Şimdi Ara

ADMİNLER ÖZEL MESAJLARIMIZI OKUYOR [SS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı konuyu yıllar önce ben de açtım, bugünkü ilgiyi görmese de adminlerden biri cevap yazmıştı.

Ne özelimiz kaldı ne de rahatımız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu yanlış anlaşılıyor herhalde. Özel mesajlara sadece çok az sayıda admin erişebiliyor onlarda ilgili mesaj şikayet edilirse. Yani kimse durduk yere şu üyenin mesajlarına bakayım diyemez. Kaldı ki senelerdir var bu madde bunu okuyup kabul ederek üye oluyorsunuz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her forumda olan klasik üyelik sözleşmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Arkadaşlar şu yanlış anlaşılıyor herhalde. Özel mesajlara sadece çok az sayıda admin erişebiliyor onlarda ilgili mesaj şikayet edilirse. Yani kimse durduk yere şu üyenin mesajlarına bakayım diyemez. Kaldı ki senelerdir var bu madde bunu okuyup kabul ederek üye oluyorsunuz .
    Yönetmelige gore Sözleşmede hersey acik net ve akilda soru isareti kalmayacak bir sekilde ayrintili yazilmasi gerekmez mi. Herseyi detayli yazmissiniz ama genel bir tabir olarak "adminler" kelimesini kullanmişsiniz. Oraya belirli adminler hatta o adminler kimse isimleri yazilmasi gerekmez miydi. Adminler diye genel tabir kullanılınca 100 kişisinz nerdeyse yanlis anlaşiliyor jeolog bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 31 Mayıs 2019; 20:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi bilmiyorum pek ama yazdıklarına göre ve kimse şimdiye kadar bir şey demediğine göre hukuki açıdan bir sorun yok diye düşündüm
  • Bence bir üye ile ilgili kanıtlar ve mahkeme kararı olduğunda bu üyenin özel mesajlarına bakılabilmesi kadar doğal bir şey yoktur diye düşünüyorum.

Zaten bu yetki özellikle seçilmiş üst düzey yöneticilerde bulunmakta, yani her önüne gelen bu yetkiye sahip değil.

Şikayet edilen bir üyenin yazışmalarına bakılabilir, bunun haricinde yöneticiler her üyenin yazışmalarına bakamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 31 Mayıs 2019; 20:23:45 >
  • Okur okumaz mı sandınız abd’nin koca şirketlerinin bilgilerini yine abd’nin 3 harfli kurumları okuyor.

İlla özel bir görüşme yapacaksanız mektup atın.

• dh pm de neden birbirinize önemli bilgileri verirsiniz ki zaten? bu tarz forumlarda tüm yetki adminlerde zaten, bu maddeyi koymasa çoğu kişi bunu bilmiyor olacaktı ama onlar tarafından gayet basit bir işlem.
    diğer platformlar da okunuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Bence bir üye ile ilgili kanıtlar ve mahkeme kararı olduğunda bu üyenin özel mesajlarına bakılabilmesi kadar doğal bir şey yoktur diye düşünüyorum.

Zaten bu yetki özellikle seçilmiş üst düzey yöneticilerde bulunmakta, yani her önüne gelen bu yetkiye sahip değil.

Şikayet edilen bir üyenin yazışmalarına bakılabilir, bunun haricinde yöneticiler her üyenin yazışmalarına bakamaz.
    Evet ama şöyle düşün, sen bi adminsin ve bi üyenin pmde neler konustugunu merak ediyosun. Yan hesabindan o uyeyi sikayet edip admin hesabından bakmaz mısın?

• Şu saçmalığı düzeltin@gun
  • quote:

Hayır, şikayet geldiği durumda mesajın içeriği görüntülenebiliyor.

Alıntıları Göster
    Madde de öyle yazmıyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

dh pm de neden birbirinize önemli bilgileri verirsiniz ki zaten? bu tarz forumlarda tüm yetki adminlerde zaten, bu maddeyi koymasa çoğu kişi bunu bilmiyor olacaktı ama onlar tarafından gayet basit bir işlem.
    diğer platformlar da okunuyor zaten.
    Pm nin açılımı private messagedir. Özel ve önemli bi konu olduğunda pm kullanılmalidir. Ozmaan pm demeyelm adminlere açık konusma penceresi olarak değiştirelim adını

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Pm nin açılımı private messagedir. Özel ve önemli bi konu olduğunda pm kullanılmalidir. Ozmaan pm demeyelm adminlere açık konusma penceresi olarak değiştirelim adını

Alıntıları Göster
    f35lerin kodlarını yazmıyoruz herhalde pm'den, gizlilik düşünen birisi zaten "forum" gibi bir sitede pm den özel bilgilerini vermez.
  • quote:

Yönetmelige gore Sözleşmede hersey acik net ve akilda soru isareti kalmayacak bir sekilde ayrintili yazilmasi gerekmez mi. Herseyi detayli yazmissiniz ama genel bir tabir olarak "adminler" kelimesini kullanmişsiniz. Oraya belirli adminler hatta o adminler kimse isimleri yazilmasi gerekmez miydi. Adminler diye genel tabir kullanılınca 100 kişisinz nerdeyse yanlis anlaşiliyor jeolog bey.

