Şimdi Ara

administrator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • byler bi sorum olacak administrator olarak girmek nasıl oluyor??

• Öyle bir giriş daha senin için dünyada yok, bence dünyaya tekrar dönmelisin.
  • id:admin
    pass:admin
    gir istediğini banla,mapi editle,herkesi hyjala çek,küfür et sonra mute at adamlara istediğini yap ama benden aldığını söyleme
    admin olarak girmek diye bir şey yok,gm olarak girmek var
  • Kendi serverını kurarsan girebilirsin admin olarak. Havaya müdahale edersin, geceyi gündüze çevirirsin, istediğini ışınlar, istediğin yere ışınlanırsın. On metre boyunda karakterin olur. Ilidian'a skillsiz tek atarsın.Baya zevkli oluyor bir ara denemiştim ben mangos la.
  • cidden çok güzel oluyo bnde denemiştim set hp olayı baya gzl oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Kendi serverını kurarsan girebilirsin admin olarak. Havaya müdahale edersin, geceyi gündüze çevirirsin, istediğini ışınlar, istediğin yere ışınlanırsın. On metre boyunda karakterin olur. Ilidian'a skillsiz tek atarsın.Baya zevkli oluyor bir ara denemiştim ben mangos la.

gm/admin farklı şeyler
  • nerden geldi aklına bu soru,hani ne oldu da admin ne diye merak ettin.durumu biraz daha açarsan sanırım daha rahat yardımcı olabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Kendi serverını kurarsan girebilirsin admin olarak. Havaya müdahale edersin, geceyi gündüze çevirirsin, istediğini ışınlar, istediğin yere ışınlanırsın. On metre boyunda karakterin olur. Ilidian'a skillsiz tek atarsın.Baya zevkli oluyor bir ara denemiştim ben mangos la.

gm/admin farklı şeyler

Biliyorum. Gm olarak girmenin de dereceleri var, yetkileri derecelerine göre. Class 3 gm neredeyse admin haklarına sahip. Yukarı da saydıklarım gm ye dahilmiydi tam hatırlamıyorum ama birkaç özel yetkisi vardı admin'in.
  • 3. seviye gm admin olarak geçiyor mangos dbsinde officialde naısl sistem uyguladıklarını bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.