Şimdi Ara

Adminler Bu Yaptınız Hakkaniyetli mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orada neden olarak "konuyla alakasız resim" diyor buda forum kural ihlalidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Mesajda cezalık birşey yok muhtemel kişisel gözüne kestirmiş önceden seni.

Nerede yok, adama kısaca beyinsiz olarak itham etmiş, artı ülke ve dünya gündeminde bu tarz yorumlara 4 gün falan verip gecistiriyorlar ama başka bölümlerde gözünün yaşına bakmıyorlar o yüzden forumda diğer bölümlerdeki adminlerin adaletli olmasını seviyorum aynı şeyi ülke ve dünya gündeminde katı kurallar uygulamaları dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

Konuyla alakasız mesaj, resim diyor...

Resimli mesaj olduğunu bilmiyoruz bile.

• x2yk X kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey dememiş. "Anlamıyorsun kardeşim bir sal anlamıyorsan" demiş. Bunda kötü bir şey yok ki

• Arkadaşlar genele hitaben bilgilendirmek maksadıyla yazıyorum.

Her zaman bu tip alınan uzaklaştırma cezalarını tek bir mesaja/sebebe bağlamayınız.

Çoğunlukla bu tip uzaklaştırmalar ısrarla tekrar edilen geçmiş hataların bir sonucudur, takdir ettiğiniz şekilde çoğunlukla silip geçilebilecek bir mesaj bu tip bir uzaklaştırmanın sebebi değildir.

Forumdaki çoğu aktif üyeyi sizler kadar, hatta çoğu zaman sizlerden daha yakın tanıyoruz. Büyük bir ekibimiz var ve adaletli olabilmek adına kendi içimizde bizler de yardımlaşıyoruz.

Bu arada bir sebepten ceza alan arkadaşlar hatalarını en iyi kendileri bilirler, asıl bu tarz konular ile tek bir karanlık pencereden yönetim karşıtı bir görüş oluşturmak hak değildir.

Ceza alan arkadaşımızın bu üyeliği acaba forumda açtığı kaçıncı hesabıdır kendisine sormak isterim.

Bazı arkadaşlarımız yine de ikna olmayacak olsalar da görev başındayız, keyifli forumlar :)

@Blur

• Technopat deme kafayı yiyeceğim, forum yöneticileri tam bir beyni "sevilesi" insanlar. Sırf bunlar yüzünden takip etmiyorum, videolarına da her gördüğümde *dislike" atıp çıkıyorum. Beynini sevdiğimin "technopat adminleri".

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt

Aynen bende bunu demek istedim, bu mesaja aşağı yukarı 7 veya 15 gün ceza verilir ama 120 gün olması için arkasında bir takım geriden gelen olaylarında etkisi olduğu için verilmiştir diye düşünüyordum ki siz de açıklamışiniz zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.