Şimdi Ara

admin_TR@hotmail.com gercekten hotmailin admini mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki bileniniz vardır bu adamı bir cok kisinin alamadıgı msnleri iyade ediyor ama ya bu adam İyi bir HACKER yada admin ama hotmail admin atarmı ? ki siz ne dusunuyorsunuz

• admin falan değildir ya... istediğin isimde mail adresi alabilrsin..bu da onlardan biri işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

admin falan değildir ya... istediğin isimde mail adresi alabilrsin..bu da onlardan biri işte.

TAMAM ONA BİRŞEY DEMİYORUM ALABİLİRSİN AMA ADAM HACKLENEN MSNLERİ GERİ VERİYOR SEN BUNA NE DİYORSUN BENİM MSN NİN SİFRESİNİ 2KERE VERDİ HACKLENDİGİ ZAMAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saint Eagle

belki bileniniz vardır bu adamı bir cok kisinin alamadıgı msnleri iyade ediyor ama ya bu adam İyi bir HACKER yada admin ama hotmail admin atarmı ? ki siz ne dusunuyorsunuz

belki iyi kalpli bir hackerdir
    admin olacağını sanmam
    ama olma ihtimali de var tabi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

admin falan değildir ya... istediğin isimde mail adresi alabilrsin..bu da onlardan biri işte.

TAMAM ONA BİRŞEY DEMİYORUM ALABİLİRSİN AMA ADAM HACKLENEN MSNLERİ GERİ VERİYOR SEN BUNA NE DİYORSUN BENİM MSN NİN SİFRESİNİ 2KERE VERDİ HACKLENDİGİ ZAMAN

valla o zaman büyük adam bu....yaşa admin_tr@hotmail..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

quote:

belki bileniniz vardır bu adamı bir cok kisinin alamadıgı msnleri iyade ediyor ama ya bu adam İyi bir HACKER yada admin ama hotmail admin atarmı ? ki siz ne dusunuyorsunuz

admin olacağını sanmam

bu adamın kim oldugunu ben biliyorum ama anlatsam kimse inanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOFTWARE

quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

quote:

admin olacağını sanmam

bu adamın kim oldugunu ben biliyorum ama anlatsam kimse inanmaz

sen bi anlatmayı dene
    inanıp inanmayacağımıza biz karar verelim
    ne dersin????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

admin olsun veya olmasın, nolcak. Bu mudur yani olay, bu mudur merak edip topic açtığın dava.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arctic

quote:

admin olsun veya olmasın, nolcak. Bu mudur yani olay, bu mudur merak edip topic açtığın dava.

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.