Şimdi Ara

Admin Veya Herhangi Bri Yönetici Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ''MuTLu.'' Nick'li üyeliğimin şifresini unuttuğum için bu hesabı açtım. Cookies bilgilerini sildiğim için, üyeliğim forumdan çıktı ve bir daha giremedim. Şifremin yanlış olduğunu söyledi. Şifremi unuttum butonuna mail adresimi yazdım ve yolladım. Ama, bana mail gelmedi.

Msn adresi ve şifresi, forum şifrem, v.s tüm bilgileri biliyorum acaba nasıl değiştirebilirim şifremi.

Edit: Meğer MuTLu. adlı üyeliğin sahibi ben değilsem. Nereden e mail adresini, forum şifresini, v.s bilgileri nasıl bilebilirim? Bu üyelik ile MuTLu. üyeliğinin IP Numaralarını karşılaştırsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTHLu... -- 12 Temmuz 2008; 23:44:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orumcheeek

Bunda gülünecek birşey göremiyorum.
  • aynen bu arkadasımın üyeliği
    kaç kere patrona musakkaya pm attım
    bi cevap yok
    lütfen yardım edin ya
    kaç gündür arkadasın üyelikle giriş yapıp yönetici arıyorum
  • yalan atıyo inanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTHLu...

quote:

Orjinalden alıntı: orumcheeek

Bunda gülünecek birşey göremiyorum.

Eğer bu forumdan olsaydınız bu durumu da
    />
    butonunu kullanarak yapmanız gerektiğini bilirdiniz diye gülüyor arkadaşımız. Yarın biri çıksa "ben Serdar isimli nickin sahibiyim, o yüzden bu serdar...... nickini aldım" derseniz size kim inanır?

• Sizde haklısınız IP Adreslerini karşılaştırma gibi bir durum varsa buradan anlayabilirler ve forum şifremi biliyorum. ama nedense çıktığından beri girmiyor. Forum şifresi v.s tüm bilgileri biliyorum msn adres şifresi falan. üyelik benim olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTHLu... -- 12 Temmuz 2008; 23:43:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı.
  • Üyeliğimin açıldığı msn adresine giriyorum, ve hiç bir mail gelmemiş şifremi unuttum butonuna yazıyorum yollamıyor mail?
  • junk mail kısmına bakın oraya düşüyor olabilir.

Tektar kontrol edin eğer yine gelmezse uyeliğinize ait tüm bilgileri ve şifre progleminizi belirten bir mail hazırlayıp forumdestek@donanimhaber.com adresine gönderin.

Bu hesabınız da en kısa sürede kapatılacaktır bu tür sorunlarınız için lütfen yeni hesap almak yerine forumdestek@donanimhaber.com adresi ile irtibat kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.