Şimdi Ara

Forum Destek Mail adresi kullanım amacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son dönemlerde çok merak ettiğim bir konu. forumumuzda bildiğiniz gibi forumdestek@donanimhaber.com isimli, üyelerin soru,görüş ve sorunlarını yazabileceği kısacası adı üzerinde forumdestek maili var. bunun tam olarak kullanım şekli ve amacını tarif edebilecek kimse varmı?

Bende bir üyeyim, bende forumda sorunlar yaşayabiliyorum ve forumdestekden sıkıntı yaşadığım noktalarda yönetim ile irtibat kurmaya çalışıyorum. Bu da benim gayet doğal bir hakkım fakat eleştirmek istediğim nokta, madem cevap verilmeyecek yada cevap verme gereksinimi görülmeyecek neden her yerde gözümüze gözümüze sokuluyor. Mesela şu gibi konularda mail atmayınız cevaplanmayacaktır gibi bir görüş mü var benim bilmediğim. Geçtiğimiz hafta yaşamış olduğum sıkıntıları yönetim ile paylaştım fakat ne bir uyarı maili nede herhangi bir cevap alamadım maalesef.

Bu forumdestek mailini daha önce kullanıp olumlu sonuç alabilen kimse varmı acaba? İlk paragrafda yazdığım gibi benim bilmediğim bu kullanım şekli ve amacını tarif edebilecek arkadaşlar arıyorum

• Merak etmeyin gelen maillere bakılıyor ve cevap veriliyor. En geç 48 saat içinde size geri dönüş yapılır. Mailime cevap gelmiyor diyen arkadaşlar çok ancak bu şikayette bulunan arkadaşların daha önce hiç bir mailinin tarafımıza ulaşmadığını söylemeliyim. Bize ulaşan mailler er yada geç cevaplanmaktadır. Bu konuda içiniz rahat olsun.

Forum ile ilgili her türlü sorununuzu bize bildirebilirsiniz. 48 saat içinde cevap alamayan arkadaşlar farklı bir mail adresi ile tekrardan bize mail atsın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    9 ay önce açıldı
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.