bu sefer bir baska konum Herada 78 xbow -cleric satılık bu konum silinmis cok onceden actıgım duruyo ama bu yeni actıgım yok 2 3 gun olmustu acalı ya bana kastimi yapıyolar ......... bıktım vallaha
forum kurallarına göre charın ssleri olmak zorunda ondan kapatıyolardır
hehe biiyorum oralarını yorumun icin tesekkurler fakat herseyi tamdı .......
Erkoc Burda Neyin Nasıl Oldugunu Ben Anlamadım Sen Hic Anlayamazsın
iİstersen Konuyu Genelde Var Forum Ana Sayfasında Tüm forumlar >> Konu Dısı Oraya Yaz Eski Konun Hakkında Düzgünce Bilgi Ver SÜrekli Böyle Yapıyorlar De
Dün MuRaT Genel Yetkili İlgilenecekti Sesi Cıkmadı
İstersen Ordan da Bi Konu Hakkında Bilgi İste
konustu benle ilgilendi saolsun bi yenilik yapması gerekiyolar artık cıtırdılar basladı :(
Kim kaldırdı bilmiyorum ama iyi de yapmış.. Gözümden kaçmış o konu ve konuda itemler yok..
Konu açıp burada sızlayacağınıza bir kez olsun şu kuralları okuyun..
Ardından kurallara uygun konu açın.. Siz de rahat edin, biz de.. Kurallara uymayarak bizi bıktırıp, burada düzeni değiştireceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Kural dışı konu açılırsa eğer konu kilitlenir-silinir.
Düzen düzen diye sızlayan forum nedense bir türlü alışamadı şu düzene..
Bir konu kurallara uygun değilse kaldırılır.. Herkesinki kaldırılır. Konusu kaldırılan ilk üye siz değilsiniz.. Ama umarım son üye siz olursunuz.. Tam 2 ay oldu yeter artık alışın şu düzene.. Alışmayacak adam varsa forumu meşgul etmesinin bir anlamı yok.
Kurallarda da tartışılcak bir yan yok.. Çünkü o kurallar üyeler-adminler ve modların işbirliğiyle hazırlandı.. Daha neye ısrar ediyorsuuz anlamış değilim.