Şimdi Ara

ADMİNLER . SMS ONAY SİSTEMİ HAKKINDA SORUNUM VAR ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha önce numaramı vermiştim . ama uzun süredir foruma girmiydum . ve şimdi girmeye çalıştığımda , telefon numarası gerektiren yerlere mesaj atamadığımı farkettim . ve PM de atamıyorum .

tekrar telefon numaramı verip , yeni bir onay kodu almak istedim . ancak numaramı yazdığımda , ""Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! "" diye bir hata verdi . sizden ricam : Acaba gsm bilgilerimi sıfırlayabilirmisiniz ? böylece tekrar bir onay kodu alabilirim . teşekkürler

• niye kimse yardımcı olmuyo ?
  • ya rezilliğe bakarmısınız . ben bu siteyi çok mu yanlış tanımışım ? ben bu forumu herkese tavsiye ederdim . ama artık uzak durun diycem o derece . tam 15 gündür cevap gelmedi ya . çok mu zor bu işle ilgilenmek ?
  • adminlere pm de gönderilmiyo . bu ne arkadaş ya off . çıldırcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyedur1993
    adminlere pm de gönderilmiyo . bu ne arkadaş ya off . çıldırcam

bende de aynı sorun var kardeşim :( kimseye pm atılmıyo :(
  • yürüyedur1993; sıfırlamayı denedim, kontrol edip sonuç bildirirseniz sevinirim.

dreej12; aynı şekilde sizde deneyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds
    yürüyedur1993; sıfırlamayı denedim, kontrol edip sonuç bildirirseniz sevinirim.

dreej12; aynı şekilde sizde deneyin lütfen.

deneyecegim ilginiz için teşekkürler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " diyor . yani sorun devam etmekte..
  • Bütün sorunlarım çözüldü teşekkürler herkese
  • "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " aynı hatayı bende alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpreXX
    "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " aynı hatayı bende alıyorum

rds ye mesaj atın , sıfırlama işlemi yapsın tamamdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreej12

quote:

Orijinalden alıntı: SpreXX
    "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " aynı hatayı bende alıyorum

rds ye mesaj atın , sıfırlama işlemi yapsın tamamdir

GSM numaranızı onaylamadan özel mesaj gönderemezsiniz.
  • benim sorunuma hala çözüm yokkkk biri halletsin artık şu şeyi lütfen
  • quote:

"Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır! " diyor . yani sorun devam etmekte..

Böyle diyorsa numara gerçekten kayıtlıdır, başka bir hesabınızda olabilir. Başka bir numara deneyin ya da numarayı bana pm'den atın ben de hangi hesapta olduğunu söyleyeyim.
  • en iyisi ben babmın telefon numarasıyla en baştan üye olayım
  • quote:

en iyisi ben babmın telefon numarasıyla en baştan üye olayım

Baştan üye olmanıza gerek yok, bu üyeliğe o telefon numarasını girin yeterli.
  • peki teşekkür ederim
  • Neden böyle bir koruma varki ücretsiz bişey vermiyorsunuz ki?
  • Ben daha önce hiçbir hesapta numaramı onaylamadığım halde bu hata çıkıyor ? Telefon numaramı onaylıyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlıdır!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.