Şimdi Ara

admin ve mod arkadaşlar medeni cesaretinizi gösterin bi fotonuzu koyun (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
3
Favori
17.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

admin ve mod arkadaşlar medeni cesaretinizi gösterin bi fotonuzu koyun

Ben seni sevimli birşey sandıydımdıdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

@Ömer

Kafama takılan soru işaretleri vardı. Geçen sayfalardaki yorumları da görünce o soru işaretleri kalktı.
    Kendini göstermek istediğin tarz/karakterde bir insan değilsin.

Birkaç ay önceye kadar laf soktuğun @citizen'e gelmiş burada muhalefet oluyorsun ki kendisi bir şey demiyorken!, ortada bir şey yokken...

Kaldı ki o laf sokmaya çalıştığın konuda fena da laf yedin. Dua et yöneticiler mesajları vs. hemen sildi. Eğer @citizen 'in yerinde ben olsaydım o mesajları foruma koyar seni rezil rüsva ederdim.

Sonra millet sana laf söyleyince haksız oluyor, uzaklaştırma yiyor. Forum yöneticileri burada çok yanlış yapıyor ama neyse. Konuyu da mahvetmişsin, tebrikler.

Bende bu güne kadar saygıyla takip ettiğim Ömer hocanın gözümde bi anda düşüşünü an be an seyrettim...

• kimse resmini koymak zorunda değil medeni cesaretlede ilgisi yok bu işin...................
  • quote:

@Ömer

Kafama takılan soru işaretleri vardı. Geçen sayfalardaki yorumları da görünce o soru işaretleri kalktı.

Birkaç ay önceye kadar laf soktuğun @citizen'e gelmiş burada muhalefet oluyorsun ki kendisi bir şey demiyorken!, ortada bir şey yokken...

Kaldı ki o laf sokmaya çalıştığın konuda fena da laf yedin. Dua et yöneticiler mesajları vs. hemen sildi. Eğer @citizen 'in yerinde ben olsaydım o mesajları foruma koyar seni rezil rüsva ederdim.

Sonra millet sana laf söyleyince haksız oluyor, uzaklaştırma yiyor. Forum yöneticileri burada çok yanlış yapıyor ama neyse. Konuyu da mahvetmişsin, tebrikler.

Mod alımı kapalı zaten boşu boşuna şow yaptı ömercik.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Hiçbirşey sanıldığı gibi değildir. Nitekim göründüğü gibi de değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -windking

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

matrixin taktığı gözlük neo rayban 3390

hocam Hatay'lı mısın?

Hayir Ankara

Hocam dükkan nerde Axl Roseun gözlüklerden alıcam yabancıya gitmesin para

Faruk senin Ankara da dükkanın var da neden söylemiyorsun? Lensi, gözlüğü gidip elin adamından alıyoruz. PM den adres bekliyorum.

pm attım

Bana niye atmadın ki bende gözlük alıcam

• Bu konu fenaymış.
  • Yüzümü göstermem

• quote:

Yüzümü göstermem

cix

• quote:

Yüzümü göstermem

Görmesini bilen görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Yüzümü göstermem

Görmesini bilen görür

Ellerin, omuzların ve kolların çok yakışıklı.

Yüzünü göremedik ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 4 Temmuz 2010; 23:39:19 >

• quote:

quote:

Yüzümü göstermem

Görmesini bilen görür

Olsun, en azından sadece yöneticiler görebiliyor

@GoldPunch
    Bir gün o da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 4 Temmuz 2010; 22:45:46 >

• quote:

quote:

quote:

Yüzümü göstermem

Görmesini bilen görür

Olsun, en azından sadece yöneticiler görebiliyor

@GoldPunch
    Bir gün o da olur

Face'e girdiğimde arkadaşlık isteği göndereceğim.

• biz üyeler koyamıyor muyuz Kral sen koy ben de meymenetsiz suratımı koyacağım söz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 4 Temmuz 2010; 22:59:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Yüzümü göstermem

Görmesini bilen görür

Ellerin, omuzların ve kolların çok yakışıklı.

