murat nerede ki? taşucuna mı gitti yine? bir ara girdi bir kaç foto attı ters bi laf ettim "hıh"yaptı gitti ondan fotoğraf bekleyen çok var
edit: bu arada @ömer citi konusunda aynen katılıyorum sana.
Burdan gönderdim valla geçenlerde. Mersin'e kadar gidecekti en son bıraktığımda.
22542 küsür mesaj.. saygıyla eğiliyorum ustad, benim o sayıya ulaşabilmem için şimdi 6 sene forumda mı takılmam gerekiyor..
bir de bu konuda, citizen adlı yöneticimize hatun mu arıyoruz acaba, cıbıldak bir pozu var konuda. bir de bendaşız yazmıştım mesajım silinmiş. şimdi ben de foto koyarsam buraya konu çökebilir.. bunun için ne düşünülebilir. sansür mü uygulasak?
benı mod yapın bend eyokleyım :)))
ben de burdayım. forumu denetliyorum sadece, bakem kim uyuyor kim uyumuyor diye..
quote:
Orijinalden alıntı: L4st
mesele tipim var, yok meselesi değil. mesele; özgüven meselesi
sana kuru temizlemeye ver dediler sen üniformayı üstüne giyip resim çektiriyorsun
sana 1-3 3-5 nöbetlerinizi yazıyorum 1ay böyle üstündeki elbisede bol duruyor birdahakine düşük beden bul
@citizen bro sen bakma dalga geçenlere artizsin
resim koymama gerek yok zaten biliyorsunuz beni
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
matrixin taktığı gözlük neo rayban 3390
hocam Hatay'lı mısın?
Hayir Ankara
gazide okuyan bi erkek kardeşin var mı acaba? bir aralar gördüğüm bir çocuğa çok benziyorsun da.
hayır yok
@farukkk yaklaşık 5 buçuk saat önce açılmış kısaltma küfür içerikli başlığın altındaki konuya 12dk önce yorum yazmışınız . Konuyu gerçekten görmediyseniz şikayetlerle ilgilenirseniz sevinirim.