beyler, ne çabuk fikir değiştirdiniz? hani 13 ocaktı? :) 13 olmayacaksa 20 olsun mangal işi.
Simdi ajandayi kontrol ettim 19-20 banada uymuyor malesef.
12-13 ocak haftasonu uygun benim icin
@prodans hocam haklisin erkende ayarlamakta fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar, konumuzu öldürmeyelim.
Aklımda bir plan var. Bu sene 1 Ocak Salı'ya geliyor. 28 Aralık Cuma-2 Ocak Çarşamba arası beraber bir yurt dışı organizasyonu yapsak fena olmaz mı? Sadece 31 Aralık Pazartesi günü izin kullanılmış olur. Hepsiburada kampanyasına Vakıfla katılıp da süreli puanı olanların yararlanması için de organizasyonu 19 Aralık'a kadar yapabiliriz.
Ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: attorney-at-law
Üstad haftasonu tatilim olmadığı ve tüm iznimi bitirdiğim için iştirak edemeyecek olsam da gayet güzel bi organizasyon olur diye düşünüyorum.
Yakın bi yerlere küçük bi kaçamak hem yılbaşı tatili hem adios kaynaşması
Hatta kış sporlarına meraklı birileri varsa Avusturya. İsviçre falan süper olur bence
Şahsen katılabilecek olsam Avusturya için güzel bir ayarlama yapardık hatta.
Neyse kısmet bidahaki sefere inşallah
şehir dışında olmadığım sürece bir sonraki organizasyonda aranızda olacağım. iş dolayısıyla bu aralar ankara da olamıyorum çoğu zaman. buluşma zamanını merakla bekliyorum saygıdeğer forumdaşlar..
Arkadaşlar konu dışı olacak ama zaten başlık konu dışında açılmış.
fatih ben ercan (solunda oturan) kardeş nasıl yapacaz bu işi bi kol kanat ol yaa
Pm attım
Bir pm'de ben rica ediyorun. :)
quote:
Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat
Bir pm'de ben rica ediyorun. :)
Pazar günü Gs-Fb maç organizasyonu yapalım mı arkadaşlar?
beyler birde yılbaşı kampanyası için yararlanabileceğimiz kuyumcu ve verdiği puanları paylaşalım. Benim bildiğim özge mücevherat vardı. %1.5 veriyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: cartok
yapalım. nereye gideceğiz?
quote:
beyler birde yılbaşı kampanyası için yararlanabileceğimiz kuyumcu ve verdiği puanları paylaşalım. Benim bildiğim özge mücevherat vardı. %1.5 veriyordu.
en yüksek o veriyordu ama cıvıtmaya başladı. ''yapı kredi posundan peşin çekemem, taksitli çekebilirim, üzerine anamın nikahını da talep ederim'' gibi saçma sapan şeyler söylemeye başladı.
quote:
quote:
yapalım. nereye gideceğiz?
katılanlar sadece FB li ise İncekdeki Fenerbahçeliler derneğine gidebiliriz. Diğer türlü bir yer ayarlarız.
Özge mücevharat dediğin gibi cıvıtmaya başladı. Fatihden bu kampanya için bomba açıklamalar bekliyorum.
Birde arkadaşlar topluca altın alımı yaparsak fiyat daha uygun olabilir. Örneğin ben sadece her gün 3*1 gr alacağım. 10 kişi günde 30-40 gr alsak fiyat daha uygun çıkar.
kuyumcu olarak bir de alntınkaya mi ne vardi ulusta. kac veriyordu hatırlamıyorum ama %1 veya uzeriydi galiba. benzini nereden alıyorsunuz bu arada?
quote:
Birde arkadaşlar topluca altın alımı yaparsak fiyat daha uygun olabilir. Örneğin ben sadece her gün 3*1 gr alacağım. 10 kişi günde 30-40 gr alsak fiyat daha uygun çıkar.
organizatörümüz olarak özgüyü arayıp önce kredi kartıyla 1 gr fiyatını sorup sonra toplu alımda ne kadar olacağını sorup pazarlık yapsan ne makbule geçer :)
fb li olmayanı da fb li yaparız :) bana incek uyar.
quote:
quote:
organizatörümüz olarak özgüyü arayıp önce kredi kartıyla 1 gr fiyatını sorup sonra toplu alımda ne kadar olacağını sorup pazarlık yapsan ne makbule geçer :)
fb li olmayanı da fb li yaparız :) bana incek uyar.