Şimdi Ara

Superposta.com mail hesabı kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonuç şimdi gerçekten superposta kapandımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seben11

Sonuç şimdi gerçekten superposta kapandımı
    öyle görünüyor. hiç kimse cevap vermiyor. İstanbul.com kapandı ise superposta da kapanmıştır. Yazık insanlara bir haber vermeleri gerekirdi. Çok sorumsuzca bir hareket bu. Superonline gibi bir firmaya hiç yakıştıramadım. Hiç bir ürününü de bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancan2004

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Google, bu konuya Superonline' ın baktığını söylüyor, onlarda Google' ın. Herkes topu birbirine atıyor.

3.parti e-postalar Gmail tarafından kapatılmışsa yapacak pek bir şey yok, ama yine de şansımızı bir deneyelim. Bülent bey e yazalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Google, bu konuya Superonline' ın baktığını söylüyor, onlarda Google' ın. Herkes topu birbirine atıyor.

3.parti e-postalar Gmail tarafından kapatılmışsa yapacak pek bir şey yok, ama yine de şansımızı bir deneyelim. Bülent bey e yazalım.

Alıntıları Göster
    bu lanet olası mailden babamda mağdur oldu. sadece evdeki bilgisayarın chrome tarayıcısından giriş yapabiliyoruz. mail geliyor ama gitmiyor, yönlendirmeye çalışıyorum o da olmuyor. koskoca süperonline, istanbul.com gibi haber verip uyuarmadı ya yazıklar olsun

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    hocam chromdan nasıl giriyorsun ? ben giriş yaptığımda Google Apps - Bu hesap durduruldu hatası alıyorum. Ayrıca mail geliyor demişsin. Kendi mailime mail attığmda ulaşamadı hatası alıyorum?? Hiçbir şekilde mail de alamıyorum ben??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunfb21

hocam chromdan nasıl giriyorsun ? ben giriş yaptığımda Google Apps - Bu hesap durduruldu hatası alıyorum. Ayrıca mail geliyor demişsin. Kendi mailime mail attığmda ulaşamadı hatası alıyorum?? Hiçbir şekilde mail de alamıyorum ben??

chrome yazdım ama bi özelliği yok aslında, gereksiz bi bilgi olmuş.
    açıkçası nası girdiğim benim içinde muamma. başka bi gmail adresiyle birlikte kullanılıyodu, gmailde sağ üstteki profil resmine tıklayıp oturumu kapamak yerine, oradaki superpostalı maile tıklayınca açıyor ve sadece oradan açılıyor. çıkış yapsam oradanda girilmeyecek. saçma sapan bi durum. test için mail attığımda superpostaya mailde geldi ama superpostadan mail çıkmıyor. sorunun çözüleceğine dair bi umudum yok açıkçası, sadece kara kara düşünüyoruz işte 10 yıllık maili nasıl yenisiyle değiştireceğiz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: anilkoc

quote:

Orijinalden alıntı: ergunfb21

chrome yazdım ama bi özelliği yok aslında, gereksiz bi bilgi olmuş.
    açıkçası nası girdiğim benim içinde muamma. başka bi gmail adresiyle birlikte kullanılıyodu, gmailde sağ üstteki profil resmine tıklayıp oturumu kapamak yerine, oradaki superpostalı maile tıklayınca açıyor ve sadece oradan açılıyor. çıkış yapsam oradanda girilmeyecek. saçma sapan bi durum. test için mail attığımda superpostaya mailde geldi ama superpostadan mail çıkmıyor. sorunun çözüleceğine dair bi umudum yok açıkçası, sadece kara kara düşünüyoruz işte 10 yıllık maili nasıl yenisiyle değiştireceğiz diye

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum maillerime ulaşamıyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mawiman

arkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum maillerime ulaşamıyorum ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben maili yönlendirmiştim şu an aktif olarak superonline dan mail yönlendirmiş olduğum maile geliyor. 2013'te de aynı sorunu yaşamıştık hatırlarsınız o günden sonra önemli hesaplarımın maillerini taşıdım ancak diğerleri superonline uzantılı mailde kaldı.

en azından google bir süre mail hesabımıza erişimimizi sağlayıp bu mağduriyetten bizlere kurtarmalı. durumu anlatabilecek derecede ingilizceye hakim arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. en azından mail hesabımızdaki verileri kurtarıp, diğer hesaplarımızı da taşıyabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rayaz87

arkadaşlar ben maili yönlendirmiştim şu an aktif olarak superonline dan mail yönlendirmiş olduğum maile geliyor. 2013'te de aynı sorunu yaşamıştık hatırlarsınız o günden sonra önemli hesaplarımın maillerini taşıdım ancak diğerleri superonline uzantılı mailde kaldı.

en azından google bir süre mail hesabımıza erişimimizi sağlayıp bu mağduriyetten bizlere kurtarmalı. durumu anlatabilecek derecede ingilizceye hakim arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. en azından mail hesabımızdaki verileri kurtarıp, diğer hesaplarımızı da taşıyabiliriz.

Alıntıları Göster
    gerekli şekilde gerekli yerlere yazıyorum, ing türkçe ama sonuç yok, sizler daha iyi sonuç almışsınız..
    bana cevap verende yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

gerekli şekilde gerekli yerlere yazıyorum, ing türkçe ama sonuç yok, sizler daha iyi sonuç almışsınız..
    bana cevap verende yok

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar, bir haftadır sizlerin de desteğiyle yoğun çabalarımız sonucunda nihayet Superposta hesapları açıldı. Allah utandırmasın.

