Şimdi Ara

administrator şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben okul labaratuarına admin olarak girmek istiyorum. dreamweaver programını yüklemem gerekiyor. programın yüklenmişini flash bellek ile aktardım fakat yine bana admin olmalısın diyor. en basitinden şifreyi öğrenmem gerekiyor. elim kolum bağlandı. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• windows xp ise şifreyi bilmeden hic birşey yapamssın şireyide değişemezsin tek secenegin ya şifreni bulmak yada windowsu yeniden kurmak
  • cia commander isminde bir program var rahatlıkla yapabilrisin arkadaşım.Denedim ve oldu.
  • bu program Cia commander nasıl çalışır
  • dos üzerinden çalışıyor başlangıç disketi veya cd gibi.Şifreyi değiştiriyor.sonra tekrar eski haline getirebiliyorsun
  • Tabi lokalde çalışıyor ya okulda domain varsa !
  • şifreyi kır o zaman, pm le yardımcı olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linuxmint şifre kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://rapidshare.de/files/5169623/mywah.rar.html

Rar pass:www.2baksa.net

Windows Admin Hack
    Windows Admin Hack allows you to reset the Administrator password on any PC running Windows 2000 or XP.
    When you boot a PC with this CD, a mini version of Linux starts which allows you to reset the Administrator password to anything you want.
    Very useful if you ever need to work on a PC, and no one knows the password, or if you ever forget the password to your own PC.

belki yardımcı olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: cesi007

http://rapidshare.de/files/5169623/mywah.rar.html

Rar pass:www.2baksa.net

Windows Admin Hack
    Windows Admin Hack allows you to reset the Administrator password on any PC running Windows 2000 or XP.
    When you boot a PC with this CD, a mini version of Linux starts which allows you to reset the Administrator password to anything you want.
    Very useful if you ever need to work on a PC, and no one knows the password, or if you ever forget the password to your own PC.

belki yardımcı olur..

dostum şunu bi turkçeleştırseydin....

• Windows Admin Hack

kisacasi:
    pc de win2000 veya xp varsa bu sistemin yonetici sifresini resetlemeye yariyor.
    bu programin cd si ile baslattigin zaman kucuk bir linux versiyonu baslayacak ve yonetici sifresini senin istedigin bir sifre ile degistirecek
    kimse sifreyi bilmedigin zaman veya sifreyi unuttugundan cok kullanisli
    (grammerim hep zayifti zaten tarzancasi bu kadar)
    -
    bu program hakkinda : 2000 in sp4 u yuklu ise calismadigini biliyorum ama sp2 li windows larda caliiyormu bilmiyorum.
  • dosya rar gözüküyor başka bişi olmasın
  • indir ve tarat..zaten rar dosyası..açılış şifreside yukarda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.