ben daha önce numaramı vermiştim . ama uzun süredir foruma girmiydum . ve şimdi girmeye çalıştığımda , telefon numarası gerektiren yerlere mesaj atamadığımı farkettim . ve PM de atamıyorum .
tekrar telefon numaramı verip , yeni bir onay kodu almak istedim . ancak numaramı yazdığımda , ""Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! "" diye bir hata verdi . sizden ricam : Acaba gsm bilgilerimi sıfırlayabilirmisiniz ? böylece tekrar bir onay kodu alabilirim . teşekkürler
niye kimse yardımcı olmuyo ?
ya rezilliğe bakarmısınız . ben bu siteyi çok mu yanlış tanımışım ? ben bu forumu herkese tavsiye ederdim . ama artık uzak durun diycem o derece . tam 15 gündür cevap gelmedi ya . çok mu zor bu işle ilgilenmek ?
adminlere pm de gönderilmiyo . bu ne arkadaş ya off . çıldırcam
quote:
Orijinalden alıntı: yürüyedur1993 adminlere pm de gönderilmiyo . bu ne arkadaş ya off . çıldırcam
bende de aynı sorun var kardeşim :( kimseye pm atılmıyo :(
yürüyedur1993; sıfırlamayı denedim, kontrol edip sonuç bildirirseniz sevinirim.
dreej12; aynı şekilde sizde deneyin lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: rds yürüyedur1993; sıfırlamayı denedim, kontrol edip sonuç bildirirseniz sevinirim.
"Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " diyor . yani sorun devam etmekte..
Bütün sorunlarım çözüldü teşekkürler herkese
"Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " aynı hatayı bende alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SpreXX "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " aynı hatayı bende alıyorum
rds ye mesaj atın , sıfırlama işlemi yapsın tamamdir
quote:
Orijinalden alıntı: dreej12
quote:
Orijinalden alıntı: SpreXX "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " aynı hatayı bende alıyorum
rds ye mesaj atın , sıfırlama işlemi yapsın tamamdir
GSM numaranızı onaylamadan özel mesaj gönderemezsiniz.
benim sorunuma hala çözüm yokkkk biri halletsin artık şu şeyi lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: yürüyedur1993
"Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " diyor . yani sorun devam etmekte..
Böyle diyorsa numara gerçekten kayıtlıdır, başka bir hesabınızda olabilir. Başka bir numara deneyin ya da numarayı bana pm'den atın ben de hangi hesapta olduğunu söyleyeyim.
en iyisi ben babmın telefon numarasıyla en baştan üye olayım
quote:
Orijinalden alıntı: yürüyedur1993
en iyisi ben babmın telefon numarasıyla en baştan üye olayım
Baştan üye olmanıza gerek yok, bu üyeliğe o telefon numarasını girin yeterli.
peki teşekkür ederim
Neden böyle bir koruma varki ücretsiz bişey vermiyorsunuz ki?
Ben daha önce hiçbir hesapta numaramı onaylamadığım halde bu hata çıkıyor ? Telefon numaramı onaylıyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme