Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, çok istememe rağmen bu akşam gelemiyorum. Son anda çıkan bir durumdan dolayı özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Arkadaşlar, çok istememe rağmen bu akşam gelemiyorum. Son anda çıkan bir durumdan dolayı özür dilerim.

merak ettigim kisilerden biriydin hocam. eger ugrama imkanin olursa 5 dakikalik da olsa bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stserkan -- 6 Aralık 2012; 16:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

quote:

Arkadaşlar, çok istememe rağmen bu akşam gelemiyorum. Son anda çıkan bir durumdan dolayı özür dilerim.

merak ettigim kisilerden biriydin hocam. eger ugrama imkanin olursa 5 dakikalik da olsa bekleriz.

Eğer işimi erken bitirebilirsem ben de gelmek istiyorum. Ne olur ne olmaz diye haber vermek istedim.
    Gelmek için elimden geleni yapacağım, çünkü gerçekten sizlerle tanışmak istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Eğer işimi erken bitirebilirsem ben de gelmek istiyorum. Ne olur ne olmaz diye haber vermek istedim.
    Gelmek için elimden geleni yapacağım, çünkü gerçekten sizlerle tanışmak istiyorum.

Hocam büyük ihtimal geç saate kadar orda oluruz mutlaka uğramaya çalışın. Ben PM den telefonumu yolluyorum. Gelmeden ararsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

quote:

quote:

Hocam büyük ihtimal geç saate kadar orda oluruz mutlaka uğramaya çalışın. Ben PM den telefonumu yolluyorum. Gelmeden ararsınız.

Gelebileceğimi umuyorum. Mesajınızı aldım teşekkürler.
    Görüşmek üzere.

• Erken gelecek var mi? Ben eve ugramayacagim ve aciktim
  • quote:

Erken gelecek var mi? Ben eve ugramayacagim ve aciktim

orda mısın?

eger ordaysan geliyim ben, ugradım eve dusumu aldım mamamı yedim , gelebilirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Benim için mekan fark etmez nasıl olsa her yer bana aynı uzaklıkta, Fenerin maçı olmasa bende gelirdim

Sizin ekip bizi geçecek anlaşılan ama bir dahaki sefere tele konferans yapalım siz Ankara'da biz İstanbul'da Şimdiden hepinize iyi eylenceler.

Üstad sendemi Fenerlisin

Bu sene bir yurt dışı deplasman maçına Adiosla gitmeyi düşünüyorum.

beraber yapalım onu.

• gelen var mı millet?
  • Bahceliden gececek olan biri beni alabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herşey için teşekkürler... güzel bir akşamdı..
  • Günaydın arkadaşlar, her birinizle tanışmak zevkti. Mutlaka görüşmeye devam edelim. Size doyamadık
  • Cartok hocam arayi cok acmadan dun aksam katilamayan arkadaslari da aramiza katacagimiz bi bulusma organizasyonu bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

Cartok hocam arayi cok acmadan dun aksam katilamayan arkadaslari da aramiza katacagimiz bi bulusma organizasyonu bekliyoruz

Haklısın Berat hocam. Pazartesiden itibaren yeni buluşma çalışmalarına başlıyalım.

Bu arada yoklamayı kontrol ettim. anil ve muzzy255 arkadaşlar katılamamış.

Listeyi de bugün yoğun olacağım. Pazartesi herkese yollarım.
  • günaydın, hepinize ve tekrar teşekkürler

19-20 ocaktaki mangal konusunu netleştirsek nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodans

günaydın, hepinize ve tekrar teşekkürler

Dostum konser nasıldı?

Pazartesiden itibaren yeni buluşmanın çalışmalarına başlayalım. Millete biraz süre verelim hanımından izin filan alsın. :)
  • quote:

quote:

Dostum konser nasıldı?

Pazartesiden itibaren yeni buluşmanın çalışmalarına başlayalım. Millete biraz süre verelim hanımından izin filan alsın. :)

çağatay cidden süperdi konser.
    ben kalabalık olur diye bekliyordum ama gayet sakindi keşke sizlerde gelebilseydiniz.
    mangalı mutlaka yapalım müthiş olacak bence:)
  • quote:

quote:

Dostum konser nasıldı?

Liva hem ulasim hem de ortam olarak iyiydi bence devaminda dusunebiliriz daha iyi bir alternatif cikmazsa

Mangal icinde bence 1 ay onceden ayarlamak zor. Malum grubun cogunlugu evli izin konusu var

8-10 gun oncesinden ayarlanirsa katilim durumu daha kesin olur diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

quote:

quote:

Dostum konser nasıldı?

Liva hem ulasim hem de ortam olarak iyiydi bence devaminda dusunebiliriz daha iyi bir alternatif cikmazsa

Mangal icinde bence 1 ay onceden ayarlamak zor. Malum grubun cogunlugu evli izin konusu var

8-10 gun oncesinden ayarlanirsa katilim durumu daha kesin olur diye dusunuyorum

hocam benim mesela aralık ayında tamamen dolu. ocakdada 2 hafta sonu bostu, diger aylarda şubat ve mart pek farklı degil.
    sanırım cogu kişide gezdigi için önceden durum benzer olabilir.
    ajandalarına günü not düşerlerse ancak bulusulabilir diye düşünüyorum.
    ne kadar önceden planlama yapılırsa bence daha iyi olur.
    hafta içi neyse anlık bulusulabilir bi nebze ama hafta sonu daha zor, eğer planlama olmazsa.
    başka gruplardanda tecrübem bu yönde oldu benim hep.

ha birde şu var bazen organizasyonu yapan kişi bile katılamayabiliyor, bir işi çıkıyor bir işi oluyor.

• quote:

quote:

Dostum konser nasıldı?

Bekarlığı bu yüzden seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.