Şimdi Ara

TURKCELL.COM UZANTILI E-MAİL ADRESLERİ(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda @turkcell.com uzantılı bi e-mail adresi kullanıyorum bugün turkcellden bana gelen bi mesajda turkcellin e-mail servislerinin kaldırılacağı yazıyodu (3 ay sonra). Şimdi yeni bi mail adresi açıcam ama uzantısı farklı bişey olmalı sizce ne olabilir

[windowslive.com,hotmail.com,gmail.com]bunlar hariç önerilerinizi bekliyorum

• fikri olan!!!
  • arkadaşım bir sürü mail servisi var elini atsan onlarcasına çarpıyor. Saçma sapan konu açmayalım anladık konud dışı ama bu kadar da olmaz.

git mynet aç!
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

arkadaşım bir sürü mail servisi var elini atsan onlarcasına çarpıyor. Saçma sapan konu açmayalım anladık konud dışı ama bu kadar da olmaz.

git mynet aç!

Allah Allah gel bide döv istersen, arkadaşım ben yaklaşık 3 senedir bu forumdayım konudışı bölümünde masaüstüme hangi resmi koyuyum türünde bile konular açıldığını gördüm bildiğim şeyi bana öğretmeye kalkışma konudışı dediğin yerde konu kirliğiği denen şey olmaz sen diğer topiclerde görüpde burda boru öttürmeye kalkma abi tavsiyesi bilmediğin işlere atlama

• istanbul.com
    ekolay.net
    ınbox
    ilkposta.com
    superonline............vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 18 Ocak 2008; 21:07:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

istanbul.com

saol kardeşim hangi siteden alcam bunu?
  • http://www.pcnet.com.tr/ayyas/livecom-email-adresi-alin/

Alabileceğiniz mail adresleri;

@hotmail.com
    @hotmail.co.uk
    @msdn.com
    @msn.com
    @msngames.com
    @live.com
    @live.co.uk
    @live.be
    @live.de
    @live.fr
    @live.it
    @live.nl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    outlook ta otomatik mail adresi ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • site o işte

bi kaç tane daha ekledim bu arada
  • bir adres vardı şu an aklıma gelmedi, ilginç bir adresti. aldığın maile herçeşit virüs gönderiyordu spam olarak. macera arıyorsan, bulalım böyle bir tane.
  • istanbul.com'u tuttum güzelmiş şimdi aktivasyon kodunu bekliyorum önerin için saol WeNoM

konu silinebilir aradığımı buldum
  • Bir kere..

Forum kültüründen yoksunsun. Forumlarda böyle konular açılmaz.

Hadi açtın diyelim, konu sonuna "işim bitti konu silinebilir" gibi mesajlar atılamaz.

Sen buraya bir konu açmışsan o konu bütün foruma mal olmuştur artık ve bütün üyelerin hakkı vardır bu konuda..

Bir an önce forum kültürü edinsek iyi olur.
  • arhaus senle uğraşmaya vaktim yok tamammı canım kardeşim banlanmak istemiyorum

istanbul.com'dan adresi aldım msn'i açtım e posta adresini doğruladım nick değişmiyo napıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

Bir kere..

Forum kültüründen yoksunsun. Forumlarda böyle konular açılmaz.

Hadi açtın diyelim, konu sonuna "işim bitti konu silinebilir" gibi mesajlar atılamaz.

Sen buraya bir konu açmışsan o konu bütün foruma mal olmuştur artık ve bütün üyelerin hakkı vardır bu konuda..

Bir an önce forum kültürü edinsek iyi olur.

aynen katiliyorum
    KOlay gelsin
  • bi kere

burası her türlü fikrimizi diğer insanlarla paylaşabileceğimiz onlara fikir danışabileceğimiz yer

"işim bitti silinebilir" dememin sebebi sen ve senin gibilerinden tepki toplamak istemediğim için ve bana yardımcı olan insanların enayi yerine konulmaması için

ben bu foruma bi konu açmışsam onun hakkında son kararı adminler verir sana laf düşmez beğenmeyen yorum yazmaz

bir an önce mantık dersleri alıp insanlarla ilişkilerimizi gözden geçirsek iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.