Bildirim
Akbank'ın Mail Adresi Nedir???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mail atarak halledebileceğini sanmıyorum.telefon açıyorsun.kartımı iptal edeceğim tehdidini savuruyorsun.
kısa bir savaştan sonra ücreti iptal ederler sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloko -- 4 Mayıs 2007; 12:47:47 > -
ben şimdi arıyorum aldığım notu sizede iletirim -
Akbank ın ana sayfasındaki bize ulaşında çıkan formla ulaşabiliyormuşuz direk mail adresleri yokmuş
şimdi aradım ve böyle dediler acaba bu yolla önceden kesilenleride talep edebiliyormuyuz? -
akbankta sözleşmede madde var bu konu hakkında boşuna mail atma ben gidip konuşmuştum bi şube müdürüyle, eğer banka kartıysa seninki 2 otomatik ödeme talimatı vererek kesintiden kurtulabilirsin.. -
Axess Platınum ve ek karta toplam 75,00 Ytl ücret kesmişler.İyice cıvıttı bunlar, mail fax bişe yapıp geri ödemelerini söyleyeceğim, aksi taktirde Platınum, ek kart ve Wing kartı iptal edeceğim...
Bakalım tepkileri ne olacak... -
hizmet@bilgi.akbank.com -
hizmet@bilgi.akbank.com;axess@bireysel.akbank.com -
quote:
Orijinalden alıntı: WebEX
akbankta sözleşmede madde var bu konu hakkında boşuna mail atma ben gidip konuşmuştum bi şube müdürüyle, eğer banka kartıysa seninki 2 otomatik ödeme talimatı vererek kesintiden kurtulabilirsin..
Sözleşme olsun ya da olmasın bi kere bu yapılan yasalara aykırı -
Akbank'tan banka müşterilerine gönderilen açıklamada, e-posta ile MSN Messenger'de (sohbet programı) kendisini "banka yetkilisi" olarak tanıtan kişi ya da kişiler tarafından "Akbank" adına gönderilmiş gibi görünen e-postalar ile kişiye özel şifre, kimlik ya da ürün bilgilerinin talep edildiğinin, internet bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığıyla "kontör" gönderimi ya da "para transferi" gibi işlemler için yönlendirme yapıldığının gözlemlendiği belirtildi.
Bankanın hiçbir şekilde "hizmet@akbank.com.tr, axess@bireysel.akbank.com" gibi "akbank" uzantılı e-posta adresi veya başka bir e-posta adresini kullanarak kredi kartı, banka kartı, internet bankacılığı gibi ürün ve şifre bilgileri ile kimlik bilgilerini e-posta yoluyla talep etmediğinin ve işlem yapılmasını istenmediğinin ifade edildiği açıklamada, şu uyarılarda bulunuldu:
"Bu tipteki sahte e-postalar aracılığı ile toplanan bilgiler, kötü niyetli kişilerce dolandırıcılık amacıyla kullanılabilmekte ya da e-postalardaki linklere tıklanması yoluyla zararlı yazılımların kullanıcı bilgisayarlarına yüklenmesi sağlanabilmektedir. Tanımadığınız kişilerden gelen bu tip sahte e-postaların hiç açılmadan silinmesi ya da açılmışsa linklerin takip edilmemesi güvenliğiniz açısından önemlidir. Kredi kartı bilgilerinizi veya size özel başka herhangi bir bilgiyi isteyen e-postalara cevap vermeyiniz. Herhangi bir linke yönlendiren e-postalardaki linkleri kesinlikle tıklamayınız. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda lütfen 444 25 25 numaralı telefonumuzdan Çağrı Merkezimizi arayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X