Şimdi Ara

ADNAN ÖZTÜRK AÇIKLAMALAR OOOFFF OFFF.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Federasyon rengini belli etti. Bu saatten sonra fenerin küme düşeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

"statla ilgili yapılan ilk anlaşma geçerlidir, tarafların bu anlaşmaya sadık kalması gerekiyor."

gstv yayınlıyor şu an.

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

şu an stat konusundan bahsediyor. birazdan ünal aysal da açıklama yapacakmış..

Stat hakkında başka ne dedi takip edemedik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Adnan Öztürk:"Biz TFFnin atacağı her adımın arkasındayız dedik, onlar adım atmayacağız diye yanıtladılar"

• quote:

Orijinalden alıntı: fa502

Yürüyün be taraftar olarak sonuna kadar arkanızdayız bu dik duruşu sergilediğiniz müddetçe transfer de yapmasanız başarılıda olamasanız arkanızdayız transfer olmasada tff ye ve bütün yandaşlarına inat lisanaslı ürün alacağım bütün galatasaraylılarıda bu dik duruşlu insanların arkasında olmaya davet ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: fa502

Yürüyün be taraftar olarak sonuna kadar arkanızdayız bu dik duruşu sergilediğiniz müddetçe transfer de yapmasanız başarılıda olamasanız arkanızdayız transfer olmasada tff ye ve bütün yandaşlarına inat lisanaslı ürün alacağım bütün galatasaraylılarıda bu dik duruşlu insanların arkasında olmaya davet ediyorum.

Sonuna kadar katılıyorum. Takıma destek neymiş görsünler

• quote:

Adnan Öztürk: Başkanımız imzasıyla yayınladığımız açıklamanın arkasındayız!

Adnan Öztürk: Galatasaray olarak başta Tff olarak hiçbir kurumla sorunumuz yoktur.

Adnan Öztürk: Adalet forma giymez.

Adnan Öztürk: Tff'yi gerekli resmi girişimlerde bulunmaya davet ediyorum.

Adnan Öztürk: Galatasaray olarak şaibesiz dair-play ruhu içinde yarışma güvencesi istiyoruz.

Ben de Adnan Öztürk nerelerde hiç görünmüyor diyordum ki bu açıklamayla bomba gibi dönmüş demektir.
  • Son zamanlarda belki de sırf şaka amaçlı söyledik ama şimdi gerçekten, içten gelerek ve ciddi bir biçimde diyorum ki; "Allah'ım iyi ki GALATASARAY'lıyım ! "
  • Adnan Öztürk soldan ortaladı, Ünal Aysal gelişine vurdu ve goooooollllllllllllllll. Dakika 60 Galatasaray 2:1 Şikegücü
  • Son 4-5 yıldır takımımla bu kadar gurur duymamıstım.
  • Helal olsun be
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Federasyon rengini belli etti. Bu saatten sonra fenerin küme düşeceğini sanmıyorum.

O zaman önce federasyon düşer.
  • quote:

Adnan Öztürk:"Biz TFFnin atacağı her adımın arkasındayız dedik, onlar adım atmayacağız diye yanıtladılar"

bu sözler herşeyi açıklıyor
  • Helal olsun doğrunun ve adaletin yanında olan Galatasaray yönetimine...
  • Unal Baskan ve Adnan Ozturk'un Divan'da yaptigi aciklamalar gerekli yerlere tokat gibi gitmistir.

Herkes kimin ne oldugunu gordu. Bir tarafta tarihi sike ile lekelenen Fenerbahce, onu kollayan ve benim baskanim diyen TFF baskani Aydinlar ve sike islerine bulastigi icin Fenerbahce ve TFFyi destekleyen diger takim baskanlari. Diger tarafta ise sikeyle sonuna kadar savasan Galatasaray camiasi ve taraftarlari.

Galatasaray bu isin pesini birakmayacaktir. Tum bu surecte bizim yanimizda olan diger takim taraftarlarida bu isin pesini asla ve asla birakmayacaktir.
  • Adamlar konuşuyor ama anlamak istenmiyor sanırım :)

kıytırık manisaspor bile kınamış konuşmayı, sen kimsin de kınıyosun ? çapın ne etin ne budun ne.....
  • Hepinizi alnınızdan öpüyorum.
    Galatasaray'ı bu senaryonun içine sokmadığınız için, bu ahlak abidesi kulübü lekelemediğiniz için.

Ey Galatasaray yönetimi!
    Siz doğrunun peşinde oldukça bilin ki bizler de arkanızda olacağız.

Ülke sporunu Fenerbahçe ve kuklalarına bırakmayacağız bunu herkes bilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GoDFatheR*

Son zamanlarda belki de sırf şaka amaçlı söyledik ama şimdi gerçekten, içten gelerek ve ciddi bir biçimde diyorum ki; "Allah'ım iyi ki GALATASARAY'lıyım ! "

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsoon

quote:

Bu açıklamadan sonra TFF bize 3 maç saha kapatma verirse şaşırmam . O kadar küçüldüler çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

quote:

Bu açıklamadan sonra TFF bize 3 maç saha kapatma verirse şaşırmam . O kadar küçüldüler çünkü

Öyle olur mu? Yöneticilerin yaptıkları kulübü ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

quote:

Öyle olur mu? Yöneticilerin yaptıkları kulübü ilgilendirmez.

Malinin sırf ceza vermek için Aysal ve Öztürk Galatasaray'ın CEO'su derse şaşırmam.

• Bir ses geldi uzaklardan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.