Şimdi Ara

Bursa podyumpark gibi mekanlarda nasıl arkadaş yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?

• aa ben de ordayım bana cookshopta magnolia ve bubble tea ısmarlarsan arkadaş olabiliriz

• olur tabi de kaç yaşındasınız

• Bende çok yakınım ama gelmeyeceğim, belki gelirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka new castle veya ot a git kizlarin masasina git selam tanisalim ben xx de masaya otur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir taktik ama biraz eski kalmadı mı yoksa ben mi bilmiyorum öğrenmek ve anlamak için soruyorum yanlış anlama

• gold5555 G kullanıcısına yanıt

Olabilir aslında mantıklı gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

Gelirseniz oralardayım zaten ben çoğunlukla

• tipin 9/10 boyun 185 aşağısıysa bunu yapınca alacağın tek tepki polisi arıyorum bak uzak dur olur. öyle tip ve boy pos varsa da bunları yapmana gerek kalmaz bulunduğun ortamlarda kızlar ilgisini sen daha bişey yapmadan belli eder veya bir modellik ajansı seni scout eder. böyle diyerek şaka yapıyon ama ciddiye alan olur milleti karakollarda süründürürsün kul hakkına girme

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Ne kadarım bilmiyorum ama ig hesabım canefendileri istersen sen yorumla merak ettim dışarıdan bir göz olarak

• Canefendileri C kullanıcısına yanıt

hocam ne zaman uygunsun bunu yüz yüze görüşelim. burdakilere bakma sen kendi halinde duran kızın yanına gidip çat diye çok güzelsin tanışah mı gibisinden yakınlaşırsan tip olsa bile ulan bu sapık mıdır nedir herkesin dibine girip karı kız avlıyo heralde düşüncesi verirsin güzel bir mekana oturursun kızla kesişirsin sana sinyali verir ondan sonra insan gibi yaklaşırsın.

ayrıca podyumparkta rekabet çok ben haftasonu akşam saatleri yani en kalabalık saatlerinde boo mu ne cinsse o şirin itlerden gezdiren elemanlar görüyorum it ufacık bişey orda birsürü kişi yürüyor biri basacak hayvanın boku çıkacak dersin orda it mi gezdirilir ama lavuğun amaç bi kız gelsin de ayy ne şirin köpekmiş diyip sevsin ordan muhabbet vs. işte. otoparkı da biliyosun ki porsche bmw merso dolu.

newcastle denilen yerde de yemek yemiştim hiç güzel değildi bidaha gitmedim belki şimdi değişmiştir ama orayı önermem

• Ben bugün dışarı çıkacağım isterseniz instagram aracılığıyla görüşelim

• Canefendileri C kullanıcısına yanıt

Bugün çok yoğunum ama yarın belki olabilir, özelden yazarım sende müsaitsen görüşürüz.

• boyum yerinde kendime de bakıyorum aslında ama yinede beğenmiyorum kendimi

• mantıklı gibi pekii dümdüz yaklaşayım mı yanlarına selam nasılsın gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.