Şimdi Ara

Domain Üzerinden Mail Adresi Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
24.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir domain'im var. örnek:www.kaan.com şimdi bu adresimin hosting hizmeti yok.Ben sadece isim@kaan.com şeklinde mail adres'i almak istiyorum bunu bir mail server ile yapabilirmiyim yani benim domain firmam ile herhangi bir şey açtırmadan hosting vb... bunu yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı?

Muhabbetle

• Domainin MX ayarlarını değiştirmek suretiyle Gmail veya Windows Live Mail'den eposta alabilirsiniz.

http://www.google.com/a/ ya dahttp://domains.live.com
  • live.com dan nasıl yapılıyor o işlem yani mail@domain.com gibi nasıl açılıyor Bilgisi olan yazsın
  • ben live ile olanı @alanadim.live.com diye biliyorum.böyle olduğunu biliyorum.Eğer HOst almadan arkadaşın dediği gibi domain@domain.com gibi açılıyorsa Biri bunu anlatsın lütfen
  • en kolay kolay ücretsiz hosting servisi veren bi siteden alabilirsin. Dediğin gibi nasıl oluyor bilmiyorum

Saygılar.
  • ben şimdiye kadar görmedim kardeş. nereden nasıl yapılırsa biri banada yazsın. hiç rastlamadım öyle bişeye.

+ domaini aldığın firma dışında başka yerden host alsan bile ns yönlendirmesi yapmadan zaten işlem yapamazsın.

benim reseller var istersen sana 3-5 MB lik bi şeyler vereyim ns yönlendirme yap kullan senin olsun. ama maile gelecek verileri sürekli silersen olur yok sınır yetmedi ben daha fazla isterim gibi hikayeler olacaksa kusura bakma yoksa sana bedavadan mail vereyim kardeş. PM at yeter.
  • Ancak o domainde hostunuz ve webmail desteği var ise mail hesabı açabilirsiniz.

Ama Bunu Sadece Msn Olarak Kullanmak İsterseniz.

Domainiz olmasına gerek olmadan istediğiniz bir şekilde örn; wmturk@soyadi.com

Adres :http://login.passport.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Email adresi değiştirme?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,
    ufak çaplı olarak bu tarz işlerle uğraşıyorum. domain ücretinin üzerine çok ufak bir bedel ile, 2-3 adet 50mb mail adresi istedinsey@adresin.com şeklinde mail verebilirim ve adresin giriş sayfasına da bir adet sayfa koyabilirsin. gayet sorunsuz mail vs. vs. pm atarsan seve seve yardımcı olurum.

domaininize bağlı bir host olması gerek ki mail açabilesiniz.
  • bunu postatr.com gibi yerlerden hesap acarak da yapabilirsiniz domain panelinizde mx ve cname degiştirme bölümü varsa bu cok kolay yapılır hatta oradan aldıgınız servisle baskalarınada mail dagıtabilirsiniz :)

birde gawap.com mu gavap.com mu öle bi yabancı site vardı sanırım
  • galiba kaan yok oldu baksanıza adama bedava mail alanını teklif ettik gene yok yaw

kaan öldüysen yazda bileim değilmi bu kadar millet senin için çalıştı bak
  • Gmail webmasterlara 2GBlık bedava mail hizmeti veriyor zaten. Tek yapmanız gereken domaininizin kontrol panelinden küçük bi değişiklik. Ayrıntılı açıklamayı google.com dan bulabilirsin
    Not: istediginizseydenistediginizkadar@domain.com şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 27 Mart 2007; 12:29:30 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.