Şimdi Ara

Bursa da ucuz giyim, pazar vs. nerede oluyor? Bursalılar konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya öğrenci geldim hiçbir şey bilmiyorum pazar nerede olur kıyafet alışverişi nereden yapılır yardımcı olabilir misiniz? Defactoya vs. gittim ama 80 TLden ucuz pantolon bulamadım. Ben İstanbulda 30-50 TL arasına güzel pantolonlar buluyordum. O tarz yerler var mı? Gömlek, eşofman vs. her şey için öneriye açığım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bursa'da Ucuz Giyim ve Pazar Yerleri

Bursa'da alışveriş yapılacak ucuz yerler mi arıyorsunuz? Bütçenizi zorlamadan modaya uygun kıyafetler edinmek için doğru yerdesiniz. Şehir merkezinde ve çevresinde, her tarza ve bütçeye uygun çok çeşitli ucuz giyim mağazaları ve pazarlar bulunmaktadır.

Bursa'da ucuz giyim mağazaları genellikle şehir merkezinde ve büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. Bu mağazalarda kot pantolonlardan tişörtlere, elbiselerden aksesuarlara kadar çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz. Uygun fiyatlarla son moda trendleri yakalayabileceğiniz bu mağazalarda, sezonluk indirimleri ve promosyonları takip ederek daha da fazla tasarruf edebilirsiniz.

Bursa'da ucuz alışveriş yerleri arasında pazarları da unutmamak gerekir. Cumartesi ve pazar günleri kurulan bu pazarlar, uygun fiyatlı giyim ürünleri, ev eşyaları ve daha fazlasını bulmak için harika yerlerdir. Özellikle Ulu Cami civarındaki pazarlar, çok çeşitli ve uygun fiyatlı ürün seçenekleriyle bilinmektedir.

Bursa'da kıyafet nereden alınır diye merak ediyorsanız, aşağıdaki yerler sizin için uygun olabilir:

• İnegöl Caddesi
    • Yıldırım Caddesi
    • Acemler Caddesi
    • Zafer Plaza
    • Kent Meydanı AVM

Bu yerlerde çok sayıda ucuz giyim mağazası ve pazarı bulunmakta olup, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünler bulabilirsiniz.

Bursa ucuz giyim yerleri 2023 hakkında daha fazla bilgi için yerel haber kaynaklarını veya çevrimiçi incelemeleri kontrol etmeyi unutmayın. Bu sayede en iyi fırsatları yakalayabilir ve bütçenizi zorlamadan şık görünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • artık ucuza bir şey yok, Bursa'da bir sürü avm var ayrıca pazarlara bakabilirsin ya da çarşıya bakacaksın Bursa'da pek bir yer bulamazsın, sorun varsa sorabilirsin.
  • Bursa`da pek bir yer bulamazsın dedikten sonra ne sorabilirim hocam aylık 100-200 bi harçlık var onu da pantolona vermek istemedim.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    genel anlamda söyledim, paulmark var çoğu kişi bilmez klasik-casual tarzı giyim seviyorsan tavsiye ederim fiyatları uygun ve kaliteli ürünleri model olarak da güzel ama ulaşımı sıkıntı terminalin o taraflarda otobüsle gidebilirsin
  • eskı garajda romanlar yere bez serıp bırsuru kıyafet atıyor karma oluyor secıyorsun ne alırsan 2 tl 5 tl
  • Adresini bilmiyorum ama sıcak fırsatlarda denk gelirdim; Yeşim diye bir mağaza vardı, fark edilemeyecek kadar defolu Nike gibi markaların tişörtleri 15-20₺‘den satılıyordu. Hala açıksa gidip bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Bursa`da pek bir yer bulamazsın dedikten sonra ne sorabilirim hocam aylık 100-200 bi harçlık var onu da pantolona vermek istemedim.
    Görükle'de kalıyorsan cuma günü giyim pazarı oluyor
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    keşke tam olarak ne tarafta olduğunu tarif etseniz.. internetten baktım ama tam yer bulamadım. FSM metro istasyonu yanında oturuyorum beşevler mah.
  • LC Waikiki bile pahalı arkadaş ne olacak bizim halimiz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.