Şimdi Ara

ADMİNLER ÖZEL MESAJLARIMIZI OKUYOR [SS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde forumda birçok psn hesabı da bu şekilde çalındı. Bu forumda mesaj atmadan önce 40 defa düşünün arkadaşlar. Bu yapılanda çok ciddi yasal bir suç zaten
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Hocam sen çok fazla ünlem kullanıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminler her zaman haklıdır benim mesajlarımı istediklerinde okuyabilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Mesajların okunmasını tabiki savunmuyorum fakat madem özel hayatın gizliliği konusunda endişeleriniz var o zaman Whatsapp,İnstagram,Facebook,Google servisleri,Microsoft servislerini kullanmayarak bu "duyarlılığınızı" oradada gösterin. Dünyada en çok sosyal medya kullanan,en çok vakit geçiren ilk 10 ülkeden birisi Türkiye. DHnin yaptığı şey bu adını saydığım markaların yaptıklarının yanında devede kulak kalır.
    onlarda okunuyor mu?

facebook,google falan yargılanmadı mı? sonucunda bir şey olmadı

sanmıyorum öyle olduğunu,politikacılar dahi kullanıyor dünyada,ortalık ayağa kalkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Kimse durduk yere sizin pmlerinizi okumuyor arkadaşlar merak etmeyin. Madde'de açıkça belirtilmiş hangi şartlarda okunabileceği.
    hocam sen mesela şuan istesen benim pmleri okuyabilir misin yoksa birinin beni şikayet mi etmesi lazım
  • ben anlamadım bu madde üye olurken kabul ettiğimiz madde değil mi madem okunmasını istemiyorsunuz mesajlarınızın üye olmayın adamlar yazmış oraya sizde kabul etmişsiniz

yanlış anlaşılmasın ben de okunmaması taraftarıyım ama böyle bir madde var ve kullanıcılar tarafında bilerek ya da bilmeyerek kabul edilmiş

ben anlamam ama burada bi hukuksuzluk göremedim

gerçi gördüklerimizden sonra hukuksuzlukları normalleştirmiş de olabilirim

edit: got konusunda jamie ve cersei nin sarılırkenki resimlerini attım 1 hafta ban yedim aynı konuda farklı dizi ve filmlerin bile spoilerlerı doluydu

yine 5 sezonluk bi dizi konusunda 1. sezonla ilgili bir şey yazdım ve 1 hafta ban yedim spoiler dediğin maksimum 1 yıldır 5 yıllık şeyin spoilerı olmaz

önce bu saçma spoiler konsuna bi şey yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD_A_MAN -- 31 Mayıs 2019; 16:44:19 >

• PM çok az kullanan biri olarak iğrendim.
  • Ona göre cd key oem key paylaşın özel mesajla. 6 ay sonra key patladı diye konu açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Aynı şekilde forumda birçok psn hesabı da bu şekilde çalındı. Bu forumda mesaj atmadan önce 40 defa düşünün arkadaşlar. Bu yapılanda çok ciddi yasal bir suç zaten
    Yuh yahu ! Gerçektenmi ?

Sonuçta adamlar sitenin kodlarına sahip okuyabilme olanakları var ama hırsızlık başka bir boyut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam sen çok fazla ünlem kullanıyorsun.
    hocam, başka türlü öfkemi nasıl ifade edebilirim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

hocam sen mesela şuan istesen benim pmleri okuyabilir misin yoksa birinin beni şikayet mi etmesi lazım

Alıntıları Göster
    Hayır, şikayet geldiği durumda mesajın içeriği görüntülenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Hayır, şikayet geldiği durumda mesajın içeriği görüntülenebiliyor.

Alıntıları Göster
    Hocam

Benim malum fotolarımı da gördünüzü söylemeyin @SHADOW

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Yuh yahu ! Gerçektenmi ?

Sonuçta adamlar sitenin kodlarına sahip okuyabilme olanakları var ama hırsızlık başka bir boyut.

Alıntıları Göster
    Kodlara developerlar erişir bunlar sıradan adminler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

ben anlamadım bu madde üye olurken kabul ettiğimiz madde değil mi madem okunmasını istemiyorsunuz mesajlarınızın üye olmayın adamlar yazmış oraya sizde kabul etmişsiniz

yanlış anlaşılmasın ben de okunmaması taraftarıyım ama böyle bir madde var ve kullanıcılar tarafında bilerek ya da bilmeyerek kabul edilmiş

ben anlamam ama burada bi hukuksuzluk göremedim

gerçi gördüklerimizden sonra hukuksuzlukları normalleştirmiş de olabilirim

edit: got konusunda jamie ve cersei nin sarılırkenki resimlerini attım 1 hafta ban yedim aynı konuda farklı dizi ve filmlerin bile spoilerlerı doluydu

yine 5 sezonluk bi dizi konusunda 1. sezonla ilgili bir şey yazdım ve 1 hafta ban yedim spoiler dediğin maksimum 1 yıldır 5 yıllık şeyin spoilerı olmaz

önce bu saçma spoiler konsuna bi şey yapın
    Öyle saçma bir şey yok, kafanıza göre madde koyamazsınız koyduğunuz maddeler kişisel hak ve özgürlüklerinizi ihlal edemez devlet bile mesaj okumak için mahkeme kararı istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Hocam

Benim malum fotolarımı da gördünüzü söylemeyin @SHADOW

Alıntıları Göster
    Töbe de hocam ramazan ramazan

• Özel mesajlardan yaptığım oyun hesabı alışverişlerimde hesaplar çalındı.demekki tesadüf değil.eğer yöneticiler hırsızlık yaptıysa kendi yandaşlarına verdiyse sattıysa haram olsun yazıklar olsun.allah belanızı versin.

• KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Onlardada vardır illaki ama hiç facebook hesabım patlamadı ama dh de pm den satışını yaptığım oyun bikac gün sonra patlıyor.tesadüfmü değil...

• Birçok site için olağan durum bu.
    Kayıt olduğunuz/daha doğrusu hepimizin" next " diye geçtiğimiz o ferman gibi yazıtlarda neler neler yazıyor.

Özel mesaj okuma sadece bu foruma has değil.

Mesela girin sahibinden .com'a , satıcıya "Gittgidiyor üzerinden ilan açabilir misiniz" diye mesaj atın bakalım ne oluyor o mesaja

Yasal mı deği mi bilmem ama" etik" olmadığı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 31 Mayıs 2019; 19:19:0 >
  • Okusunlar Türkçe öğrenirler

• Amazondan sonraki en büyük rezalet.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.