Şimdi Ara

ADMİNLER ÖZEL MESAJLARIMIZI OKUYOR [SS] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Konu sahibine bölüm uzaklaştırması verilmiş!Niye acaba?
    niyeeeee acabaaaaaaaaaaaaaaa niye acabaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahaha
  • Utanmaz reziller ayıp ayıp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı bir forumda yöneticilik yaparken özel mesaj şikayeti gelince okunabiliyordu yada moderatörler okuması gerekirse, üye yoneticileri (adminin bir altı) izin vermesi gerekiyordu. Öyle dur bakayım özel mesaj okuyayım gibi değildir tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi isyan başlatmak şart oldu artık.KİMLER BENİMLE BU YOLDA BAN YEMEYE HAZIR ?

• ben şimdi özel mesajlarımdan arkadaşımın biriyle konuşurken isim vermeden adminin tekine sövsem banlar mı beni acaba
  • Bir olayda benim başıma gelmişti yönetici öm larım hakkımda bana suçlama yapmıştı.

• Anlık olarak insanların birbirine gönderdiği yüzlerce mesaj var, şikayet olmadığı sürece kimse açıpta tek tek okumaz o mesajları merak etmeyin.

• wizi_emre kullanıcısına yanıt
    sen öyle san. bu iş için adam bile almış olabilirler.

ki senin kafan da iyimiş, adamlar bildiğin illegal iş yapıyor. şikayet edilen mesajları okyoruz vs desen neyse. keyfine göre istediği her mesajını okuyorlarmış. bi zahmet sen de sesini çıkar da tepki koy.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Kendimde bir web sitesine sahibim ve internette bulunan tüm sistemlerde istenildiğinde özel mesajlar okunabilir. Herşey veritabanında tutuluyor ve phpMyAdmin üzerinden girildiğinde ulaşılabilir. O zaman tüm internet sitelerine tepki koymalıyız.

• wizi_emre kullanıcısına yanıt
    ethik sahibi insanlar onu yapmaz, ki emin değilim ama o sistemler de veritabanına isteyengitsin okusun diye yapmıyor o sistemleri. ek olarak kanuni olarak yaptırım olduğunu da düşünüyorum.

bankalar veri tabanına erişen adam neden erişti diye cevap veremiyorsa yaptırım uygulayıp işten atıyor. demiyrolar ki veritabanı zaten açık isteyen bakabilir.
  • Millet hesabıma giriyordu , konu açıyordum siliyorlardı. Hatta hesabıma yanlışlıkla giren bir adam konu açmıştı ordan patlamıştı tabii açılan her konuyu sildiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 1 Haziran 2019; 20:41:41 >
  • amerikayı yeniden mi keşfediyorsunuz?
    bütün forum scriplerinde vb. özel mesaj atılan sistemlerde özel mesajlar okunabiliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 1 Haziran 2019; 20:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ethik sahibi insanlar onu yapmaz, ki emin değilim ama o sistemler de veritabanına isteyengitsin okusun diye yapmıyor o sistemleri. ek olarak kanuni olarak yaptırım olduğunu da düşünüyorum.

bankalar veri tabanına erişen adam neden erişti diye cevap veremiyorsa yaptırım uygulayıp işten atıyor. demiyrolar ki veritabanı zaten açık isteyen bakabilir.
    normal bir sitede zaten izin verilen kişiler bu tür mesajları okuyabilir ve bunu okuyanlar ise tecrübelidir ve gerekli olduğunda kullanır. bazen güvenlik amaçlı bazen başka amaçlı olarak kullanmak gerekebilir.
    bankalar tabi ki üstüne düşerler çünkü ortada çok büyük bedel var. öyle herkes de elini kolunu sallaya sallaya bağlanamaz :D

şimdi twitter direkt mesajları sizce okuyamıyor mudur?
    ha uğraşmıyordur ama önemli bir kanuni durum ile karşı karşıya kaldığında her türlü bilgiyi ilgili taraflara iletir!

donanımhaber zaten üyelik sözleşmesinde bunu belirtmiş siz de okudum demişsiniz öyle üye olmuşsunuz.

çok mu özel bilgi paylaşıyorsunuz da pm'den rahatsızlık duyuyorsunuz onu anlamıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Bu ne demek kardeşim bu ne demek!

kişisel verileri koruma kanunu diye bir şey var ey yönetim!!!

yönetimden açıklama bekliyoruz.

kişisel verilerinizi bi yerlere mi satıyorlar diyorsunuz? :D
    kişisel verilerin korunması gizli kalması ve paylaşılmamasını kapsar.

site yönetimi her türlü veriye mülkünde erişme hakkına da sahiptir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BoomBookTR

kişisel verilerinizi bi yerlere mi satıyorlar diyorsunuz? :D
    kişisel verilerin korunması gizli kalması ve paylaşılmamasını kapsar.

site yönetimi her türlü veriye mülkünde erişme hakkına da sahiptir :D

Alıntıları Göster
    Zaten özel mesajların yöneticiler tarafından okunabilmesi yasal olarak yasak olsaydı, piyasada bulunan onlarca ücretli ve ya ücretsiz script veritabanına kaydederken özel bir şifreleme kullanırdı. Peki var mı böyle bir şey... 15 senedir gördüğüm hiç bir scriptte böyle bir şey yok. Ama paylaşılamaz. O konuda da haklısın.

• vay be ben de diyorum neden ps4 kardeşliği konusunda oyun hesabı satınca mıllet pmden degil de illa telefon verıp whatsaptan ıstıyolar, yonetım daha doğru dürüst admin seçemiyo demek ki, mesajlardan hesap çalacak derecede özenle seçilmiş admin yapılmış kişiler var
  • Adminler bakmıyor zaten yönetici olarak aldıkları tipler bakin çoğu donanimhaberde surekli trolluk yapan kişiyi moderator yapmış bu insan yetki elinde olunca ne yapmaz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.