Bildirim
administrator şifresi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows xp ise şifreyi bilmeden hic birşey yapamssın şireyide değişemezsin tek secenegin ya şifreni bulmak yada windowsu yeniden kurmak -
cia commander isminde bir program var rahatlıkla yapabilrisin arkadaşım.Denedim ve oldu. -
bu program Cia commander nasıl çalışır -
dos üzerinden çalışıyor başlangıç disketi veya cd gibi.Şifreyi değiştiriyor.sonra tekrar eski haline getirebiliyorsun -
Tabi lokalde çalışıyor ya okulda domain varsa ! -
şifreyi kır o zaman, pm le yardımcı olurum -
http://rapidshare.de/files/5169623/mywah.rar.html
Rar pass:www.2baksa.net
Windows Admin Hack
Windows Admin Hack allows you to reset the Administrator password on any PC running Windows 2000 or XP.
When you boot a PC with this CD, a mini version of Linux starts which allows you to reset the Administrator password to anything you want.
Very useful if you ever need to work on a PC, and no one knows the password, or if you ever forget the password to your own PC.
belki yardımcı olur..
-
quote:
Orjinalden alıntı: cesi007
http://rapidshare.de/files/5169623/mywah.rar.html
Rar pass:www.2baksa.net
Windows Admin Hack
Windows Admin Hack allows you to reset the Administrator password on any PC running Windows 2000 or XP.
When you boot a PC with this CD, a mini version of Linux starts which allows you to reset the Administrator password to anything you want.
Very useful if you ever need to work on a PC, and no one knows the password, or if you ever forget the password to your own PC.
belki yardımcı olur..
dostum şunu bi turkçeleştırseydin....
-
Windows Admin Hack
kisacasi:
pc de win2000 veya xp varsa bu sistemin yonetici sifresini resetlemeye yariyor.
bu programin cd si ile baslattigin zaman kucuk bir linux versiyonu baslayacak ve yonetici sifresini senin istedigin bir sifre ile degistirecek
kimse sifreyi bilmedigin zaman veya sifreyi unuttugundan cok kullanisli
(grammerim hep zayifti zaten tarzancasi bu kadar)
-
bu program hakkinda : 2000 in sp4 u yuklu ise calismadigini biliyorum ama sp2 li windows larda caliiyormu bilmiyorum. -
dosya rar gözüküyor başka bişi olmasın -
indir ve tarat..zaten rar dosyası..açılış şifreside yukarda..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X