Adalet forma giymez, gözü bağlıdır, forma rengi seçemez.
quote:
Orijinalden alıntı: Peerless
Adnan Öztürk:"Biz TFFnin atacağı her adımın arkasındayız dedik, onlar adım atmayacağız diye yanıtladılar"
oh yes
A.Öztürk: 2006 yılında yapılan "bedelsiz" hükümlü protokolün , 2011'de 1,5 milyon lira ve 3 adet loca, 300 protokol koltuğu ile 2 ek VIP loca, 100 araçlık park, iç dış reklamlardan elde edilen gelirin %10 u hükümleri bulunan bir protokolle değiştirilmiştir. Nihai talebimiz ve hedefimiz ilk imzalanan protokole , tarafların sahip çıkıp saygı duymasını sağlamaktır.Aksi durum Galatasaray tarafından kabul edilemez
YuH--ÇÜŞ ADAMLAR NELER İSTEMIS - İSTEMEDIKLERI TEK SEY KALMIŞ ONU DA YAZAMICAM YORUM SILINIR..
Sizin gibi yöneticilere kurban olsun bu taraftar. Aslansınız hepiniz
Bende bu ses nerden geldi demiştim. Şimdi cuk diye oturdu taşlar..
Yeni yönetime olan güvenim kat kat arttı.
quote:
Adnan Öztürk:"Biz TFFnin atacağı her adımın arkasındayız dedik, onlar adım atmayacağız diye yanıtladılar"
Söz çok fena.
Gurur duydum. İyiki GALATASARAY lıyım. Başımız dik, alnımız ak.
Helâl olsun be gurur duyuyorum takımımla.
quote:
ilk gördüğümde kahkaha atmıştım çok iyi söylemiş
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
"adalet forma giymez. federasyon'un kanıtları istemesi bir lütuf değil, görevdir. federasyon tüm takımlarımızın şaibesiz,pırıl pırıl bir lige başlaması için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmelidir."
+ 1905
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Adnan Öztük
@0RK
klavyem 5 yıllık bazen harfler basmıyor
İşte yönetim budur.Bu yönetime karşı olan güvenim kat be kat artmış durumda şu açıklamalardan sonra.Böyle bir yönetime sahip olduğumuz için gurur duyuyorum.Allah'ım iyi ki Galatasaraylıyım.
ALLAHIM İYİ Kİ GALATASARAYLIYIM
Kimse unutmasın, beyninin en ücra, kuytu köşesine kazısın!!
GALATASARAY TÜRKİYE'DİR!
arkadaşlar hiç merak etmeyin facebook'ta haberspor ekibi müdürü yazarı moderatörü olarak ben ve ekibim bu işi bırakmayacağız güzel ülkemiz Türkiyemiz için yer altına inip bunları zor durumda bırakacağız BİZE GÜVENİN