Şimdi Ara

Binance, mobil ödeme hizmeti Binance Pay'i ABD'de kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binance, mobil ödeme hizmeti Binance Pay'i ABD'de kullanıma sundu
    Binance’in Amerika kolu Binance US yaptığı çalışmalar ile sık sık gündemde yer almaya başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; Binance US, ilk olarak 2021’de Hayata geçirilen Binance Pay adlı özelliğini ABD’li müşteriler için kullanıma sundu.

Ayrıca Bkz.Microsoft'tan kripto para madenciliğine yasak: Bir istisna hariç

Bununla beraber Binance US yaptığı açıklamada, Pay işlemlerinin işlem ücreti içereceğini ve uygulamanın yakın gelecekte bir web sürümünü sunmaya hazırlandığını açıladı. Şu anda sadece mobil cihazlarda kullanılabiliyor.

Bianance Pay hizmeti, kullanıcıların para transferi ve ödeme işlemini kolaylaştırıyor. Bu gelişme ABD'de kripto para kullanımını yaygınlaştıracaktır.

Kripto Yatırımına Binance TR ile Başla!

Binance, mobil ödeme hizmeti Binance Pay'i ABD'de kullanıma sundu

• Merhaba bu konulardan hiç anlamam ; geçen biri ile tanıştım. binanace tr ile alsat yapmakta idi cep telefonundan . Ben binance Tr kime bağlı bu cep tel ile Türkçe olan.

Asılıda bir miktar boşta param var onla alsat yapmak istiyorum. 9-10 bin tl kadar DOGE - Dogecoin satın almayı düşünüyorum. deneme amaçlı olarak. yada al-sat yapmıcam öyle beklicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Aralık 2022; 17:59:23 >
  • Geç kalınmış bir hizmet. Bu teknolojinin yaygınlaşabilmesi için ödeme sistemlerin çoğalması ve ödeme işlemlerinin kolaylaşması gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.