Alıntıları Göster
    Madde gayet net aslında hocam. Admin tabiri genel bir tabir değil. Forumda yöneticiler ve adminler mevcut. Normal moderatörlerin yani yönetici tittle'ı olanların böyle bir yetkisi yok. Admin tittle'ına sahip az sayıda kişi var. Bu bilgiler 2009 yılında açılmış olan şu konuda anlatılıyor.https://forum.donanimhaber.com/genel-bilgiler--34726673

• beğenmeyen çektirsin gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

f35lerin kodlarını yazmıyoruz herhalde pm'den, gizlilik düşünen birisi zaten "forum" gibi bir sitede pm den özel bilgilerini vermez.

Alıntıları Göster
    hocam siz sanırım pm yi pek aktif kullanmıyorsunuz o yüzden sizi pek rahatsız etmedi bu durum. ama ben sürekli konuşuyorum kişisel bilgilerimi veriyorum, pmdeyiz diye rahat rahat argo kelimeler kullanarak konuşabiliyorum, en basitinden kız arkadaşım oluyor onunla sohbet ediyorum. kız bana numarasını veriyor mesela instagramını veriyor sosyal medyasını veriyor bunları neden bi 3. şahıs görsün ? özelimiz değil mi burası bizim ? ama suç adminlerde değil suç bizde, hiç okumuyoruz sözleşmeyi. en başından okusaydım 1 kişiyle bile pmden konuşmazdım. bundan sonra donanımhaber pmsini kullanmicam. zaten biz ne kadar konuşursak konuşalım bu sistem değişmez adamlar istediği zaman kendi profiliymiş gibi açıp bakar benim mesaj kutumu. sadece herkes bilgilensin ona göre pm den diğer insanlarla konuşsun diye açtım bu konuyu, bişeyin değişeceğinden değil. ki şu saatten sonra değiştirdik artk görmüoruz deseler bile inanmam o ayrı konu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Madde de öyle yazmıyor ama.

Alıntıları Göster
    "Forumda rahatsızlık verme ihtimali bulunan ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin "

Bir üyenin bu şartlara sahip olabilmesi için şikayet edilmiş olması gerekiyor hocam. Hiçbir admin durup dururken "şu üye forumu rahatsız edecek pmlerine bakıyım" demez, dese bile sistem buna izin vermez.

• quote:

hocam siz sanırım pm yi pek aktif kullanmıyorsunuz o yüzden sizi pek rahatsız etmedi bu durum. ama ben sürekli konuşuyorum kişisel bilgilerimi veriyorum, pmdeyiz diye rahat rahat argo kelimeler kullanarak konuşabiliyorum, en basitinden kız arkadaşım oluyor onunla sohbet ediyorum. kız bana numarasını veriyor mesela instagramını veriyor sosyal medyasını veriyor bunları neden bi 3. şahıs görsün ? özelimiz değil mi burası bizim ? ama suç adminlerde değil suç bizde, hiç okumuyoruz sözleşmeyi. en başından okusaydım 1 kişiyle bile pmden konuşmazdım. bundan sonra donanımhaber pmsini kullanmicam. zaten biz ne kadar konuşursak konuşalım bu sistem değişmez adamlar istediği zaman kendi profiliymiş gibi açıp bakar benim mesaj kutumu. sadece herkes bilgilensin ona göre pm den diğer insanlarla konuşsun diye açtım bu konuyu, bişeyin değişeceğinden değil. ki şu saatten sonra değiştirdik artk görmüoruz deseler bile inanmam o ayrı konu :D

Alıntıları Göster
    Siz zaten şuan olana da inanmıyorsunuz ki.

Kimsenin profiline girip pmlerini görmek gibi bir durum yok. Sistemsel olarak mümkün değil yani. Şikayet edildiği taktirde şikayet edilen mesajın içeriği görüntülenebiliyor.

• quote:

"Forumda rahatsızlık verme ihtimali bulunan ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin "

Bir üyenin bu şartlara sahip olabilmesi için şikayet edilmiş olması gerekiyor hocam. Hiçbir admin durup dururken "şu üye forumu rahatsız edecek pmlerine bakıyım" demez, dese bile sistem buna izin vermez.

Alıntıları Göster
    hocam mesela bi admin bi üyenin pmden ne konuştuğunu merak etse, yan hesabından o kişiyi durduk yere şikayet etse, sonra admin hesabına geçip bakamaz mı ? bence bakar. sorun da tam olarak bu zaten.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.