Şimdi Ara

Superposta.com mail hesabı kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.superposta.com/index.php adresinden bugünden itibaren giriş yapılamıyor. Superonline ve Google ile yazışmalarda bulundum ikisi de topu birbirlerine atıyorlar.

Var mı bu maili kullanıp da giriş sorunu yaşayanlar?

Hesap devre dışı bırakıldı

Bu sayfaya, oturum açma sayfasından yönlendirildiyseniz Google Hesabınıza erişim devre dışı bırakılmış demektir.

Hesabınız silinmemiştir, verileriniz halen olduğu gibi durmaktadır ve hesabınıza yeniden erişim kazanmanız mümkündür.

Google neden hesapları devre dışı bırakır?

Google, herkesin güvenli bir şekilde bağlantı ve iletişim kurabildiğinden emin olmak ister. Bu ortamın korunmasına yardımcı olmak için Google şu hakları saklı tutar:
    •Google Hizmet Şartları'nın, ürüne özgü Hizmet Şartları'nın (ürün sayfasında mevcuttur) veya ürüne özgü politikaların ihlal edilmesi durumunda, bir Google Hesabı'nın belirli bir ürünü veya Google Hesapları sisteminin tamamını kullanmasını askıya alma.
    •Bildirimde bulunarak veya bulunmaksızın herhangi bir nedenle hesabınızı istediği zaman sona erdirme.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Superposta.com: Kurumsal E-posta Hesabı Kullanıcıları İçin Bilgiler

Superposta.com, SuperOnline tarafından sunulan kurumsal e-posta hizmetlerinden biridir. İşletmelere profesyonel e-posta adresleri, gelişmiş güvenlik özellikleri ve faydalı işbirliği araçları sunar.

Kurumsal E-posta Adresleri

Superposta.com, işletmeniz için özel alan adınızı kullanarak profesyonel e-posta adresleri oluşturmanıza olanak tanır. Bu, markanızın itibarını güçlendirir ve müşterilerinize güven verir.

Gelişmiş Güvenlik

Superposta.com, e-postalarınızı spam, virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumak için gelişmiş güvenlik önlemleri sunar. Güçlü şifreleme, iki faktörlü kimlik doğrulama ve kötü amaçlı yazılım taraması gibi özellikler, verilerinizin güvende kalmasını sağlar.

İşbirliği Araçları

Superposta.com, ekiplerin sorunsuz bir şekilde işbirliği yapmasına yardımcı olacak çeşitli araçlar içerir. Paylaşılan takvimler, kişiler ve görevler gibi özellikler, ekiplerin projeleri koordine etmelerini ve verimli bir şekilde çalışmasını kolaylaştırır.

Faydalı Entegrasyonlar

Superposta.com, Microsoft Office 365, Google Workspace ve Salesforce gibi popüler iş uygulamalarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olur. Bu entegrasyonlar, iş akışlarınızı otomatikleştirmenize ve verimliliğinizi artırmanıza olanak tanır.

Superposta.com, profesyonel e-posta adresleri, gelişmiş güvenlik ve faydalı işbirliği araçları arayan kurumsal kullanıcılar için ideal bir e-posta hizmetidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • superposta.com giriş için acil yardım yine giriş yapilamiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var.Başlığı görmediğim için az önce bu konuyu ben de dile getirdim.Yardım için verdikleri adrese (hizmet@superonline.com) posta atıyorum.Posta ulaşmıyor.Ne yapacağım bilmiyorum.
  • .com yerine .net yazınca gidiyor ancak geri dönen yok tüm ders,ödev,tez dosyalarım mailimdeydi açamazsam yandım bi el atmaları lazım

• valla aynen çok önemli maillerim vardı onları nasıl kurtarıcaz onun bilgisini bile vermiyorlar.
  • ergunfb21 E kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bendede var. 15 yillik mail adresime giremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı sorun var, önemli maillerim vardı hesaba ulaşamıyorum :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hotmail adresime mail gelmiyor ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu yaşıyorum :((( çözüm bulan var mı?
  • arkadaşlar bu sorun nasıl çözülecek bilgisi olan yok mu?nereye başvuralım
  • Bende de aynı sorun var. Genel bir şey heralde?
  • şu adresten erişmeyi denedim:
    https://www.google.com/a/superposta.com
    "your account has been disabled " diyip bir form doldurmamı istedi. doldurdum. formda belirttiğim haberleşme mail adresime şu mail geldi:

Hello Google user,
    Your Google Apps account has been disabled by your administrator. Please contact your Google Apps administrator for more information. Your Google Apps administrator is usually someone outside of Google who set up your Google Apps account.
    Best,
    The Google Accounts Team

ne yapmam gerektiğini bilemiyorum :/
  • Aynı sorun bende de var umarım en kısa sürede çözülür.
  • Arkadaşlar Google ilgilenmiyor sorunla. Bizlik bir olay değil api'nin sahibi ile görüşün diyor ki bu da Superonline oluyor.