Yüzünü göremedik ama.

ben gold'un resmini istiyorum. zac efron tarzı saçları var arkadaşlar görmelisiniz. koymazsan abin fatih'e şikayet edicem gerçek abine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 4 Temmuz 2010; 22:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar fotoraf koyun demişsiniz ,adam koymuş,dalga gecmişsiniz,şekilden şekile sokmuşsunuz.ayip olmamışmı?adam sizi kırmamış resim koymuş.boyle bir sitenin guvenliği ile uğraşıyor ve evde aksama kadar pc başında pinekleyen bi halta yaramayan tiplerin dalga konusu oluyor.
    komik olan programcımı sizmi ?

Sen imzandaki sistemi verdin mi adama?

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Ama bunun kadar komiğini görmedim
    http://www.facebook.com/profile.php?=*********

Benim profilimin linkini koyup dalga geçermiş gibi bunun kadar komiğini görmedim ne demek oluyor?

• gold Kral resim bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbirşey sanıldığı gibi değildir. Nitekim göründüğü gibi de değildir.

Var asla var olmayacaktır!

• Ben bu foruma 26 aralıktan beridir gelmeyim fakat bu konu dışını ilk başlarda çok iyi bilmesemde genede takılırım ama son zamanlar biliyorsunuz ki bozdu ama genede o kadarda değil önceden berbattı her neyse.. şimdi yöneticilerde bir kaç kişi değişmiş.. benim zamanımda patron diye bir yönetci vardı sonra iki üç kişi daha vardı saltuk muydu neydi oda vardı hatırlamıyorum saltuk devam ediyormu bilmiyorum birde Citizen hocamız vardı onu az buz görüyorum forumda kendisini tanımasamda çok iyi bir insan olduğu zaten kendisi belli ediyor ha sakalı yok o koyduğu resime kız muamelesi yapılması benim hoşuma giden bir olay değildir.. bu olay sadece GENETİK yapısıdır diyorum.. ama yaşı kaç olursa olsun ama 15 yaşından beridir programcı olduğu söyleniyorsa gerçekten çok büyük bir başarı elde etmiştir diyorum.

ve yaşı şu an kaç bilmiyorum ama eğerki 89 doğumluysa benimle aynı yaşıtta.. 21 yani.. ama bu öğrenmiş,çabalamış,başarı üstünlük sağlamış programcı olmuşv vallahi citizen hocam seni çok tebrik ediyorum fakat ben 21 yaşıma geldim ama ne yapıyorun ? dersen carreforun ortasında sürünüyorum el alemin şer** ile uğraşıp duruyorum her gün sinir stres.. sonuç yüksek baş ağrısı sonucu otur pc ye.. sinirlerin boşalsın.. ama vallahi diyorum sizi gerçekten tebrik ediyorum.(bu olayı kötü laf olarak algılamayın birazı benimle ilgili çünkü ama gerisi citizen hocamızı tebrik etmek için yazılmıştır.)

Yönetici veya adminisrator olsun bunlarda birer insan fakat her kişi resim koymak zorunda değildir.. isteyen koyar istemeyen koymaz yani merak etsekte etmesekte birşey farkettirmeyecek ayrıca citizene gelince vallahi çok genç bir insan duruyor ama olsun.. kalbi temiz olsun,dürüst,efendi,yardımsever ve sağlam ve temiz kişilikli olsun gerisi önemli değil.

ve diğer yönetici arkadaşların resim koyma isteği kendisinin insafiliyetine kalmıştır.

şimdi buraya resim koyulduğu zaman zaten resim elden ele dolaşıyor şekilden şekile dolaşıyor farkındaysak belki çoğu kimse ondan koymak istemiyor olabilir.

yanlış birşey yazıldıysa affolla..

• quote:

@Ömer

yalnız şöyle bişi var ömer ve citi kanka bildiğim kadarıyla laf sokma falan olayı dalga amaçlı olmasın sen yanlış anlıyor olma

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.