Şimdi Ara

administrator şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben okul labaratuarına admin olarak girmek istiyorum. dreamweaver programını yüklemem gerekiyor. programın yüklenmişini flash bellek ile aktardım fakat yine bana admin olmalısın diyor. en basitinden şifreyi öğrenmem gerekiyor. elim kolum bağlandı. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• Bilgisayarı 2 kullanıcılı olarak aç.Oturum açılış penceresine geldiğinde hangi kullanıcadan girceni soruyoya orda ctrl+alt+delete yap çıkan pencerede kullanıcı adına 2 seçenek var biri Administrator yaz olmadı boş bırak enter la bölece girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Bilgisayarı 2 kullanıcılı olarak aç.Oturum açılış penceresine geldiğinde hangi kullanıcadan girceni soruyoya orda ctrl+alt+delete yap çıkan pencerede kullanıcı adına 2 seçenek var biri Administrator yaz olmadı boş bırak enter la bölece girersin.

admin şifresini bilmezse ordan giremez..

ayrıca okul veya şirket pc lerinde admin şifre girilmesinin maksadı bu tarz yükleme vs.. işlemler yapmamanızdır.
    yaptığınız doğru olmayabilir. eğer doğru olduğunu kabul ediyorsanız yetkili kişiden yardım isteyiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

quote:

Bilgisayarı 2 kullanıcılı olarak aç.Oturum açılış penceresine geldiğinde hangi kullanıcadan girceni soruyoya orda ctrl+alt+delete yap çıkan pencerede kullanıcı adına 2 seçenek var biri Administrator yaz olmadı boş bırak enter la bölece girersin.

ayrıca okul veya şirket pc lerinde admin şifre girilmesinin maksadı bu tarz yükleme vs.. işlemler yapmamanızdır.
    yaptığınız doğru olmayabilir. eğer doğru olduğunu kabul ediyorsanız yetkili kişiden yardım isteyiniz.

• evet, şifre olmadan açamıyorum. ama o şifreyi zararlı şeyler yüklenmesin diye koyuyorlar. benim amacım böyle birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

quote:

Bence kabul edebilir denemesinde fayda var.Bazıları kabul ediyo.
  • beyler üni.nin ilk haftası. bölümde in cin top oynuyor. hoca olsa zaten ilk yapacağım iş o. siz galiba yanlış anladınız. ben program kurma bahanesiyle admin şifresi kırmaya çalışmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linuxmint şifre kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz sana kır demiyos ki yöntem bu bildiğim istemiyosan yapma yaf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tesla_

evet, şifre olmadan açamıyorum. ama o şifreyi zararlı şeyler yüklenmesin diye koyuyorlar. benim amacım böyle birşey değil.

arkadaşım dediğim gibi eğer birşey yüklemek istiyor isen ve bunun gerekli olduğu konusunda eminsen
    yetkili kişiden rica et, hiç şifre ile uğraşma versin yetki kur kuracağın programı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.