alerji için doktora gittim bunu verdi. kullanan var mı yan etkilerine biraz baktım falan ama ilaçlar konusunda hep tedirginim danışmak istedim. |
Aerius Kullananların Yorumları
Aerius, alerjik rinit ve ürtiker tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Wirk maddesi desloratadin olan Aerius, histamin reseptörlerini bloke ederek alerjik reaksiyonları önler.
Aerius'un 5 mg'lık dozu, alerjik rinit ve ürtiker semptomlarını 24 saate kadar rahatlatmaya yardımcı olur. İlaç, tek doz olarak alınır ve yiyecekle veya aç karnına alınabilir.
Aerius kullananlar genellikle ilacı iyi tolere ederler. Ancak bazı kişilerde baş ağrısı, ağız kuruluğu veya yorgunluk gibi yan etkiler görülebilir.
Aerius 5 mg Kullananların Yorumları
Aerius 5 mg kullananların yorumları genel olarak olumludur. İlacın alerji semptomlarını etkili bir şekilde rahatlattığını ve yan etkilerinin genellikle hafif olduğunu belirten birçok kişi vardır.
Örneğin, bir kullanıcı "Aerius 5 mg'ı bir yıldan fazla süredir kullanıyorum ve alerji semptomlarımı kontrol etmede çok etkili olduğunu buldum. Baş ağrısı gibi hafif yan etkiler yaşadım ama semptomlara değdi." demiştir.
Başka bir kullanıcı ise "Ürtikerim için Aerius 5 mg kullanıyorum ve semptomlarımı hızla rahatlattığını gördüm. Sadece birkaç saat içinde kaşıntı ve kızarıklık önemli ölçüde azaldı." yorumunu yapmıştır.
Bununla birlikte, herkesin Aerius'a aynı şekilde tepki vermediğini unutmamak önemlidir. İlacı kullanmadan önce doktoruna danışman ve olası yan etkileri göz önünde bulundurman gerekir.