Superonline facebook adresinden yazıştım. siz de oradan taleplerinizi iletirseniz durumun ne kadar ciddi olduğunun farkına varırlar.

döndükleri cevap:

Talebinizi ilgili ekiplere ilettik. En kısa sürede sizi bilgilendiriyor olacağız. Teşekkürler.

https://www.facebook.com/Superonline
  • Verdikleri cevaba bakin...

Superposta Turkcell Superonline tarafından ücretsiz olarak sunulan bir hizmeti olup, teknik servis kapsamında bulunmamaktadır.Superposta mailleri Gmail sunucularında barındırılmaktadır.Konu hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki link üzerinde yer alan sayfaları kullanabilirsiniz.www.superposta.com

Saygılarımızla,

TURKCELL SUPERONLINE

Tüm soru, teknik sorun ve görüşleriniz için, hizmet@superonline.net adresine e-posta gönderebilir ya da 0 850 222 0 222 numaralı telefondan Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri'ne 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

• aynı maili bana da atmışlar :(

hepimize geçmiş olsun ortada kaldık...

bu da Gmail in cevabı

Merhaba Google kullanıcısı,

Google Apps hesabınız, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen Google Apps yöneticinizle iletişime geçin. Google Apps yöneticiniz genellikle, Google Apps hesabınızı oluşturan, Google dışından biridir.

Sevgiler,

Google Hesapları Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunfb21 -- 6 Mayıs 2015; 20:29:44 >
  • Turkcell Superonline gibi kurumsal bir firmanın bir anda hesaplara erişimi durduracağını sanmıyorum en azından böyle bir durum olacaksa önceden bilgilendirme mailleri gönderilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sonuçta önemli maillerim vardı ve hesabı 15 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ve onlarca yerde kulandığım mail adresimde buydu :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmsen

Turkcell Superonline gibi kurumsal bir firmanın bir anda hesaplara erişimi durduracağını sanmıyorum en azından böyle bir durum olacaksa önceden bilgilendirme mailleri gönderilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sonuçta önemli maillerim vardı ve hesabı 15 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ve onlarca yerde kulandığım mail adresimde buydu :(((

Açılan diğer konuya da yazdım. İstanbul.com da Süperposta gibi e-posta hizmeti veriyor muş ve kapanacağını da kullanıcılarına duyurmuş. Ancak, ne hikmetse kullanıcısına saygısı olmayan Süperposta bize duyuru yapmadan pat diye kapatma yoluna gitmiş. Burası Türkiye, olur böyle şeyler, ayrıca normaldir de...

http://giris.istanbul.com/kapanisbilgi.html

Açıklamanın içeriği: ''Google,https://support.google.com/appstransition/answer/6075712 adresinde yaptığı duyuruyla, Gmail altyapılı e-posta hizmetlerini istanbul.com gibi tüm üçüncü partilerin kullanımına ve erişimde bu e-posta adreslerinin kullanıldığı diğer Google hizmetlerine (istanbul.com için; Google Analytics, Google Drive, Gmail, Google Talk/Hangouts, Kişiler, Mobil, Sites, Takvim hizmetleri) son verme kararı almıştır. Bu nedenle, 8 yıldır aktif olan istanbul.com ücretsiz e-posta hizmetini maalesef sonlandırmak zorunda olduğumuzu siz değerli kullanıcılarımıza duyurmak isteriz.

2 Mayıs 2015’ten itibaren istanbul.com uzantılı e-posta adresinizi artık kullanamayacağınızı üzüntüyle bildirir, e-posta hesabınızdaki iletilerinize belirtilen tarihten itibaren ulaşamayacağınızdan, gelen kutunuzda bu tarihe kadar herhangi bir e-posta bırakmamanız gerektiğini önemle hatırlatırız.
    ''

Ben Superposta hesabımı Gmail adresime de yönlendirdiğimden gelen iletilerin bir kopyası da oraya gidiyordu ve kaybım olmadı. Sadece e-posta nın değişeceği yerler var, başka bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 7 Mayıs 2015; 1:50:56 >

• ayıptır yaa.. madem hesap kapanacak niye haber vermiyorsunuz kardeşim.. kaç yıllık maillerim bilgilerim vardı. yaktın bizi turkcell superonline. eğer hesabı açmazlarsa superonline üyeliğimi iptal ettireceğim.. bu mail benim için çok önemli.. bari mailleri başka hesaba taşıma olanağımız olsa..

• Yıllardır kulandığımdan birçok siteye üyeliğimde kayıtlı olan mail adresimdi.Bilgilendirme amaçlı ya da alışveriş postalarını buradan alıyordum.Şimdi ufaktan ufaktan ya yeni üyelikler yapacağız ya da mail adreslerimizi güncellemek için uğraşacağız.Veri kaybımız da cabası...
  • Aynı durumdayım. Superposta nın kapandığını buradan öğrenmiş bulunuyorum. Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Keşke sizlerinde dediği gibi önceden bir bilgi maili gönderselerdi. Önemli mailleri olanlar için gerçekten sıkıntı. Ben Allah tan bir süredir aktif olarak kullanmıyordum ve önemli bir mailim yoktu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.