< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ekim 2020; 13:37:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ekim 2020; 13:37:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mesajda cezalık birşey yok muhtemel kişisel gözüne kestirmiş önceden seni.
|
insanlar bu yüzden forumdan soğuyo,1 sayfa küfür yazan adamlara 3-5 gün ceza veriyolar |
Buna ceza veren adminin adminliğinden şüphe ederim ben, o kadar küfür edenlere müsaade et gel bu yorum için adamı 120 gün banla
|
Amin olabilmenin bir standardı varmış,yoksa klavyeye basmayı bilip önüne gelen her elemanı admin mi yapıyorlar?
|
Forum destekte cezayı veren kişi dışında biri değerlendirirse kaldırır zaten cezayı hocam. Üst yöneticileri tanımıyorum forumun sahibi gun diye biriymiş. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 3 Ekim 2020; 13:31:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
insanlar bu yüzden forumdan soğuyo,1 sayfa küfür yazan adamlara 3-5 gün ceza veriyolar |
Forum destekte cezayı veren kişi dışında biri değerlendirirse kaldırır zaten cezayı hocam. Üst yöneticileri tanımıyorum forumun sahibi gun diye biriymiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |