var mı?

bir de has altın kuyumcusunda gr altın satış 96,25 olmasına rağmen (tabelasında da has altın fiyatı olarak bu rakam yazılıydı) komisyonsuz 98 dedi eleman.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.