Şimdi Ara

ADMİNLER ÖZEL MESAJLARIMIZI OKUYOR [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @endofthegame hocam ile ben iyi biliriz.
    Özel mesajımıza "şikayet" bile yokken okuyup ikimizide banlamışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsaplarinizi okunmadigini mi saniyorsunuz?
    bir urun bedava ise urun sizsinizdir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu geç bir ara forumda açık vardı sürekli hesap değişiyordu başka mesajlar okunuyordu dandik ölmeye mahkum bi site işte

• Kurucular her şekilde okur, görür, bilir.

Hemen her sistemde böyledir. Boşuna itiraz etmeyin.
  • Ya ben bunun yasa dışı olduğunu düşünmüyorum. Adamlar üyelik kurallarında yazmışlar işte. Sizin bu kuralları okumanız lazım. İsmini özel mesaj koymuşlar ama o maddeyi bilerek özel mesaj kısmına kişisel bilgilerinizi yazmazsınız, olur biter.

Ama düşündüm de, bu madde hep mi vardı yoksa yeni bir madde mi, o önemli. Çünkü yeni bir maddeyse, insanlar bu durum yokken bu foruma üye olup bir sürü özel mesaj attılar ve belki kişisel şeyler yazdılar. Bu maddenin ortaya çıktığından haberdar olmayabilirler ve eski özel mesajları okunabilir.

Sonuç olarak, eğer bu madde sonradan eklendiyse yasal olmayan bir durum vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Bu ne demek kardeşim bu ne demek!

kişisel verileri koruma kanunu diye bir şey var ey yönetim!!!

yönetimden açıklama bekliyoruz.

O kanun izin veriyor zaten buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumuş

Ya ben bunun yasa dışı olduğunu düşünmüyorum. Adamlar üyelik kurallarında yazmışlar işte. Sizin bu kuralları okumanız lazım. İsmini özel mesaj koymuşlar ama o maddeyi bilerek özel mesaj kısmına kişisel bilgilerinizi yazmazsınız, olur biter.

Ama düşündüm de, bu madde hep mi vardı yoksa yeni bir madde mi, o önemli. Çünkü yeni bir maddeyse, insanlar bu durum yokken bu foruma üye olup bir sürü özel mesaj attılar ve belki kişisel şeyler yazdılar. Bu maddenin ortaya çıktığından haberdar olmayabilirler ve eski özel mesajları okunabilir.

hocam bizim türk milleti bugüne kadar hangi sözleşmeyi okumuş da bunu okuyacak ki ? eminim forumun %98 i bilmiyordu bu maddeyi ve sayemde öğrendi.

• quote:

Ya ben bunun yasa dışı olduğunu düşünmüyorum. Adamlar üyelik kurallarında yazmışlar işte. Sizin bu kuralları okumanız lazım. İsmini özel mesaj koymuşlar ama o maddeyi bilerek özel mesaj kısmına kişisel bilgilerinizi yazmazsınız, olur biter.

Sonradan eklendi diye biliyorum, öncesinde mesaj sadece şikayet edildiğinde okunması sözkonusu idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

hocam bizim türk milleti bugüne kadar hangi sözleşmeyi okumuş da bunu okuyacak ki ? eminim forumun %98 i bilmiyordu bu maddeyi ve sayemde öğrendi.

Alıntıları Göster
    Doğru ama bir mahkemeye çıktığında bunu gerekçe olarak sunsan haksız bulunursun, bunun bilincinde ol :)
  • quote:

Doğru ama bir mahkemeye çıktığında bunu gerekçe olarak sunsan haksız bulunursun, bunun bilincinde ol :)

Alıntıları Göster
    hocam senin yan çar admin falan mı kimin tarafındasın anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

hocam senin yan çar admin falan mı kimin tarafındasın anlamadım

Alıntıları Göster
    Taraf tutmuyorum. Olaylara yaklaşımım böyledir her zaman :D
  • E Özel Mesaj’ın ne’ özel’liği kaldı alenen ortada imiş. DH saçma sapan işlerine devam ediyor. Sanıyor ki insanlar vazgeçemez bu forumdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MESAJLARIMIZI İSTEDİKLERİ ZAMAN OKUYABİLENLER TAM LİSTE:

powerstorm

cagri105

Barlas

Blur

DENIZCISERKAN

conjure

deyvidey

Lacrymatoire

Özgür Can

spqrty

rds

Thomas Anderson

séfakavil

Jlozde

slat21

DriveMaN

kocaballi

powermoon

exerion

Man Down

BlogKaan

JoeyBane

saintroyo

Sleeep

ecay

Janti

barhonda

DHTeSt

GurcellOnline

Process64

TwiNKie...

Jeolog.

furi

fenerliso

Cool Boy

serkanertekin

fbsrkc06

bkaakco

ferhatcandas

Supervisor_

Nétwork

cro@oan

Manuel Neuer

- The Stig -

anyhill

cagri561

Charles Bartowski

Markus Schulz

mertburak312

WISDOM

purple

Pisagor

Tenebrio

Nessqwe

SHADOW

şu.öteki

Astekiv

buronya

karaagacylmaz

basicodemine

hscdsgn

• Mesajların okunmasını tabiki savunmuyorum fakat madem özel hayatın gizliliği konusunda endişeleriniz var o zaman Whatsapp,İnstagram,Facebook,Google servisleri,Microsoft servislerini kullanmayarak bu "duyarlılığınızı" oradada gösterin. Dünyada en çok sosyal medya kullanan,en çok vakit geçiren ilk 10 ülkeden birisi Türkiye. DHnin yaptığı şey bu adını saydığım markaların yaptıklarının yanında devede kulak kalır.

• Bunu 1 sene önceden demişlerdi,zaten forumda konuştuğum herkesle arkadaşlığı whatsapp tarafına taşıdım,yabancılar okusun sorun değil

• Eskiden olsa 50 tane yönetici şu konuya gelir yorum bırakır, sorulara cevap vermeye çalışırdı falan. Şimdi bakıyorum 1 tanesi bile konuya uğramamış. Bütün yönetim Fetöden içeri alındı heralde, forum ölmüş ağlayanı yok.
  • pm den çek satışlarında kodlar neden patlıyor belli oldu

• Kimse durduk yere sizin pmlerinizi okumuyor arkadaşlar merak etmeyin. Madde'de açıkça belirtilmiş hangi şartlarda okunabileceği.
  • Türkiye orta doğusunda sıradan bir gün daha..
    Hadi uplayalım

Hiç bir yerde veri güvenliğimiz yok zaten de Acaba buradaki ne kadar derin.. Biz mi felaket senaryosu yazıyoruz orası kapalı kapılar, belli olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 31 Mayıs 2019; 14:41:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.