Superposta hesabınızdaki emaillerinizi isterseniz başka hesaplara aktarabilirsiniz. Ancak Gmail'den Gmail'e aktarma olmuyor, bilginiz olsun.

Mesela Gmail'den Hotmail'e aktarma oluyor. Önce Hotmail'e aktarma yapıp, oradan da Gmail'e aktarabilirsiniz.

Hotmail hesabınıza giriş yaptığınızda sağ üst köşede dişli çarka tıkladığınız zaman sırasıyla,
    Seçenekler > Eposta hesaplarını içeri aktar > Google
    şeklinde takip ettiğiniz zaman sadece izin istiyor, "kaydet" butonuna tıkladığınız zaman direkt olarak postaları Hotmail hesabınıza aktarmaya başlıyor. Yani manuel biçimde pop3 veya smtp ayarlarını yapmanızı istemiyor.

Allah yardımcımız olsun. Hepinize kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

bana cevap verende yok

Alıntıları Göster
    Saat 11.00 cıvarı superposta hesabıma girebildim.Blg..
  • hasancan2004 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tekrar kapatırlar belki ne olur ne olmaz diye Superposta hesabımdan Gmail hesabıma Yönlendirme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 15 Mayıs 2015; 12:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Teşekkürler. Tekrar kapatırlar belki ne olur ne olmaz diye Superposta hesabımdan Gmail hesabıma Yönlendirme yaptım.
    Superposta.com a hesap kapatma seçeneği eklense iyi olur,hesap ortada direk muhatap bulmak zor.

@hasancan2004 Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalers

Superposta.com a hesap kapatma seçeneği eklense iyi olur,hesap ortada direk muhatap bulmak zor.

@hasancan2004 Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Superposta kullanıcılarına gönderilen bilgilendirme e-postası;

Değerli Superposta kullanıcısı,

www.superposta.com adresi üzerinden sağlanan e-posta hizmeti 2008 yılından bu yana Gmail altyapısı üzerinden verilmekteydi. Google,https://support.google.com/appstransition/answer/6075647 adresinden de ulaşılabilen duyuruyla, Gmail altyapılı e-posta hizmetlerini Superposta gibi tüm üçüncü partilerin kullanımına kapatma ve erişimde bu e-posta adreslerinin kullanıldığı diğer Google hizmetlerine (Google Analytics, Google Drive, Gmail, Google Talk/Hangouts, Kişiler, Mobil, Sites, Takvim hizmetleri) son verme kararı almıştır.

Bu nedenle 14 Haziran 2015’ten itibaren superposta.com uzantılı e-posta adresini artık kullanamayacağınızı bildirir, e-posta hesabınızdaki önemli iletilerinizi bu tarihe kadar yedeklemenizi önemle hatırlatırız.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla

superposta.com

• quote:

Superposta kullanıcılarına gönderilen bilgilendirme e-postası;

Değerli Superposta kullanıcısı,

www.superposta.com adresi üzerinden sağlanan e-posta hizmeti 2008 yılından bu yana Gmail altyapısı üzerinden verilmekteydi. Google,https://support.google.com/appstransition/answer/6075647 adresinden de ulaşılabilen duyuruyla, Gmail altyapılı e-posta hizmetlerini Superposta gibi tüm üçüncü partilerin kullanımına kapatma ve erişimde bu e-posta adreslerinin kullanıldığı diğer Google hizmetlerine (Google Analytics, Google Drive, Gmail, Google Talk/Hangouts, Kişiler, Mobil, Sites, Takvim hizmetleri) son verme kararı almıştır.

Bu nedenle 14 Haziran 2015’ten itibaren superposta.com uzantılı e-posta adresini artık kullanamayacağınızı bildirir, e-posta hesabınızdaki önemli iletilerinizi bu tarihe kadar yedeklemenizi önemle hatırlatırız.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla

superposta.com

Ben bu konuyu ve bu maili yeni gördüm ve giriş yapamıyorum şuanda.

Bir yolu yok mudur acaba mailimdeki bilgileri kurtarmanın?

• syruse kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef, 14 Haziran 2015’ten itibaren tamamen kapattılar artık.
  • quote:

Outlook veya thunderbird de fayda etmiyor yani öyle mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Outlook veya thunderbird de fayda etmiyor yani öyle mi hocam

Önceden hiç uyarmadılar ki keyfiyet resmen milleti mağdur ettiler iletişimden şikayetinizi yazın hocam.
  • @syruse, Tamamen kapatıldığı için mail alma programları ile çalışacağını sanmıyorum.

@yemini, haber vermediler dersek haksızlık etmiş oluruz. Superposta daki hesapların hepsine benim üstteki mesajlarda verdiğim gibi bir bilgilendirme postası gönderdiler. Ama bu eposta adresini kullanmayanlar veya hiç açmayanlar haber alamadıysa bunda Google ın yapabileceği birşey yok maalesef.
  • quote:

@syruse, Tamamen kapatıldığı için mail alma programları ile çalışacağını sanmıyorum.

@yemini, haber vermediler dersek haksızlık etmiş oluruz. Superposta daki hesapların hepsine benim üstteki mesajlarda verdiğim gibi bir bilgilendirme postası gönderdiler. Ama bu eposta adresini kullanmayanlar veya hiç açmayanlar haber alamadıysa bunda Google ın yapabileceği birşey yok maalesef.
    hocam siteye girişte uyarı mesajı koymak çok mu zordu bir sürü eposta arasından uyarı mailini görmemek gayet normal bu konuda içerledim sadece superonline a isteselerdi devam ettirirlerdi başka altyapı ile vs. imkansız değildi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.