Şimdi Ara

Admob Ülkelerin Kazançları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, şuan Google Play'de uygulama yayınlıyorum ve admob üzerinden para kazanıyorum. Fakat aklıma takılan ve sormak istediğim bir soru var. Admob kazançları ülkeye göre çok değişiklik gösteriyor. Mesela Avrupa ülkeleri ve Amerika üzerinden kazanç yüksek oluyor, fakat para birimi değersiz ekonomisi kötü ülkelerden kazanç neredeyse hiç olmuyor. Sorum şu ; ben uygulamalarımı sadece kazancı yüksek olan ülkelere açsam ve diğer ülkelere kapatsam kazancım artar mı yoksa değişiklik göstermez mi?

Özet olarak kazancı kötü ülkeler TBM yi ve eBGBM yi kötü yönde etkiliyor mu, yoksa tüm ülkeler farklı mı değerlendiriliyor yani ortalama alma gibi bir durum söz konusu değil mi.

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Hindistan gibi ülkelerden beklediğin kazanç parasal değil de uygulama indirme sayısına katkı sağlaması, uygulamanın yıldızının artması gibi gelişmiş ülkelerdeki insanların indirme olasılığını artıracak şeyler olmalı.

Eğer Ortadoğu ve Afrika'dan ciddi manada düşük yıldız geliyorsa ancak dediğini düşünmek mantıklı aksi taktirde eBGM ve TBM artsa da görüntüleme sayısı azalacağından kazanca yansımaz. Uygulama az ülkede erişilebilir diye erişilebilir ülkelerde ekstra öne çıkacağını da hiç sanmıyorum. Yani dediğin şeyi yapmamalısın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larry vs sergey -- 31 Ocak 2021; 11:50:17 >
  • cevabınız için teşekkür ederim. Ben de öyle düşünmüştüm, ama yeni bir uygulama yaparsam deneme amaçlı başlangıçta öyle yapıp sonuçlarını görmek istiyorum. Yine de ben de sizin dediğinizin daha doğru olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.