Şimdi Ara

outlook ta otomatik mail adresi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • outlook daha KİME satırına daha önce yazarak mail gönderdiğim adresleri daha sonra ilk harfini girince liste şeklinde çıkarıyordu.
    şimdi mail adresin tamamını bile yazsam otomatik tamamlama ya da önceden sen buna göndermiştin der gibisinden çıkarmıyor?

ne yapacağım?

• adres defterini yanlışlıkla silmiş olabilirmisin adres defterinde olan kişiyi yazarsan otomatik çıkması gerekiyor
  • adres defterimde kimse kayıtlı değil. daha önce de kimse kayıtlı değildi.
    ama önceden yazdığım mesela ahmet@ahmet.com adresi ise
    ah yazınca tüm adresi çıkıyordu.
    ya da daha önce hem
    ahmet@ahmet.com
    ahmet007@ahmet.com a göndermişsem

a yazınca ikiside alt alta çıkıyor istediğimi seçebiliyordum?
  • 1. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın.
    2. Tercihler sekmesinde Elektronik Posta Seçenekleri'ni, sonra Gelişmiş Elektronik Posta Seçenekleri'ni tıklatın.
    3. Kime, Bilgi ve Gizli alanlarını tamamlarken ad öner onay kutusunu işaretleyin..
    Bu üstteki office outlook içindi..
    Alttaki resimde outlook ekspress için

Oluştururken e posta adreslerini otomatik olarak tamamla yı tickli hale getirmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 11 Şubat 2009; 10:48:14 >
  • outlook express değil de office outlook olduğu için

1. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın.
    2. Tercihler sekmesinde Elektronik Posta Seçenekleri'ni, sonra Gelişmiş Elektronik Posta Seçenekleri'ni tıklatın.
    3. Kime, Bilgi ve Gizli alanlarını tamamlarken ad öner onay kutusunu işaretleyin..

buna baktım. işaretliydi. işareti kaldırıp tamam dedim. çıktım . tekrar açtım işareti yeniden seçtim. kapadım. tekrar açtım :)
    deneyeceğim. ama zaten önceden de seçili olduğu için pek umudum kalmadı :(
  • evet işareti kaldırıp kapatıp açıp tekrar işaretleyince düzeldi.
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

evet işareti kaldırıp kapatıp açıp tekrar işaretleyince düzeldi.
    teşekkürler

Rica ederiz..
    Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mail.live.com tarih oldu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok pardon yeni konu açmayım diye buradan soruyorum. outlook'ta hotmail hesabımı kullanıyorum ama hotmail'de kayıtlı kontaktları nasıl taşıyacağım? tek tek manuel eklemek dışında bir yolu olmalı...
  • Merhaba,

Konu eski ama bununla alakalı merak ettiğim bir konu var. Bu önceden yazdığımız maillerin bir listesini alma şansımız var mı? Amacım adres defterine yazılmamış ama önceden mail gönderilmiş olan kişilerin mail adreslerini excel'e yada txt dosyasına almak istiyorum. İçlerinden eleme yapıp geri kalanına mail atacağım.
  • merhaba herkese

benzer bir sorun bende de var..

pst dosyayı aktardım... gün içinde aynı kişiye defalarca mail atıldığı halde her sefer mail adresi yeniden yazılma sorunu hakkında bilgisi olan ?

ve pst dosyayı aktardıktan sonra daha önce gelmiş mail adresleri neden yeni mail yazarken gelmiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosuntosun

merhaba herkese

benzer bir sorun bende de var..

pst dosyayı aktardım... gün içinde aynı kişiye defalarca mail atıldığı halde her sefer mail adresi yeniden yazılma sorunu hakkında bilgisi olan ?

ve pst dosyayı aktardıktan sonra daha önce gelmiş mail adresleri neden yeni mail yazarken gelmiyor ?

konu hakkında araştırma yaptım ve şu şekilde bir sonuç buldum

outook 2010 öncesinde nk2 uzantılı bir dosya oluyor (cache) ve gönderilenleri buraya kaydediyor... siz taşıma / taşınma esnasında bu dosyayı almadı iseniz...... sistem bu dosyayı kendisi nedenini henüz bulamadığım sebepten oluşturamıyor...

outlookrebuildcache isimli dosyaları ile cache dosyasını yeniden yapılandırmanız gerek

ben hem sanal hemde gerçek pc de deneme yaparak eski gönderilmişlerden yapılandırma yaptım..

a) bu işlemi yapmadan önce yedek alın

b) bu işlem den sonra atılan yeni mail ler listeye ekleniyor mu kontrol etmedim daha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.