Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

York otel disko tavsiyesi veren arkadaslar bana 60dirhem borcunuz var

Hem muzik hemde mekandakiler cok kotuydu

Gul gibi aksami heba ettik

berat dönmedinizmi siz hala

Pazar gunu geldik ustad

• quote:

quote:

quote:

Pazar gunu geldik ustad

6. buluşmada detayları anlatırsın artık, valla biz de çok heveslendik bakalım ayarlayabilirsek gidelim istiyoruz uğurla

• quote:

quote:

quote:

Pazar gunu geldik ustad

Hoşgeldin BeratAnlatacağın çok şey vardır senin dinlemek için sabırsızlanıyorum

• Ben sokak sokak her yerini gezdim dubainin

Araba kiraladim, gps programimda calismayinca sehir haritasi yardimiyla kaybola kaybola her yeri ogrendim

Basta cok etkilendim ama uzun sureli kalmaya yada surekli yasamaya degecek bir yer olmadigini dusunuyorum.

Gezmek icinde 3gun yeter bence. Alisveris icin gidilecekse sure 1aya kadar uzatilabilir zira avmler inanilmaz buyuklukte.

Dubai paranin gucunun gorulebilecegi bir yer en genel ozetle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni buluşma ne zaman olacak arkadaşlar, geçenki buluşmalara katılmayı istedim fakat müsait değildim. Yeni buluşma olursa gelicem inşallah. Uzakdoğuya gidecek olan varsa bir iki ay içerisinde Ankara tayfasından ben de gelebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franchase

Yeni buluşma ne zaman olacak arkadaşlar, geçenki buluşmalara katılmayı istedim fakat müsait değildim. Yeni buluşma olursa gelicem inşallah. Uzakdoğuya gidecek olan varsa bir iki ay içerisinde Ankara tayfasından ben de gelebilirim...

moderatorumuzun (cartok) amerika seyehati nedeniyle bu haftaki buluşmamız gerçekleşemeyecek galiba. kimseden ses seda yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Franchase

Yeni buluşma ne zaman olacak arkadaşlar, geçenki buluşmalara katılmayı istedim fakat müsait değildim. Yeni buluşma olursa gelicem inşallah. Uzakdoğuya gidecek olan varsa bir iki ay içerisinde Ankara tayfasından ben de gelebilirim...

moderatorumuzun (cartok) amerika seyehati nedeniyle bu haftaki buluşmamız gerçekleşemeyecek galiba. kimseden ses seda yok

Haklısınız üç gündür tek mesaj yok
  • Büyük Çarşı'daki Turkuaz'dan 1gr 24 ayar altını 100tl'ye aldım bugün. %2 puan veriyor. Sahibi aynı zamanda aşağıdaki Gizem Mücevherat'ında sahibi.
  • Ben tek tek aradım. Burada kuyumcuları toparlayayım. Cartok gelince ilk mesaja ekler.

Büyük Çarşı'daki Turkuaz %2
    Güvenal, Gama İşhanı %2
    Gizem Mücevherat, Büyük Çarşı içinde %2
    özgü mücevherat – 1.5 %
    Marifet Kuyumculuk. Atatürk Bulvarı %1
    Arzu Kuyumculuk, And Çarşısı girişinde %1

Edit: Arzu iki kere yazılmış. Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stserkan -- 9 Şubat 2013; 14:30:13 >
  • Selamlar dostlar:)

Gezdik gördük geldik. Herkes iyidir umarım. Gece 3 de geldik. Daha uyumadım. Az kaldı halüsünasyon filan görmeye başlıycam:)
  • gram altın marifet'ten başka hiçbir yerde yok arkadaşlar haberiniz olsun.arzu,gizem,güvenal'a sorduk.marifet gram altın 100 tl, eski tarihli çeyrek altın 158 tl
  • Cuma günü çeyrek alım fiyatlarım:
    Hepsi eski,
    154 TL 77 WP (binde 2,5)
    158 TL 316 WP (yüzde 1)
    161 TL 644 WP (yüzde 2)

• Çağatay üstad hoşgeldin!
    Bugün de mesain yoktur umarım :)
  • marifet ve uğurludan 99 tl den 1 gram altın alımı yaptık. %1 wp. (100 çektirip 1 lira iade aldık)
  • Vay arkadaş, dün o kadar kuyumcu dolaştım biri de 100'ün altında rakam demedi. Sorun bende mi acep.
  • sen bize takıl serkan 16 kartla işlem yaptık bugün pazarlık gücümüz fazla. gerçi dönüşte yağmur vardı taksiye binmek zorunda kaldık altınların maliyeti arttı ama olsun
  • haber verirseniz bidahakine ben de gelirim?
  • Marifet 103 lira dedi almadım. Gerçi ordaki genç elemana sormak lazımdı, onun işi vardı yaşlıya sorduk.
    Uğurlu, Arzu ve Özgü'den 100 liraya aldım.
    Gizem, Turkuaz, Güvenal, Anvers'de yoktu.
  • Çeyrek alan var mı bu aralar, bugün 2 ayrı yerden 155 e aldım .. fiyat iyi mi normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ravin

haber verirseniz bidahakine ben de gelirim?

öğle tatilinde 12,30 civarında marifetten almayı planlıyoruz.

bu arada arkadaşlar altın fiyatı düne göre 1,5 tl civarı düştü. alım yaparken dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.