Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arzu kuyumculuk 101 tl-%1 puan
    özgü mücevherat 102 tl-%1,5 puan
    gizem kuyumculuk 101 tl-%2 puan

bu arada İSLAM SAFA KAYA isimli arkadaşımız adios premium kredi kartını gizem kuyumculuk'ta unutmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

son gün fiyatları bildiriyorum.
    arzu kuyumculuk 101 tl-%1 puan
    özgü mücevherat 102 tl-%1,5 puan
    gizem kuyumculuk 101 tl-%2 puan

bu arada İSLAM SAFA KAYA isimli arkadaşımız adios premium kredi kartını gizem kuyumculuk'ta unutmuşsun.

attorney-at-law arkadaşımız olur kendisi
  • ya arkadaşlar bu arada aygaz ve mogaz-lipetgaz puanlarını alabilmek için yapabileceğimiz birşey olabilirmi.normalde ev tüpü kullanmayan arkadaşlar için söylüyorum.24*2=48 tl puan getirebiliriz ordan.tanıdık tüpçü arkadaşı olan var mı
  • @isolayn, tşk dostum.

yalnız arzudan bugün 100 den aldım ben. niye sana 101 dediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

@isolayn, tşk dostum.

yalnız arzudan bugün 100 den aldım ben. niye sana 101 dediler?

rica ederim

arzu'da garip birşeyler oldu zaten bende anlamadım.ilk arzu'ya girdim.101 dedi,dedim cuma akşamı 100'den almıştım.altın yükseldi dedi.peki alışınız kaç oldu dedim 98 dedi.Şaşırdım, iyi verin bir tane dedim çıktım.gizem'de gerçek fiyatları öğrenince arzu'daki adımın beynine o anda birşeyler olduğuna kanaat getirdim.
  • Tüm Adioslu arkadaşlarıma Adiosla bol seyahatli, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Tüm Adioslu arkadaşlarıma Adiosla bol seyahatli, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

• Dostlar Wings Black almayı düşünüyorum.

Kızılay yada Bahçeli civarındaki Akbank şubelerinde yardımcı olacak işlerimizi hızlıca halletmemize olanak sağlayacak personel tanıdığı olan var mıdır?
  • quote:

4. Adios Buluşması
    Konu: Geçen yılın değerlendirmesi, kazanılan puanların nasıl harcanacağı ve 2013 stratejileri
    Yer. ....
    Tarih:03/01/2013
    Saat:18:30

NOT: İlk defa gelecek arkadaşlar PM atsınlar telefon numaramı göndereyim. Akşam birbirimiz bulmada sorun olmasın.

Yeni yılın ilk buluşmasını yarın yapalım mı arkadaşlar? Yoksa erteleyelim mi? Durumlar nasıl?
  • quote:

quote:

4. Adios Buluşması
    Konu: Geçen yılın değerlendirmesi, kazanılan puanların nasıl harcanacağı ve 2013 stratejileri
    Yer. ....

NOT: İlk defa gelecek arkadaşlar PM atsınlar telefon numaramı göndereyim. Akşam birbirimiz bulmada sorun olmasın.

Yeni yılın ilk buluşmasını yarın yapalım mı arkadaşlar? Yoksa erteleyelim mi? Durumlar nasıl?

işin cılkını çıkardınız derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

quote:

4. Adios Buluşması
    Yer. ....

işin cılkını çıkardınız derim

Napalım hocam bağımlılık yaptı seviyoz birbirimiz

• Benim ki işin espirisi
    Buluşmalarınız umarım hep aynı tad ve yoğunlukta geçer.
  • tarih problem değil benim için üstad. yalnız livayı değiştirmeyi teklif ediyorum. önereceğim bir yer yok ama
  • Arkadaşlar buluşma işini hafta sonu yapsak nasıl olur.Çünkü ben akşam mutlaka eve gidip gelmem lazım kızımı okuldan alıyorum onu eve bıraktıktan sonra ancak gelebiliyorum o zamanda malum akşam trafiğine takılıyoruz.Ya akşam biraz daha geç bir saat(21 gibi) veya haftasonunu teklif ediyorum tabi herkese uyarsa...
  • Ben de Persembe calisiyorum.

Pazar aksam olsa nasil olur ?

Hem aile aktiviteleri aksama bitmis olur

Hem de haftaici isleri olanlar icin haftasonu olmus olur?
  • Olur bu hafta da pazar akşamı yapalım. Gerçi daha hanımdan izin almadık
  • quote:

Olur bu hafta da pazar akşamı yapalım. Gerçi daha hanımdan izin almadık

sen yapma bari üstad. bari açık açık söylemeyin. aramızda gençler var evlenmeye heveslenenler var evlenmekten soğutacaksınız gençleri.

bu arada ben pazar akşamı gelemem banyo yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Olur bu hafta da pazar akşamı yapalım. Gerçi daha hanımdan izin almadık

sen yapma bari üstad. bari açık açık söylemeyin. aramızda gençler var evlenmeye heveslenenler var evlenmekten soğutacaksınız gençleri.

bu arada ben pazar akşamı gelemem banyo yapmam lazım

Ustad kazandaki suyu sogutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar ben de pazar günü gelmeye çalışacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4. Adios Buluşması
    Yer. ....
    Tarih:06/01/2013
    Saat:18:00

Buluşma tarih ve saatini pazar günü olarak güncelledim. Mekanı belirlemedik. Neresi olsun? Fikirleri alalım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.